sorry nisam poslije gledao...uglavnom ja nisam ni dizao baseband nego sam ostao na 05.13.04...
sorry nisam poslije gledao...uglavnom ja nisam ni dizao baseband nego sam ostao na 05.13.04...
kako napraviti unlock na 3G sa BB 5.14.02 na os 4.01.ili 4.1?
Na oba OS nakon JB sa redsnowom probao unlock preko ultrasnowa ali ne ide,
čak tada ne vidi ni T-mob mrežu na koju je zaključan,
nakon šta uklonim unlock opet vidi t-mob ali meni treba na Tele2.
Navodno se BB 5.14.02 ne može unlock-at iako sam negdje čitao da samo 6.15 ne može šta me je i zeznulo.
Ima li rješenja za ovo, ako NE dali mogu vratiti na 3.1.3 jer nemam spremljen SHSH nego samo za 4.xx, i kako?
možeš vratiti ali mislim da će ti baseband ostat...unlock za tvoj baseband ne postoji još, tako da možeš ili čekat ili updateat na ios4.2.1 i staviti baseband 6.15 i unlockat ga
ako stavis 6.15 vjerojatno ces imat razne probleme...ne preporucam ti to
Pozdrav
Kako maknuti obavijest za updetom sa App Storea, imam neku crackanu igru instaliranui i sada je App store nasao update i ima onu iritantnu crvenu ikonicu u kutu kao se toga riješit
Hvala
LP
Pa napravi update preko installousa(najjednostavnije)
iPhone 5s 16 GB
Prije svega oprostite ako cu lupetati neke gluposti, naime nova sam u iphone vodama i vec imam problem. Naime, kupila sam iphone 3g od nekog lika i tel. je dobro radio 2 dana na moju karticu. Danas ko god da me zove ja jasno cujem , ali mene ne cuje niko. Pretpostavila sam da je nesto do mikrofona ,ali opet pokusala sam da uradim restore i sad na ekranu imam samo iphonov logo (tacnije jabuku i neki kruzic koji se kao vrti)Napominjem da nemam mnogo iskustva sa iphonom, ali se mogu i moram snaci (u mom gradu ne postoji servis), tako da vas molim da mi pomognete da otkljucam i pokrenem tel. Sad mi je bitno da ozivim tel., mikrofon manje -vise. Molim vas, da mi objasnite korak po korak, kako da to uradim.
Probaj ponovo napraviti restore i idi na ono "setup as new iphone". S tim ces izgubiti sve poruke, imenik, slike.... Ako bas imas nesto vazno, probaj obicni restore
iPhone 5s 16 GB
Evo i jedan info sto se tice toga. Novi installous vjerovatno izlazi danas-sutra
Installous 4.1 will be adding a Metadata Remover toggle. No more AppStore update alerts for your apps that are downloaded from Installous!
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav
Kod otvaranja Cydia-e javi mi Error:
Refreshing data;
Faield to fetch http://ispaziorepository.com/./Release.gpg Host Unreachable;
Faild to fetch http://ispaziorepository.com/./en.bz2 Cached Failure;
Faild to fetch http://ispaziorepository.com/./Packages.gz Cached Failure
kliknem oK ucita podatke i imam pristup programima ali unazad 2 dana nikako da instaliram Installous 4 javi isto gresku
Note: The requested modifications cannot be applied due to required dependecies or conflicts that cannot be automatidally found or fixed
I sad ne znam kaj dalje
LP!
Zadnji uredio florjan : 01-02-2011 u 17:45
ja imam installous na cydia.hackulo.us
iPhone 5s 16 GB
a pa koji conflicti su navedeni?
Na mobu iOS 3.1.3 i imao sam instaliran installous 4.0 i sve je šljakalo i kada se poajvio update na verziju 4.1 nije htio napraviti update, ja nadobudno maknuo installous 4.0 i htio nanovo instalirati i sada ništa, imam instaliran AppSync for OS 3.1 izgleda da to ima neke veze, ili se varam, kako da instaliram natrag installous 4.0 ako ništa drugo ?!?
Note: The requested modifications cannot be applied due to required dependecies or conflicts that cannot be automatidally found or fixed
Pozdrav
Eto jutros uspjela instalacija Installous-a 4.2 sa Cydije mozda je bio server blokiran ili zaštopan tko zna, ništa sve u svemu hvala na trudu
LP!
Zadnji uredio florjan : 05-02-2011 u 09:31
kako obnoviti os 4.2.1 na 3G Iphone!kako ispocetka install os¨!!!
Spoji telefon, upali itunes i klikni restore. To ce ti izbrisati sve na telefonu (poruke, imenik, slike...)
iPhone 5s 16 GB
Dakle poslije instalacije 4.2.1 firmwarea na 3G-u,nema zvuka i ne mogu nikoga nazvati,jel imao itko sličan slučaj?
Uspio sam ga downgradeat na 4.1,ali problem ostao isti,mene mogu zvati,ja ne mogu nikoga i nema tona uopće![]()
Zadnji uredio dadicster : 07-02-2011 u 22:07
Probaj restore bez dizanja backupa.
Probao i dalje je isto,možda neki drugi prijedlog?
Poslije updatea na 4.2.1,3G poludio,ne može zvati,odmah izbaci kraj poziva i nema zvuka uopće...jel imao itko sličan slučaj?Ne znam šta raditi više,vratio sam ga na 4.1,ali stvar i dalje ista![]()
premjestio sam ti tu post, ali vidim da si i tu stavio? Cemu nova tema? Da netko zna, odgovorio bi ti
Jesi li radio clean restore? Bez vracanja backupa, deinstalacija itunesa, i brisanje svega na komp. sto ima veze sa apple? Moras i oznaciti da ti vidi sve skrivene fileove
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks