I ovaj puše u curice...
Šta vam je ljudi?![]()
Potpuno sam se navukao na Minecraft![]()
Došel sam doma, čekam frenda, i tak... Nekaj čeprkam po netu![]()
One day, sky went blue...
Bio sad na Trgu.. kakav kaos.. bilo je i krvi i kamenja..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ma daj...
Ne da mi se ni pričati o tome...
Došao s igrališta- razvalili neke klince u graničaru 5:0.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
I kaos u prometu bio.. tramvaji 17, 12, 7 i sve druge linije koje idu Ilicom/Vlaškom vozile drugim smjerovima, na Glavnom kolona tramvaja bila sve od Branimirove do Vodnikove.
Al nisam nikad vidio tolko murjaka u grupi...
Mislim da će bit ko u Libiji za jedno desetak dana..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
boli me glava no sad vsam upalio mafiu II na plejki pa ce me opustit i prestat bolit glava. valjda... :/
In Jack Daniel's veritas
e, onak.
trg.
tj, ne trg, nego radiceva.
kako mi je zao sto nam brlje nema, da ga pripupitam otkad su to boysi postali politicki osvjesteni.
huligani kojima uopce nije bitno nista osim ic se mlatit s murijom.
kako to sve treba poslat na prisilno kopanje kanala..
bio je na dnevnik.hr-u video (prvo su ga maknuli pa onda izrezali odredjene dijelove i takvog vratili) s nekim klincem koji minutu stoji s kitom u rukama pred murijom. ne znam jel pokusavao pisat il kakav je ono mlaz na kraju bio, al sto god da je radio, to ima veze s protestom? s vladom? sa stanjem u drzavi? s nezaposlenoscu?
ako su nam takva deriscad buducnost drzave, onda yebomepas ako nam nije bolje da nas politicari zgaze do kraja!
fuj i sramota!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma, nabrijali se na Egipat... Isto kao i Pernar koji ide preskakati barikade i onda se čudi kako ga policija sprečava... Valjda misli da će za 50 godina, ako prosvjed "uspije" i napravi se neka "revolucija", njegovo ime biti sinonim za Che Guevaru
Da ih pitaš tko je ministar gospodarstva- možda bi svaki dvadeseti znao...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma kakvi, nema pernar veze, kao nit ostatak tih "fejsbukovaca" s ovima u prvim redovima. jedan pogled na njih i njihovo ponasanje - i kristalno je jasno tko su i zasto su tamo.
pernar i fejsbukovci jesu popili ideju od egipcana, al ovo gadjanje policije i ocita mrznja, te acab grafiti koje ostave za sobom veze nema s prosvjedima. bas nikakve. neopisivo mi se gade!!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jel zna netko jel ima kakav service koji nudi već gotove skinove i sve, kao blogovi ali za stranice?
Najbliže što sam našao je Wordpress.com.
Vi od 17-18 god ste igrali granicara protiv klinaca??
@Luna: Ma ima njega, vidio sam da se pojavio na forumu nakon onog sa busom PAOKovih navijaca.
Mene je bilo sram tamo prolazit, vidio sam 'djecu' od 18-25 god max. i tu i tamo neke starije osobe 40g+.
A ima na jubitou video sa Pernarovim biserima..presmijesno..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
cionn, to nije brljo. nekome je dao passove.
Ma, znam da danas nema veze- nešto je rekao da ne stigne ili tako nešto.
Ali, mislim na ono od neki dan- kad su bili samo "fejsbukovci".
Usput, bezveze mi je to kako se nazivaju "fejsbukovcima"
Ali, sad je bio na dnevniku neki tip koji se drži za glavu i žali se kako je htio braniti neku curu koju su "pendričili" i onda je i on dobio po glavi.
Baš me zanima što je mislio- zašto samo ljudi s kapuljačama i skijaškim maskama idu prema Markovom trgu i što oni žele postići kad tamo stoji policija...
Bilo nas je i starijih
Ma, nisu ni ovi puno mlađi bili- koju godinu.
Ali- što ćeš, kad imamo samo jedno igralište za graničar.
Mogli smo biti "frajeri" pa ih tjerati s igrališta ili igrati s njima (tj. protiv njih).
A, tjeranje nekog s igrališta mi je oduvijek bezveze.
I njima je bilo smiješno kad smo ih pitali hoće igrati graničara, ali kasnije su se svi uživjeli i vjerojatno drugu subotu imamo revanš![]()
Djeca...ccc
Zadnji put sam granicara igrao u 5. osnovne xD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ma micek, to ti ja govorm, nemaju oni veze nit s onim sranyem od cetvrtka!! opet je u prvim redovima (oni koji su se zaletavali na policiju i gadjali ih) bila ekipa s kapuljacama i salovima!!
pogledala sam hrpu snimki, sad vise ne znam jel to bila snimka net.hr - a ili dnevnik.hr - a al se jedan prosvjednik u kameru ispricao za rusenje gradjevinske ograde i naglasio da ima provokatora koji nisu dosli samo prosvjedovati!!
pernar je dobio zabranu prilaska na trg bana jelacica medjuostalim i zato ga danas nije bilo.
a fejsbukovcima ih zovu zbog egipta i tunisa.. fejsbuk revolucije
Imate na jubitou snimke MUPa sa prosvjeda..
Razmuljiv prosvjed sa nerazumljivim povodom
Tako si ja interpretiram cijelu situaciju.
A, tip je išao preskakati barikadu (mislim da čak 2 puta- ima na indexu slika)- pa su ga i privodili (naravno, žalio se kako ga privode i ne znam na što sve ne).
Ne znam zašto čovjek nije jednostavno prijavio prosvjed- ajde, prvi put možda i nije znao (makar se naziva organizatorom prosvjeda), ali drugi put...
Evo, ovaj danas prosvjed bi bio skroz korektan da nije bilo tih huligana. Lijepo je prijavljeno, organizirano na miran način... Sve dok nisu ti debili došli.
Makar, i ovako se zna da branitelji nemaju veze s tim- ali bolje bi bilo bez toga.
Stvarno mi nije jasan takav pristup...
"Idemo srušiti vladu, idemo do Markovog trga, idemo do Jadranke..." I što onda, pobiti sve unutra i što onda? Pa će ti huligani biti sabornici i voditi državu (nije ni da je sad nekud pametno vode, ali...)?
Neshvatljivo.
OT: Našao 50 kuna u (svom) novčaniku u skrivenom pretincu
Trebalo mi je negdje pola godine da uopće primjetim taj pretinac i valjda sam neke novce tamo stavio.
Ali, volim kad me tako nešto iznenadi![]()
@georgy
svaka cast kompa na tome, treba sve postivati..
za prosvjed? Nije to pernar izmislio, to je netko drugi a on je samo puppet na koncima. Nazalost da smo svi pametni trebali bi bi strajkati al sigurno ne s penisom u ruci. TO JE IPAK SRAMOTNO!! Nikad necemo se nauciti kulturi. Vjerujem da ti momci koji strajkaju vise uzivaju u pravljenju sranja nego uopce da znaju o cem se radi i radi cega se radi. Ne treba rusiti drzavu nego ustavnim pravom traziti da se maknu.ako nece milom e onda postoji europa.
In Jack Daniel's veritas
Uopče mi se ne spava..![]()
One day, sky went blue...
Bookmarks