na marketu ima za skinuti xica, dali je netko skuzio koje br treba upisati da bi mogao viditi
Rootao mob, instalirao, namjestio postavke u roku dvije minute i radi k'o podmazano...
![]()
Brzina prijenosa cca 2 MB/s, share prava su postavljena na full, pristupiti se može preko computer namea ili IP adrese, a što je najbolje, servis se može aktivirati i deaktivirati automatski zajedno s WLAN-om. Nema potrebe ručno uključivati/isključivati aplikaciju, dovoljno se spojiti na WLAN i stvar radi.
na marketu ima za skinuti xica, dali je netko skuzio koje br treba upisati da bi mogao viditi
Evo, ja sam ju upravo instalirao, predobro. Znaci, otvoris ju, gore upises broj od iksice, a dolje svoj JMBG.
Pitanje, da li je netko upogonio google voice kod nas? Kaze mi da ga trebam aktivirat u google acountu, tamo je aktiviran ali opet nista?
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Probaj otić na http://www.google.com/voice/ i sve će ti bit jasno![]()
Da li se moze negdje naci "LetsTans Deluxe" puzzle igrica za android bas je cool jako mi se dopala kod frenda na iphone ili barem nesto slicno??????
Hmm, ne znam šta tebi piše, ali ja kad odem tamo dobijem:
Dakle, iz toga bih ja zaključio da se usluga trenutno može koristiti samo u USAGoogle Voice is not available in your country.
Thanks for visiting Google Voice. We're not yet open for users outside the US, but are planning to expand our service to additional countries in the future.![]()
uspio sam, samo treba one desn br upisat
Jel mi netko ima za predložit stranice preko kojih mogu pratit najnovije aplikacije koje se pojavljuju..Jer otkad sam kupio novi android mobitel stalno me zanimaju nove i zanimljive aplikacije koje bi mogao instalirat na mobitel. Zato pitam to jer na Marketu i njihovoj početnoj stranici nikako da se vide nove..![]()
pogledaj malo prvi post tj. ostale Sticky teme
HC4L
hm, evo priznajem nagovorio si me, jedino što nikako da ga natjeram da proradi? Ako sam dobro shvatio sve, ovako:
instalirao app, pokrenuo, promjenio pass i username, dissable, enable nakon promjene passa, zatim u cmd naredba net use/delete i nakon toga upisati IP adresu u browser pc-a?
Evo to sam sve napravio i nemože se spojiti, kad napravim dissable na telefonu, na pc-u napiše da je veza pukla znači kuži ga ali ne kominicira?
Zadnji uredio rabbit : 24-02-2011 u 13:34
Naredba "net use" ti ne treba kad prvi puta postavljaš password nego kasnije kad ga mijenjaš.
IP adresa odnosno computer name se ne upisuje u browser nego u search ili run, a mobitel možeš naći i u work grupi kao što sam ja gore.
![]()
ima problem sa tipkovnicom, instaliram ju i ukljucim u postavkama ali onstane ona stara, mob je x8 v2.1
molim pomoc !!
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
a jesi u npr sms porukama, tamo di pises tekst, pokusao pritisnut prazan prostor, i onda odabrao INPUT METOD, i onda zeljenu tipkovnicu?
evo jesam, puno fala. nekuzim zasto se na 2 mjesta mora ukljuciti !?!?
dali postoji program za razbijanje svih šivri za wlan. Nekad ti treba net za sitnicu a svi Wifi-jevi zakljucani !!
Zadnji uredio HCSC : 25-02-2011 u 21:47 Razlog: obrisan višak
Ma imas neke, ali ne probijaju, vec daju default passworde od odredjenih routera, pa ti to nevrijedi ako je ime mreze promijenjeno, ili password. Aplikacija koja to radi je npr. Penetrate.
nadi mi za PC aplikaciju koja ce probit WPA2 kljuc i skidam ti kapu![]()
"all in one"
sta nije da mozes sa linuxom i backtrackom tako sam barem cuo![]()
Bookmarks