cydia mi rikava...upalim ju pocne downloadati ono sve i onda to traje sto godina i nakraju me samo izbaci van?
1. Probaj skinuti firmware odavde i onda shift + restore 4.2.1 http://cafe.mobil.hr/threads/68715-i...ginal-firmware
2. Ili nije sve izbrisano sa komp, ima jako puno apple fileova
3. Probaj na drugom komp. napraviti to, na kojem nije bilo itunesa, sa ovim firmwareom iz broja 1
4. Kvar je sw jer ne zeli pozivati, a to bi trebao restore rijesiti
5. Probaj staviti drugu sim karticu
iPhone 5s 16 GB
cydia mi rikava...upalim ju pocne downloadati ono sve i onda to traje sto godina i nakraju me samo izbaci van?
ima li kakav program(player) ali za 3g da se može gledati divx,avi video (vlc i avplayer) na 3g ne rade dakle ima li koji drugi da radi
Robert-Honor Magic V2
mislim da na 3g nece radit.....jel zna neko za cydiu??
a gdje ga skinuti i da je free za skidanje
cinexplayer ovaj ne radi ima li koji drugi
Robert-Honor Magic V2
evo ovako iman jedan problem,istaliran je break na iphona 3G,i kada sam skinio igru i isao je instalirati iphone se samo ugasio i pisala je prazna baterija..a baterija je bila puna..i onda san pokusao restore preko ithunes-a i prikaze mi eror da ga nemogu resetirati..ako mi neko moze pomoci bio bih mu puno zahvalan!!
Premješteno iz Cafea.
gogi- pogledaj malo koji sve podforumi postoje (i njihova pravila).
Sada sam ti ja premjestio u iPhone podforum, ali ubuduće probaj sam pogledati prije postanja![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Skoro sam nabavio iphone 3G, verzija je 3.1.2 (7D11), modem firmware 05.15.04, šta dobijam novim firmwareom i da li se to isplati ubacivati. Ovo mi je prvi iphone, do sada sam imao nokie?
Na 3G se ne isplati stavljati novi iOS je ga dosta uspori. Najbolji je 3.1.2 i 3.1.3
Evo ti lista sto je novo
iPhone 5s 16 GB
JB iPhone (ima 4.0) i sad mi stao na onome kad se samo javlja USB i cd,i neće prihvatit opet isti FW.kako da ga opet osposobim!?update krene,ali apple ga neće verificirati
Prijelaz sa jednog iphonea na drugi.
ovako zanima me moram znaci stari staviti set as new phone da bude prazan.Dali na novi mogu i dalje povuci backup podataka?
Koji je neki normalan program za spremiti smsove?
aplikacije su mi sve na kompu,kontakte mogu sa google povuc...neznam treba jos nesto?
mozes napraviti restore backupameni je sve povuklo sa 3gs na 4g
cak i postavke i sifre i sveeeeeeee
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
znam al sam mislio mozda sve iznova da bude..neznam ni sam kaj mi pametnije
a ne znam...ja imam sve sad namjesteno kako mi treba, i instalirano ono sto mi treba...da ne vracam backup poludila bih jer bih imala kaj prckat i slagat kojih sat-dva...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Meni treba oko 2.5 - 3 sata da sve slozim kako je bilo prije. Ali bar znam da je sve novo i frisko instalirano![]()
iPhone 5s 16 GB
ma meni se ne da s tim zafrkavatisada jedino zelim napraviti restore jer mi se nekaj zbrckalo sa MTom, ali sam da disejblala pa me toliko ne smeta
za sad
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
ma isao bi frisko zato jer mi 3g rikava sad ajde kazu da je 3gs puno brzi sa 4.2.1 ali opet si mislim ko zna sta ce sve povuc iz backupa...jedino onda gubim sve rekorde iz igrica jel tako?
instaliras ovo
http://me.srwz.us/iphone/appbackup
odes preko ifunbox-a u /var/mobile/Library/Preferences/AppBackup i spremis to na komp. Napravis restore, opet instaliras appbackup i vratis ove fileove gdje si ih i nasao
iPhone 5s 16 GB
wooow odlican program thanks
a znaci idem ko new phone,pa moram maknuti sve aplikacije iz itunesa i onda ih dodavati jednu po jednu
Da, ako ides na new phone, kad sve zavrsi bude ti kao kad si ga kupio. Ali pazi, moras napraviti restore sa firmwareom skinutim s neta, jer za 4.3 nema JB
iPhone 5s 16 GB
mislio sam po ovome raditi
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12159&laid=
?
prvo restore sa ovim tutorialom na 4.2.1 i onda s tim jailbreak
http://cafe.mobil.hr/threads/69285-T...one-ipod-touch
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks