Je li netko probao ugurati nekakav antitheft program u svoj CFW tipa F-Secure? Ukoliko netko ukrade mob, da ga ne može maknuti hard resetom.
goc kada bi mogao ubaciti deafult ikone iz ovog FW-a Fast & Stylish^6 by iepurasu_poznas 8HS English Only. Tu su cini mi se od n8 ikone. Pokusao sam ubaciti hrvatski , ali mi nije preveo meni uopce.
Je li netko probao ugurati nekakav antitheft program u svoj CFW tipa F-Secure? Ukoliko netko ukrade mob, da ga ne može maknuti hard resetom.
imaš program advanced device locker koji može zakljućavati sve stavke na mobitelu i koji može, što je najbitnije, poslati poruku na broj koji ti postaviš u njega, koji ti pošalje broj moba i serijski broj kartice, a nakon toga možeš na njemu narediti da u poruci pošalješ neku šifru ili riječ te da ti on nakon toga zaključ mob i obriše stavke iz mobitela koje si odabrao....
Nisam to pitao. Naravno da tih programa ima cijelo čudo. Pitam je li netko probao nešto takvo ugurati u CFW, ali da radi nakon hard reseta.
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=38043.0
ovaj ce biti bas cool, cak ce moci: "[fixed] web browser bug (can play youtube or other flash content without crash like in xtron^6 and xtron^7 beta 1)"
probao sam u ovih par dana i "Photon C6-02" i "C6 Unleashed TRIBUTE EDITION" i oba imaju bugova. Zar bas ne mogu da naprave ove FWs da nemaju bugova????
Da li je tko stavio cooked N8 firmware na 5800? kako se ponaša i da li je usporeno?
zzzzzZ
Ma kakav N8 FW, to je C6 FW sa N8 ikonama u meniju, N8 fontom i N8 kinetičkim skrolanjem, bezveze. Ne možeš imati symbian^3 na 5800 jer nema grafičku, znači samo symbian^2 i symbian^1.
Moj već ima N8 font i njegov kinetic, ikone isto možeš staviti, ali ako imaš appshelldata.xml i menu.mif s njegovim ikonama ili stavi neku temu s ikonama.
Koja je uopće razlika kinetičkog skrolanja na N8 u odnostu sa 5800 (tj. Symbian^3 i Symbian^1)? Imam sada N8 ali sam prije koristio Nokiu sa S^1.
Pozz.. zanima me kako se vratiti na original firmware na 5800 ako trenutno imam na mobitelu firmware od Nokia Photon C6-02 ?? Nosio bi mobitel na garanciju pošto imam problem da se stalno gasi čim ga pritisnem malo jače ili u džepu.. a i gornji desni dio maske kao da nije pričvrćen? Neznam oće se to uvažiti kao garanciju?Treba mi hitno odgovor..
![]()
EDIT: imam još problem da je trenutni firmware 52.0.7 a za ovaj product code od originala mi je 0575632 je 51.0.6 šta da onda radim dali staviti samo original 52.0.7 i staviti preko toga product code od originala ?
Zadnji uredio Robi959 : 01-02-2011 u 23:46
Znam da downgrade ne smiješ raditi.
Možda bi upalilo da preko navifirma skineš v52 original i posli vratiš product code..
NAVIFIRM-om skini official firmware iste verzije koju sad imaš, flashaj JAF-om i kasnije vrati onaj product code koji ti piše ispod baterije.
EDIT: Dok ja cugam, Andro me prestiže.![]()
E hvala vam![]()
Upravo instalirao ovaj 4.4 i ne sviđa mi se što nema kinetic scroll u meniju, a navikao sam na to.. Još nema način da se to mjenja?
Za sad ću tražiti neki drugi FW
edit: stavio sam Photon, vrlo zadovoljan![]()
Zadnji uredio .andro. : 02-02-2011 u 20:43
Ja sam isto stavio 4.4 , konačno sam prešao sa statičnog vipovog v51 i stvarno mobitel leti stvarno puno bolje tj brze radi. Jedino imam problema s galerijom slika /videa dok formatiram karticu sve je ok (bar napočetku) i onda sam ubacil opet svoje foldere i nije radilo. pa isao korak po korak prvo prebacio samo slike , pjesme i video i sve radilo ...pa folder garmin i instalirao ga i onda dobio opet error da je nedostupno, pa maknuo garmina tj opet sve formatirao-- radilo. Stavio i ostale foldere (bez garmina, znaci sigic, cities od ovi maps, BestBirtdhay i mislim jos Sportstrackera2 ) i nakon toga je radilo i sad poceo sve snimat (automatski preko PHTN jBtaskmana, Best brithday i sygica) i poslije ručno preko OVI storea (SportsTracker2 , Shazama, fring, nimbuzz) te ručno preko instala screensnapa, symRDB te SymSMB te opet shvatio da mi ne radi...u ćemu griješim?? ja već mislio da nešto što u folderu koći al tak radilo bez problema 2 sata i 100 put restart i onda mislio da riješio pa opet sad ...več 5 put formatiram karticu.
Ispričavam se ako negdje piše , al friško promijenio ProductKod i updetao na 52 te na 4.4 onaj drugi sa svjetilma .... pa ako zna gdje bi mogao biti problem ili što krivo radim.... Zahvaljujem unaprijed
EDIT
Piše:
Galerija: Datoteku nije moguce pokrenuti iz sigurnosnih razloga
i onda mi otvori poslije praznu datotekusamo s onim linkima za skidanje i nekad ak je sreće tu i tam koju sliku sad upravo dobil one "poderane" tj oštećene i tak...
Zadnji uredio Tooutman : 02-02-2011 u 23:52
@Tooutman trebaš viditi kako "leti" uz Photonstvarno me iznenadilo, pogotovo brzina okretanja ekrana
E, možeš mi reći jeli se može staviti samo hrvatski jezik na tipkovnici jer mi je sada zamjenjeno Y i Z a nisam navikao na to? I još par manjih detalja na tome..
Dakle ostavio bi engleski za sve ostalo.
E ovako ja sada koristim Photon bez ubacenog jezika, znaci "5800 : RM-356 (English Only fixed by knobtvicker)"i za sada sve radi dobro. Interesuje me koliko imas slobodnog rama( pogledaj preko RAM Blow 1.0)?????
Ovo je lik iz druge teme napisao. Eto ti vidi hoce li ti sta pomoci.
Kao sto sam gore napisao cim ubacim jezik imam problema.
Uglavnom imam slobodno oko 40MB RAM-a.
Nadao sam se da neću morati opet flashati mobitel da bi stavio to, jer sam taman podesio sve što mi treba na njemu. Ostavit ću englesku nema veze
U njegovim osobinama ovg photona pise :"Free RAM after startup : 64.5MB in 5800, 70.8 MB in 5233 (Maximum)". Ja imam 53,51 MB!!! Znaci 10 manje!!!
Svejedno ja cekam da izadje ovaj http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=38043.0. On je cak bez portanog c6, a po opisu ce biti izuzetan
Za sada neka ovog photona!
Mozda nam i goc izbaci jos neko cudo u nizu
Pozzz
Bookmarks