I to sam probao, al ništa uopće ne prepoznaje drugi mob. Niti drugi mob ne prepoznaje mojega.
i bluenova mislim
I to sam probao, al ništa uopće ne prepoznaje drugi mob. Niti drugi mob ne prepoznaje mojega.
VLC Media Player više nije dostupan na appstoru... 8.1. je uklonjen, zna li netko nešto više o tome?
Što je najbolje za zamjenu njega? ..ja imam i zadovoljan sam al frend nemože skinut..
Zadnji uredio imaticx : 31-01-2011 u 19:20
ja imam avplayermeni se cak i vise svida
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Imas za skinuti VLC ako ti je telefon JB.
A ja koristim CineXplayer. Cita nase titlove, ne zastajkuje. Meni se pokazao najbolji
iPhone 5s 16 GB
Postoji možda koji program da promijenim tipkovnicu na iphonu 4, recimo da bude kao ona standard 1 broj sa tri ili više slova?
evo slika znači kada pišem sms da mi je takva tipkovnica
http://www.usporedi.hr/repository/20...31DSC03580.JPG
Zadnji uredio type24 : 01-02-2011 u 18:06
ok ovo za data promet funkcionira fino ali sada sam presao na pretplatu pa me zanima dali ima neki koji prati i minute i sms
ni jedan od ovih playera ne radi na 3g-u ima koji drugi da radi?
da li netko zna ikakav free program za konverziju avi u mp4 videa za iphon ali da u sebi sadrži i opciju za titl,imao sam jedan takav program ali mi se izbrisao pri padu windowsa
Robert-Honor Magic V2
ja sam prije koristio videoru za konvertiranje al neznam dal ima za titlove opciju..
za iphon ako želiš gledati film na njemu mora biti u mp4 formatu koji se tako stavi preko iTunes-a u iphone u mom slučaju 4g,na žalost koliko sam skužio AVI(divx)nejde u njega,samo MP4 format dakle treba mi progam koji može staviti iz AVI formata u MP4 format video dadoteka ali sa prijevodom u sebi,kužite znači stisnem na AVI pa na titl i to je to on sam počne raditi konverziju te na kraju video ispadne sa titlom
Robert-Honor Magic V2
ako skines av player, mozes bez konvertiranja prebaciti avi film...cak i titlove podrzava...koji isto ne trebaju biti zalijepljeni na film, nego samo istog imena ko i film i zajedno prebaceni u avplayer...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Jel ikom još radi heywire (slanje sms poruka na mob) ili su svi nasi operateri uspili zaebat stvar?
Ako ne radi heywire, jel radi mozda koja druga aplikacija? (cita sam o whatsapp, ali mislim da on ne podrzava slanje smsa)
Vec sam prije objasnio, isto je, samo nije VLC nego avplayer:
Spoji mob sa itunesom, idi na tab "Apps" i listaj stranicu skroz dolje. Tamo dolje ispod svih instaliranih programa ce ti biti jos jedna lista. Tamo nades VLC, kliknes na njega i desno imas tipku "Add"
![]()
iPhone 5s 16 GB
ok,jesam kako sad pokrenuti film na iphonu
ok skužio hvala
Zadnji uredio imaticx : 05-02-2011 u 21:11
Robert-Honor Magic V2
Kak se zove ona aplikacija za "tuniranje" motora? De ima onak primiš iphone ko motor i dižeš ruku ko da ga voziš. Imo na iPodu kad ga kupio od nekog lika al sam zbriso..![]()
One day, sky went blue...
ima neki program da prek gpsa mjeri brzinu, ubrzanje 0-100 i takve sprehe?(nes ko http://www.performancebox.co.uk/ )
evo ti samo jedan. za ostale upisi "speed" u itunes ili apptrackr i izbacit ce ih
iPhone 5s 16 GB
tnx
Bookmarks