To za kernel mi je manje vazno nego zanima me ova druga 2 pitanja?
Di je problem ako to zeli napraviti?
Zato valjda postoji forum da pita "pametnije" od sebe za savjet...
OT:
Presao sam sa Oxygena na Starburst. Fora rom, ima memorije ko u prici zbog jedne skripte. Nista specijalno, ali je odlican za ljude kojima je "bitna" memorija telefona..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
To za kernel mi je manje vazno nego zanima me ova druga 2 pitanja?
Za prvo pitanje ti ne znam valjda preko gparteda. Probaj nac odg na xda forumu.
Sto se tice ovog drugog kad flashas miui rom s njime dobijes terminal emulation app bare ja jesam. Onda je samo pokrenes i u nju upises prvo "su" kliknes enter i onda ovo drugo ne znam sad napamet al pise u tvom postu. To ti je to.
Jel ima Pays-Desire-gMIUI_v1.2 All2sd? ili ako ima neka aplikacija za to?
oglasnik.pforum - user
koji je rom trenutno najstabilniji,sa najmanje bugova I da baterija izdrzi baren do kraja dana
koristim taj miui,ali mi je malo dosadio...i poceo me zivcirat.pa je vrijeme za promjene.
pa nisam ni trazio rom bez bugova,nego sa najmanje njih...
ja sam korisio LeeDroid rom, ali sam sinoć stavio originalni ROM (samo što je rootan i dodan SuperUser app, ostalo ništa nije mijenjano), 2.2 Froyo
i sve mi radi super...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja vozim Desire na LeeDroid v2.3d i nemam nekih primjedbi. Baterija izdrzi 24h, ako ga ne maltretiram onda i dva dana....
dali ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=829734 radi bez ovog oxygen hboota?
prvi put radim promjenu roma, koji bi mi bio naj optimalniji, a želim manju potrošnju baterije, znači da mu ne radi procesor stalno na maximumu i sl., da se aplikacije mogu stavljati na sd?
a kak onda da particioniram sd card? posto vidim da taj oxygen hboot sluzi, da bi se izbjeglo koristenje ext 3 particije? neznam jeste me skuzili, malo sam zbunjen
Ovako imam htc desire kupljen prije tj.dana.
BRAVO PVT 4 S-ON
Uspio sam stavi novi radio rom u njega pa je sada 5.14.05.17.
E sada skinuo sam leedrodid 2.3d i stavio i sve mi radilo ok. Nakon toga iso sam skinut OD posljednjuu verziju 4.0.36 i CyanogenMOD 6.1.1 da vidim koji mi od ta 3 najvise odgovara posto sam skuzio da su ajmo rec najpopularniji.
Radio sam sve kako je opisano u postupku (http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...l=1#post944039) i CyanogenMOD mi se uopce nece inst, zapocne mi s updateom i onda nakon 2 sec izbaci neku gresku i stane i to je to, a sto se tice OD-a on mi se normalno updatea ali nakon toga treba mu jedno 20 min da se pokrene uz jedno 2, 3 restarta sam od sebe i kad napokon se podigne uopce mi ne radi trackball, javlja mi neke greske da neki servisi se ne odazivaju i da ih nasilno ugasim ili jos pricekam, nema mi mreze itd...
Dali je netko imao slican problem i u cemu bi mogao bit problem?
Hehe ma rijesio samSkinuo sam krivu verziju bio CDMA umjesto GSM
,a OD ne radi nikako i wipe sam napravio i sve, ali uzalud
Koristi netko Ginger Villain? Malo mi je trzav u kombinaciji s Launcherom Pro i sad tražim neki kernel koji je koliko toliko optimiziran, pa ako netko ima iskustva i prijedlog viška - nek viče! Dosad su mi na Froyu BFS kerneli radili super glatko, ali to izgleda nije slučaj sa Gingerbreadom...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hm, updejtao sam na 1.0 s novim kernelom i sad je bolje. Prčkanjem po Launcherovim postavkama nisam ništa uspio dobiti.
Isti setup homescreenova sam koristio na Defrostu i išlo je kao mlijeko (identičan setup Launchera također, restorao sam ga s Titaniumom pa...). Osjetan je taj lagano trzavi scroll, ali još ne mogu skužiti zbog čega (osim činjenice da koristim drugi rom).
Edit: stavih 2.6.37 vorkKernel od 17.Jan... ovo ja zovem glatkim radom!
Zadnji uredio xlr : 13-02-2011 u 11:43
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koristi li netko Oxygen v2.0-RC7? Zanima me korak po korak kako je stavio Oxygen HBOOT? Normalno mobitel je s-off sa AlphaRev 1.8![]()
nesto sam ja bio zeznuo heh
Pitanje za ljude koji su koristili GingerVillain, jeste primjetili vecu potrosnju baterije??
Meni je upravo u 2h "nestalo" 35% baterije, a nisam uopce koristio mobitel.
Bilo je cca 20 poruka, 3 min razgovora, par downloada sa Marketa i napravljen je Nandroid backup..
Sada sam stavio novi radio, 5.09.5.30 ja mislim i cekam sada da usporedim battery drain.
Inace, kernel je stock koji se dobije flashanjem ROM-a..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks