...a ovdje odgovor ionako nećeš dobiti jer nisi naveo koji model imaš - tako ti NE možemo pomoći...
...i ovo nije "taj drugi forum" nego cafe mobil...
A što je najbitnije - NASLOV TI NE VALJA - pa preporučam čitanje Pravila Cafe Mobil foruma
1-kako da snimim vlastiti telefonski razgovor sa diktafonom
kad sam u diktafonu ne mogu da izađem iz te aplikacije da bi telefonirao, jer se automatski prekida snimanje
a opet kada telefoniram, ne mogu da izađem na početni panel da bi aktivirao diktafon
ima li neko ideju ili rješenje
2- gdje da promijenim melodiju/ton dolazne poruke, ne mogu nikako da nađem
namjerno nisam rekoa koji model imam, jer me odmah(iz dosadašnjih iskustava na drugim forumima) svrstaju u temu sa tim telefonom, i onda niko drugi ova pitanja ne čita, jer ga ne zanima taj model, a pitanja su kao što se može vidjeti općenita za većinu modela, tako da mi može pomoći i onaj ko ima drugi model amsunga, čak možda i drugu marku mobitela
...a ovdje odgovor ionako nećeš dobiti jer nisi naveo koji model imaš - tako ti NE možemo pomoći...
...i ovo nije "taj drugi forum" nego cafe mobil...
A što je najbitnije - NASLOV TI NE VALJA - pa preporučam čitanje Pravila Cafe Mobil foruma
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zar moramo biti uštogljeni striktnim pravilima, ako ne valja naslov preuredi ga kako ti misliš da treba
mogao bi mi i ti pomoći
kako ti na svojoj nokiji snimaš diktafonom vlastiti telefonski razgovor
da moras bit.
Kazi nam koji Samsung imas pa cemo ti pokusat pomoc... ovako nema sanse...jer ima puno novijih samsunga sa Androidom, Win phone 7, 6.5, Bada i dummy phone....Ovisi koji OS imas na njemu...
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
konačno neko da bude koristan, zahvaljuem
model je S 8300 ultra touch![]()
Bookmarks