a kakve bi to bile igre?![]()
Pišite sve o igrama treća generacija njihove naslove, komentare, slike...
a kakve bi to bile igre?![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kao što imaš mobitele za 3G imaš i igre... Pretpostavljam za te iste mobitele
Stvarno neznam na koje igre misliš..![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
igre trece generacije: igre za konzole trece generacije (ps3, x-box 360, nintendo revolution) valjd je to to....
.....cute but psycho.....
Onda ut2007 tu sve mete s puta![]()
Baš me zanima da li cu ih moci pokrenuti na mojoj konfiguraciji
Te igre po pravilu čekaju sljedeću generaciju rač. dijelovaJoš kad dođu fizički procesori pa simulatori dima, slobodnog pada i aerodinamike
nema kraja veselju!
i nema kraja veselju kao sto kazes,a nema ni para ^^
jooj.......pa znači trebaš prodat kuću,stan,auto baku da kupiš komp za te igre,a još ak likovi stave zaštite pa se nemogu igre kopirat onda će biti zla
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Nitko vas ne tjera da ih igratejoš manje da kupujete..
SPlinter Cell to je jedina igra buducnosti, a ovo 3. generacije mi nikako nije jasno. Ove sada igre mogle bi biti 79 () generacija gledajuci kakvigh je sve bilo igrica za ove sve konzolče i računala.
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
3Generacija je zato što su to igre prvenstveno gledane za konzole... i to gledano samo na PlayStation...
dakle SPS1 1. gen. SPS2 druga gen. i sad SPS3 3 gen...
naravno po grafici se onda ocijenjuje di idi u kompjutorske igre te u koju generaciju spadaju...
inače, kompjuteri sa prikazom grafike kasne za konzolama na dan izlaska konzola... dakle evo recimo SPS2... kad je SPS2 izašao, grafika je bila daaaleko ljepša nego na računalima... no računala su sustigla SPS2 grafiku za jedno pola godine i hardwer potreban za tu izvedbu grafike nije bio više toliko skup...
Tako je najavljeno i za 3G igre... dakle kad prvi put vidite uživo grafiku na SPS3, ona će bit suuuper... ali ćete za pola godine imati istu taku grafiku na kompu, a da negovorim u narednih 4 godine koliko će vam se grafika pojačati da će biti nekoliko puta bolja od SPS3... koliko će trebati da izađe SPS4...
Splinter Cell Chaos Teory nije igra budućnosti niti 3G igra... taku igru za kompjutere možete očekivati tek izlaskom novog unreal enginea...
znači negdi sredinom 2006...
a tad će vjerojatno biti i dostupan R520 koji bi mogo izrenderirati tu grafiku...
U biti sve u svoje vrijeme...
nastavimo li kako ide, za 20 godina možemo očekivati realtime grafiku ko da gledamo vlastitim očima napolje...
I tad ću ja svojoj djeci spojiti komodorca i pokrenit im atletiku, a nakon toga onu konzolu rambo i odigrat ćemo onu igricu di letiš nekim avionom i potapaš brodove itd...
E ja, ovo mi nije jasno, što ne prave grafiku za PC igre istu kao i za konzole???
PC je uvjek bio jači što se hardwerea tiče, barem do sad (osim ono kad tek konzola izadje), a grafika za komp je uvjek nekako kockasta, nema nekih shader-a, pa motio blura i tako toga???
Nisu mi nikako jasni ovi proizvodjači.
SC Chaos Theory je izasao za PC, ali hackeri nisu u stanju crackirati igru, pa još nema piratske verzije, a u BiH nema kupiti orginal![]()
Zadnji uredio blazzer : 04-10-2005 u 11:07
Pa zato jer je grafika na PC puno bolja nega na konzolama....Izvorno postao blazzer
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Ti onda očito nisi igrao igre na "pravom" kompu. Jedina prednost konzola je što za male pare dobiš kolko tolko dobru grafiku. Dok sam ja kupovao komp mogao sam kupiti jedno 5-6 PS2. Oni koji komp koriste samo za igrice ne isplati se lupati toliku lovu u komp nego onda kupe neku konzolu. Ja osobno nikad nisam imao konzolu jel ne mogu smisliti one kontrolereIzvorno postao blazzer
Jaoo...
Evo kao prvo zašto ljudi kupuju konzole.. Jednostavnost upotrebe... ubaciš igru, igraš...
kompjuteri itekako imaju daaaleko bolju grafiku i uvijek će imati... konzole su trenutno stvorene samo za igranje te kad konzola za igranje izađe na tržište jačine prosječnog kompjutera, zbog svoje jedine namjenje, igranja je mnooogo močnija, dok kompjuteri služe i za obradu drugih stvari te nisu prvenstveno za igre... zato slijedi ono koliko kompu treba da se izravna u igri sa konzolom, i onda koliko još da ju bar duplo prijeđe što se tiče grafike...
onda idemo dalje...
što se tiče Splinter Cell Chaos Teory! Prvo nije istina da nije cracknut, jer ga ja imam i radi bez problema...
jest da se treba potruditi i nabaviti jedan kabel, ali u biti jeftinije je nego da kupuješ original...
a što se tiče onog za komp da je grafika kockasta ... hahah.. de ubij se!!
Igraj Battlefield 2 na kompu na najjačim detaljima sa 6X antialiasingom, pa mi reci kaka je grafika na kompu još jednom...
a onda uzmi naaajbolji shoter, sa najboljom grafikom za sony i usporedi BF2 i Sony 2....
Ma neznam, u Grand Turismo 4 (ja mislim, prvi koji izasao za PS2) je bolja grafika nego u NFS koji izasao u isto vrijeme, pa tako to.
Evo ja imam dobar komp, i na njemu imam samo Boiling Point, kojeg ne igram nikad, neznam ni što ga držim, i Serious Sam 2 Demo
Meni se nekako čini da na konzoloma je uvjek bolja grafika, doduše nisam baš igrao igrica na konzolama, nego sam gledao one isjecke iz igrica na Game Network programu, ali to je bilo tek kad je izasao PS2
![]()
vec je bilo sto razgovora o tome gdje su igre bolje na pc ili konzolama sta uopce pricate o toem ovdje, ontopic!
predlozio bi da se otvori novi topic o toj igri o kojoj pricate (splinter cell) jer sve ovo sto se tice pokretanja igre nema veze sa topicom, niti onaj chat gdje su igre bolje na pc ili konzolama.
Vidim pocele su izlaziti igre trece generacije. Ja imam call of duty 2 i igra je super. Jeli netko zna koje ce igre jos izlaziti.
Kupiti novi ps3 (kada izade) ili nadograditi kompjuter. Pitanje je sada??????
Jedine prave igre nove generacije mi se za sada čini Oblivion i Gears Of War.
Igra koje mi je oduvijek bila nova generacija ali je još uvijek nakon 5 godina nema je Stalker.![]()
Bookmarks