Stranica 8 od 20 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 176 do 200 od 507

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To nažalost na 3g nećeš postići. Na jailbreakanom 3G s 3.1.3 treba oko 5 sekundi kad prvi puta ulaziš u poruke, a nakon toga oko 2 sekunde ukoliko ga često koristiš. Čim ne koristiš poruke duže vrijeme ili upališ neku zahtjevniju aplikaciju kao Safari, vraćaš se na početak i učitavanje po oko 5 sekundi. Postupak je isti kao što sam napisaofreakTomici. Ovdje si izaberi što imaš da znaš koje alate treba koristiti. Morati ćeš posebno gledati za unlock a posebno za jailbreak jer ne postoji kombinaciju koju ćeš ti imati nakon dowgradea. Prvo izaberi sada što imaš, 4.0 i baseband da ti kaže koji alat za unlock moraš koristit, a nakon toga, za jailbreak izaberi 3.1.3 i factory unlocked, pošto ti informacija za unlock ne treba jer je imaš iz prethodnog koraka.
    Zadnji uredio Corunir : 09-01-2011 u 14:43
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao freakTomica Pregledaj post
    mene zanima jedna stvar,da li se mogu vratiti na na 3.1.3 software? Sada je gore 4.1 i BB 06.15
    nemozes jer imas taj glupi BB

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    6.692
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.692, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 18,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala FREAKed za sada ču ga koristi ovako par dana pa ću vidjeti, jedino me mući taj MMS na TELE2 ima li za to lijeka, zna li itko, i zašto se ne može spojiti na YouTube, te još jedno pitanje skinuo sam iBooks i prebacio na mob jedna pdf (u principu scanirana knjiga i prebacena u pdf) ali naravno ne može se vidjeti ima neka aplikacija za pregledavanje slika ili tako nešto što bi moglo poslužiti

LP!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    3.147
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni radi normalno ibooks na mobu samo trebas kad ga otvoris pricekat cca pol min min i onda ce se pokazat... mozda i manje ako su manji fajlovi jer sam ja stavio fajl od 50 mb.. sinkronizaciju obaviš preko itunesa normalno i pazi da je uključeno sinkronizacija knjiga

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    6.692
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao scaraser Pregledaj post
    meni radi normalno ibooks na mobu samo trebas kad ga otvoris pricekat cca pol min min i onda ce se pokazat... mozda i manje ako su manji fajlovi jer sam ja stavio fajl od 50 mb.. sinkronizaciju obaviš preko itunesa normalno i pazi da je uključeno sinkronizacija knjiga
    Radi meni iBooks prikaze mi knjigu na polici pokrenem ju ali posto je taj pdf kao sto rekoh scan knjige znaci jpegovi prebaceni u pdf vidim samo hrpu praznih stranica (1/200) mozda treba neka druga aplikacija ili nekaj drugo

Hvala

LP!
    Zadnji uredio florjan : 09-01-2011 u 23:05

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    5.773
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.773, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo još jedno pitanje.
    Da li Iphone 3G sa basebandom 05.15.04 mogu otključati ljudi koji se bave unlockom? Ili se uopće ne može otključati?

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    3.147
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao florjan Pregledaj post
    Radi meni iBooks prikaze mi knjigu na polici pokrenem ju ali posto je taj pdf kao sto rekoh scan knjige znaci jpegovi prebaceni u pdf vidim samo hrpu praznih stranica (1/200) mozda treba neka druga aplikacija ili nekaj drugo

Hvala

LP!
    pa i ja sam stavio skeniranu knjigu..samo kad sam skenirao stavljao sam odmah u pdf...neznam kak radi na iphoneu kad naknadno prebacuješ

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na odgovoru!
    Jel mi mozes jos samo reci koji je najbolji software za 3g? I da li treba obavezno raditi jailbreak,mislim da li je puno bolje i da li ga je jednostavno uraditi ?
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spajanje na WiFi mrezu?

evo dragi moji kako stoje stvari, 3G star 18mj cca, T-mobile kartica, nikada otkljucavan, jailbreak i sl....
    prije par mjeseci jejednostavno izgubio password od kucne mreze kod kuce. nisam na to previse obracao paznju jer net ne koristim pretjerano a imam u pretplati sasvim solidan promet. ruku na srce kada sam kod kuce koristim pravi PC a ne iphone za svrljanje po netu
    unazad 10-15dana mob katkada kada se moram javiti neda kao da "kliznem" do kraja... radi svega toga jucer ga ja digao na zadnju verziju softwarea dostupnu ( 4 i nesto )

sve radi, nadje moju kucnu mrezu, upisem pass i nista....

ne budi ljen promijenim pass, spojim dva laptopa za probu, zenin samsung... svi hoce ali iphone "unable to join" grrrrr

ideja ikakva?

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zaak Pregledaj post
    spajanje na WiFi mrezu?

evo dragi moji kako stoje stvari, 3G star 18mj cca, T-mobile kartica, nikada otkljucavan, jailbreak i sl....
    prije par mjeseci jejednostavno izgubio password od kucne mreze kod kuce. nisam na to previse obracao paznju jer net ne koristim pretjerano a imam u pretplati sasvim solidan promet. ruku na srce kada sam kod kuce koristim pravi PC a ne iphone za svrljanje po netu
    unazad 10-15dana mob katkada kada se moram javiti neda kao da "kliznem" do kraja... radi svega toga jucer ga ja digao na zadnju verziju softwarea dostupnu ( 4 i nesto )

sve radi, nadje moju kucnu mrezu, upisem pass i nista....

ne budi ljen promijenim pass, spojim dva laptopa za probu, zenin samsung... svi hoce ali iphone "unable to join" grrrrr

ideja ikakva?
    evo veceras dosla dva prijatelja kod mene, jedan 3GS i jedan iphone 4, svi uredno nadju moju kucnu mrezu, upisu pass i spojeni su ????

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taj bootloader ima ekstremno mali broj iPhone 3G uređaja, samo oni koji su prodani u prvih par tjedana.
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    5.773
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    Taj bootloader ima ekstremno mali broj iPhone 3G uređaja, samo oni koji su prodani u prvih par tjedana.
    Kako provjeriti to?

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koji firmware imas? Bilo je prije na 3G da 4.0 pa na dalje "sprzi" wifi. Samo servis pomaze
    iPhone 5s 16 GB

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najlakse da instaliras Fuzzyband pa ce ti on provjerit, i odmah ces znat jel mozes napravit downgrade

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    LG g3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.766
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.766, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam imam 3g 4.1 pa mi radi wifi ok tak da nije valjda svima

sto se tice jubitoa tak je i meni bilo neznam sad tocno sta sam napravio ali mislio da u cydia nades neki youtube fix ili nekak slicno se zove guglaj

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam 3g 8gb 4.2.1 kako ga mogu jailbreakati probao sam preko red snow ali mi ne ide nikako možda nešto krivo radim ako ima to molim vas da mi pomogne

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    LG g3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.766
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pogledaj na iclarified.com

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    3.147
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    red sn0w radi ok samo skini zadnju verziju. imaš http://www.omizio.com/jailbreak/kako...and-win-upute/
    samo ako ti netreba unlock onda nejdeš na ipad baseband..odn dobro pročitaj tekst

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reinstaliraj fuzzyband, i napravi compplete update cydie prije toga. I ne, jedini način za otključavat iPhone je preko exploita koje možeš naći po internetu, nema poznate opreme kojom se to može raditi (da ima ja bi bio prvi koji bi to fino unovčio )

Datum registracije
    Jun 2010
    Mobitel
    apple iphone 3g 8gb
    Bodovi
    3.647
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.647, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav. evo sam da velim, napravio sam overclock iphonea i stavio sam virtual memory i radi dosta brze.
    prvo sam napravio overclock na 550MHz, sad je na 600, prije 10 minuta sam to napravio pa cu vidit kako ce se ponasat. nisam primjetio da se vise grije zasad..
    je li itko od vas pokusavao to raditi, ako da kakva su vam iskustva

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mislavto Pregledaj post
    pozdrav. evo sam da velim, napravio sam overclock iphonea i stavio sam virtual memory i radi dosta brze.
    prvo sam napravio overclock na 550MHz, sad je na 600, prije 10 minuta sam to napravio pa cu vidit kako ce se ponasat. nisam primjetio da se vise grije zasad..
    je li itko od vas pokusavao to raditi, ako da kakva su vam iskustva
    kak se to radi?

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    6.692
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy

Mali rezime novog korisnika
    Dakle imam 3g 16GB iOS 4.0 modem firm. 05.13.04 otključan (tele2) i jailbrakean, nakon 1 tjednog korištenja dosta razočaran prije svega brzinom rada tj. fluidnošću stvarno je iritantno čekati 5 sekundi da mob prikaže poruke, popis poziva ili uđe u mod telefona, pa to su mu osnovne funkcije pobogu, što se tiče ostalog ima stvarno puno raznih aplikacija, igrica i ostalih stvari. Kod korištenja aplikacija mi je jasno da se mora učitavati i za to nemam problema ali ove osnovne funkcije koma. Do sada sam koristio Omniju i Windows mobile 6.1 i on je znao nekad malo zaštekat i ne biti tečan kod nekih stvari ali niti približno kao "jabuka". Prije par postova dobio sam prijedlog downgradea na verziju iOS 3.x.x ali i malu opasku da niti ona nije sto posto fluidna, telefon je hvaljen i napravio je pomutnju svojim dolaskom na tržište ali zar stavrno nema lijeka ili ja nešto propuštam, molim vas razuvjerite me uputite kako da to riješim jer ne mogu vjerovati da je tome tako i da se pomirim sa takim radom famoznog Jobsovog ultimate phona

Svaka pomoć i sugestija dobrodošli

Hvala i LP!

Datum registracije
    Jun 2010
    Mobitel
    apple iphone 3g 8gb
    Bodovi
    3.647
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    napomena, mislim da clockanje radi samo za iphone 3g, a virtual memory i za 3gs
    clockanje:
    spoji se iphone s kompom i nade se file fstab...potrebno je nesto kao ifunbox, ili ifile da ga se prebaci na komp.nalazi se u folderu etc
    poželjno je napraviti backup file-a fstab na komp u slucaju problema, pa onda napraviti jos jednu kopiju kojoj ce se mijenjati kod. kad se sve napravi potrebno je napraviti reboot koji moze trajati malo dulje nego uobicajeno, iako meni nije.
    original izgleda ovako

izmjenjeni file izgleda ovako

evo kod
    Code:
    su
    alpine
    sysctl -w hw.cpufrequency_max=600000000
    sysctl -w hw.cpufrequency=600000000
    sysctl -w hw.cpufrequency_min=450000000
    /dev/disk0s1 / hfs rw 0 1
    /dev/disk0s2 /private/var hfs rw              0 2
    Ja sam prvo probao s 550Mhz, pa sam digao na 600MHz. nisam primjetio da mi se baterija vise trosi ili da se pregrijava, ali malo je brzi na 600MHz nego na 550MHz. isprobavajte sami i pratite sto se dogada
    kratko objašnjenje:
    cpufrequency_max to je max takt do kojeg ce mob ici
    w hw.cpufrequency takt na kojem uobicajeno radi
    w hw.cpufrequency_min takt na kojem radi u stand by modu ili ako je baterija slaba

virtual memory: repozitorij http://JuLiO-Skype.myrepospace.com/
    potrebno je instalirati Imemory enhancer i ios 4 i Supercharged 3.4 ios4. nakon instalacije treba reboot-at iphone da to proradi. kad se upali mob onda napraviti free up memory u sbs i trebalo bi biti oko 80Mb slobodno

na kraju moram napomenut da nisam odgovoran za bilo sto sto se dogodi mobitelu, to svi navode pa ću onda i ja. meni sve super radi zasad
    eh, da, nakon svega sam ukljucio multitasking na iphoneu, jer mi tako brze otvara aplikacije, a ima dovoljno memorije da ih bude vise uključeno...međutim ak mi je upaljen safari ili ipod, nakon korištenja ih uvijek ugasim. poruke, settings i fotografije su mi stalno ukljucene tako da ne moram čekati vječnost da se upale.
    Zadnji uredio mislavto : 15-01-2011 u 21:18

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moram te razočarati, ali bojim se da ti overclock metoda ima fatalne greške, koje bi razumio bilo tko sa osnovnim razumijevanjem unixa. Isto tako sam provjerio iz znatizelje jer sam mislio da sam lud ako ovo zbilja radi.

Dokaz je: probaj se preko ssh logirati na overclockani iphone i unesi sysctl-a | grep hw.cpufrequency.
    Vidjet ćeš da su vrijednosti ostale stare, odnosno 412000000

A evo ti i objašnjenje:
    zastavica -w oznacava da se u hw.cpufrequency želi zapisati nova vrijednost, ako to probaš preko ssh, što je ekvivalentno onome što iPhone sam radi izbaciti će grešku da je hw.cpufrequency read-only.
    Pošto to ne radiš preko ssh nego se uzdaš u skriptu, do koje ću doći za trenutak ne vidiš tu grešku i misliš da si uspio.

A sad skripta:
    iPhone učitava svoju memoriju s lokacije /dev/disk0s1. Pošto ovo nije jednistveno za svaki iPhone, mjesto s kojega se čita je pohranjeno u etc/fstab.
    Pri bootanju iPhone iz tog filea čita gdje mu se uopće nalazi filesystem i očekuje dva reda koja tamo inače jesu, i oni nisu komande, već lokacije. Sad zamisli što si iPhone misli kad mu se ubaci slon kao što su ovih 5 redova koje si naveo.
    Isto tako, napominjem svima da ni slučajno ne kopiraju mislavov kod, već ako se baš želite igrati s tim samo dodajte tih 5 redova, a redovi koji su već bili u fileu moraju ostati. Inače riskirate da vam iPhone ne zna gdje mu je filesystem i završit ćete s iphoneom korisničke memorije veličine 0.

Dakle, ideja je u suštini dobra, ali neizvediva ako vam kod ssh u iPhone i izvršavanjem sysctl -w hw.cpufrequency=600000000 javlja da je hw.cpufrequency read-only.
    Ako je mislav nekim slučajem sretnik kojem se to ne javlja onda mu se ispričavam, a u suprotnom se bojim da je to ubrzanje psihološki efekt ili posljedica virtual memorya, kojeg nisam proučavao kako radi.

Isto tako mislave, zamolio bih te da uputiš ljude da prvo pročitaju moj post a tek onda odluče žele li to napraviti ili ne, jer inače postoji mogućnost da vidimo hrpu "iPhone 3G se ne želi upaliti nakon overclockanja"
    Zadnji uredio Corunir : 15-01-2011 u 23:19

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80