Došao doma, potjerao dva pripadnika nacionalne manjine koji "idu u maškare"
Gledam ovog jednog, a on meni: "A, šta, jedan dan..."![]()
Odigrao malo Dead Space 2..
Jadna igra.
Zar je potrebno da bas svaki j*beni put kada udjes u lift, nestane svjetla i ulete ti po 2-3 nekromorfa?..ccc..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Došao doma, potjerao dva pripadnika nacionalne manjine koji "idu u maškare"
Gledam ovog jednog, a on meni: "A, šta, jedan dan..."![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A bokte, jadna deca... Njima to veselje a ti ih stero u...
Ocem jos jedan monster energy dink... *_*
One day, sky went blue...
o, lijepa nasa drzavo i birokracijo
vani je vrijeme divotica.. a ja moram na lijecnicku komisiju. koje su im to debilne fore, ja ne kuzim.. ako sam trudnica na komplikacijama i mirovanju s jako ruznom dijagnozom (a fakat nisam jedna od onih koje su bezveze doma, stvarno mi se svasta nagomilalo) kak su si oni to zamislili da ja hodocastim stalno po raznoraznim ustranovama?! prvo na hzzo na komisiju, pa onda doktoru po doznake, pa s doznakama opet na hzzo, pa s tim istim doznakama u firmu (ajde, bar sam se za ovo zadnje snasla, ne nosim im nego faksiram s poste). katastrofa!! jos moja mila doktorica opce prakse nikome ne daje predost, nema veze kaj sam ja trudnica i kaj je sezona gripe, a jok, sjedi i cekaj u redu za komad papira
a u nalazima pise "strogo mirovanje"..
nabijem ih
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Luno, razumijem te.
Vrijeme je očaravajuće, a ja moram ići do administrativne službe kako bih ovjerio gomilu uvjerenja i poslao prijavu na konkurs za posao.
Україна
Uh, nisam par dana pisao u ovoj temi i već ste nabili jedno 10 stranica
OT: Dosađujem se, vrijeme je katastrofa, ništa se nemože raditi vani, užasno je hladno, imam za učiti nešto malo al mi se neda..
Btw kakav mi je potpis?![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Forserski![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa da, na to sam i mislio
Ja bas gledam malo po Ebayu kaj imaju sve od opreme za mobitele.
Trazim neku fensi torbicu/futrolicu za HD i screen protectore za Z..
Uzmi škarnicl i zamotaj ga, i eto ti futrole
Dosadjujem se, iz hr dobio 3 dvojke![]()
Možda zvuči smiješno, ali trpam dosta muzike.
Volim muziku i skoro svaki dan nešto novo ubacujem.
Znam da ih neposlušam sve ali opet imam samo one koje su mi najbolje.
Isto tako stavljam i slike i videe, a i mislim da nije loše imati 16GB memorijske za ubuduće, pošto se memorija sve više širi, nek imam ja za rezerve barem, zatrebat će nekad.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Dobro, treniram trbušni ples.
Spremam se za državno![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
tako treba, ko prizna pola mu se prasta![]()
Računalstvo počinje bit sve zanimljivijeuvijek sam prvi gotov
![]()
Ma ne, za nokte kresati.
Dežuran (čitaj,spava do podne)
Počastio sam se s jednim Puma parfemčićem.![]()
Jos 10 min.
Bit ce veseloo
Ljudi, el ko zna de se moze nabavit (il kaj se sa tim vec radi) certifikat ISO 22716? nemam ja pojma kaj to je al valjda bu neko znal, sad teta trazi nemre nac vec dobra 2 sata![]()
Pretpostavljam da se takve stvari (ili bar točne informacije o njima) dobivaju u Zavodu za norme...
Bookmarks