Kako poslati prazan sms na 2288?
Probao preko njegove i preko go sms ne želi poslati prazan sms na gornji broj?
Neko rješenje?
thx
Nađoh tekst o prikazu kada dolaze pozivi.
Ja mislim da je kod mene upravo suprotno.Depending if the display is on or off, you need to:
If the display is on, tap Answer.
If the display is off, the display will turn on showing the Lock screen. Drag the bar down to answer the call.
@xlr baš razmišljam o kupnji autopunjača, baš nepuni kada je navigacija upaljena??
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Kako poslati prazan sms na 2288?
Probao preko njegove i preko go sms ne želi poslati prazan sms na gornji broj?
Neko rješenje?
thx
Upisi nesto, bilo koje slovo.. nemozes poslat prazan sms
Koristim autopunjač od SE X8: http://cafe.mobil.hr/threads/67439-H...l=1#post964094
Puni on, ali slabo. Tj, punjenje radi ok ako na mobu niš ne radiš, ali kad opteretiš mob baterija se krene trošiti. Doduše, malo sporije nego bez punjača, ali svejedno...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kupio sam HTC Desire prije par dana u Vip-u. Nakon što sam u Opera 10.1 browser upisao cafe.mobil.hr primjetio sam da je pozadinska siva prikazana kao blaga nijansa roze boje... koliko vidim iz postova to je karakteristika AMOLED ekrana. Mislio sam da se oni više ne isporučuju.
Na poledini kutije bi trebalo pisati pod vrsta ekrana 3.7" AMOLED touchscreen. Tako nesto, uglavnom treba bit AMOLED, ako nije onda je S-LCD
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Da li netko zna kako da pojacam zvuk na skype dolaznom pozivu? Kad zvoni jedva da se čuje a svi su zvukovi na max.?
htc desire
Jel netko zna zasto ne mogu nekim internet stranicama pristupit ako nisam spojen na wi-fi.
Ni 3g ne pomaže. Npr i ovom forumu.
Ispiše mi: Not allowed, status code 403
Ekipa sad nesto gledam i nije mi jasno...Gdje Desire po defaultu snima slike s kamere?! Kod mene je sdcard/DCIM/100MEDIA i samo tu trpa sve slike...dakle nema nikakvih foldera po datumima/galerijama.. Jel to standardno tako ili?
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
To je standardno tako. Zar bi trebalo biti drugacije?
Standardno u taj folder idu i slike i videi.
Ako te zanima kojeg su datuma slikane, ili u opcijama mobitela uključi da na svakoj slici "štampa" datum slikanja, ili desni klik na sliku u kompjuteru i properties. Ali one budu poredane po redoslijedu kojim si slikao, tako da nisu izmješane.
Meni je bilo dobro ono kao na Nokiama, da se slika zove po datumu slikanja, npr 25042010113.
To je to. Tražio sam tako nešto ali nikako da natrapam :-). Thx :-)
htc desire
Do sada sam koristio HTC Sense i Widget Locker zajedno, te sam uvijek imao slobodne memorije (u uređaju) preko 50 MB.
Sinoć sam stavio LauncherPro i Beautiful Widgets, i dobivam poruku Low disk space. Oko 15-ak MB mi je ostalo slobodno. Pobrisao sam sve aplikacije koje mi netrebaju (a malo je takvih) i opet sad kad sam sve podesio imam oko 15-ak MB slobodno.
Neznam šta zauzima 100 MB, uopće nemam puno aplikacija, najviše zauzimaju uglavnom igrice al one su same strpane na SD.
Neko rješenje? App2SD?
Rootanje moba i stavljanje custom ROMa.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jeli itko probao iz Moby Shopa one zamjenske punjače za Desire?
Dođu 40 kn i imaju garanciju. Prodavačica mi je uštekala u mob i probala i pune mob, sad kojom brzinom, tj. dali je brzina punjenja jednaka kao i iz utičnice to neznam.
Mislim da su to univerzalni punjači i da idu na sve mobitele sa microUSB-om.
Gledam po njuškalu nema ispod 50 kn punjača za Desire (originalni). Imaju iznad 100 kn auto držač (a to mi netreba imam univerzalni, odličan je), auto punjač i neki daju screen protectore.
Jel zna itko pošto su originalni u nekom dućanu i gdje ih ima za kupit?
Svi ti punjači su ti iz Kine. http://www.dealextreme.com/c/batteries-chargers-204
I to što piše 1000mA je maksimalna struja koju on može isporučiti. (neznam na kako dugo vremensko razdoblje) Par postova prije je xlr naveo da koristi onaj autopunjač koji dolazi u paketu sa X8 to je zapravo isti punjač kao i ovi iz kine. Radi... tako da će raditi i ovi za 2$. Ako možeš nabaviti punjač koji isporučuje jaču struju ne brini i uzmi ga. Ja uvijek punim svoj magic preko usb huba na kompu koji ima vanjsko napajanje od 2A. nema nikakvih zagrijavanja baterije niti bilo kakvih naznaka da joj šteti jača struja. Baš naprotiv.
Bookmarks