Dosao doma.
Neda mi se vise hodat po tim muzejima.
Fora je bio tehnicki i prirodoslovni, poslije je bila samo zafrkancija sa ekipom![]()
Dosao doma.
Neda mi se vise hodat po tim muzejima.
Fora je bio tehnicki i prirodoslovni, poslije je bila samo zafrkancija sa ekipom![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja upravo stigao s nastupa, u selendri zvanoj Vrbovec vlada veliki interes za kulturom... i besplatnom cugom![]()
ucim povijest i doznam da mi je pesek ósvojil neku nagradu. Yay!![]()
One day, sky went blue...
I'm on a quest for beer,again...
večer
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Nemam pojma, pretpostavljam da da.
Ali, vidjet ću valjda u ponedjeljak.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
braincells braincells...what to do with extra braincells..
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Gledam film streetballers![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Radio čitav dan, sad malo odmaram, i pripremam neke aplikacije za mali redizajn Desire-a![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Cim sam vidio trailer, morao sam ga pogledat. A uz to, u vezi kosarke, pa je to jos jedan veliki + filmu
![]()
I bijelac glavni lik
U filmu o košarci... !?
Rijetka pojava![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Napokon dovrsio film Streetballers.
Nije los, samo su malo failali sa muzikom, spajaju rap sa nekom Irskom glazbom xD
Daj jel ima neko voljan pomoći preko MSN-a u vezi Android SDK i QtADB??
EDIT: Odusto, nakon 3 sata j***nja s tim s*anjima nisam ništa postignuo!!! Živčan sam najradije bih sve bacio kroz prozor, to je tako komplicirano da to nisu istine. Neznam više di mi je glava, milijun otvorenih tabova, sve jedan za drugim, sve instaliram ali taj šugavi SDK ne prepoznaje mob, neće i neće da ga j**eš. J*ebe mi se za te screnshootove i da mi aplikacije idu na SD, boli me briga, na moj Desire samo ORIGINAL SOFTWARE i TOČKA! Nikakva hakiranja i ta s*anja, ovakve sam probleme imao i s onim smećem Galaxy-em ali barem sam uspio. Tu nisam apsolutno ništa postigao.
Zadnji uredio GT-R : 30-01-2011 u 15:28
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks