Pisao test danas u skoli iz prve pomoci..je*eno pretesko, al ajd, prosao sam i iduci tjedan od petka do nedelje sam u Novom Vinodolskom![]()
![]()
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, da...
Dobio zadatak= Trgao se s ostalim kandidatima i jednom doslovno strgao ruku da ga onesposobi
OT: Došao s prakse. Danas mi je baš super bilo.
Dobro, neku liniju sam 5 puta otvarao/zatvarao jer sam uvijek nešto zaboravio spojiti- ali glavno da na kraju radi
Sutra natjecanje iz engleskog.
Ove godine idem na svjetsko![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dal igra neko combat arms?
Došao iz škole.
U školu je bicikl mene nosio, a nazad sam ja njega gurao
Pokušavao napumpati gumu s onom pumpom u koju upišeš na koliko da ti napumpa- ali nije mi htjelo. A tipa u benzinskoj se toliko strgao da me sasluša da nije ni glavu okrenuo prema meni kad sam mu rekao...
Ali, kupio gume- planiram ih tokom dana zamijeniti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kupio sam u tcomu onaj scren protector i naavno da mi se poljepilo i prasine dva tri zrnca ispod i otisak sam stavio(a imam "male" prste) pa me zanima dal bi mogao ja foliju oprat ispod vode i ponovo stavit. ako se dobro sjecam mislim da sam na proslom ajfonu tako nes i napravio bio
Mozes probati, ali nekako sumnjam da ce to na dobro izaci...
Mislim da ne, jel ispod ti je to neš ljepljivo, da se drži... Tak da neznam... Ja sam sebi na iPod stavljao jedno 5 puta (da, 5 screen protectora..), i sad mi je malo sam u koso, al preživjel bum, sam da mi nema onih balončića
Dosada....
One day, sky went blue...
Zašto stavljate screen protectorena apple-ove uređaje,meni nakon godinu dana nema crtice,jedino mi je upala prašina zbog padova
btw fino se produžio dan![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
a zasto ljudi stave kondom? neka tamo bude protector za nedaj boze a i duze ce trajat-sve kao u sexu![]()
Jel itko zna koje su ovlasti ZETovog kontrolora, sto on tebi moze napraviti i sto moze traziti od tebe (dokumente) i dali te smije zadrzat??
(znam da je ovo vec bilo, al nije bilo konkretnog odgovora..)
Danas sam opet naletio na jednog strvinara.
Covjece, udjem u tramvaj i pogledam lijevo-desno i nikog zivog. I odjednom okrenem se zenska se stvori iza i trazi kartu...
Fala Bogu pa imam jos vrijednosnu kartu..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
čistim sobu i našel sam f hrpi ambalaže dodatni stylus i protector za tytn-awee
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ajme, taj mob ocigledno nece nikad umrijet.![]()
ajde iperi vodom protector pa reci dal se i dalje ljepi![]()
Nebi trošil protektora na pranje i luftanje, aj vjerujem ti
Malo muke sa iPodom, sve rjesio, zadaca rjesena i idem NinaNanati![]()
One day, sky went blue...
Igram se s ovom mačkom na Desire-u. Prebrutala je![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Dosadili su mi ovi touch mobiteli,brijem si za koji mjesec kupit neki symbian(iz potpisa)kad skupim love...samo neznam koji,te symbian nokie su mi najdraže...
odoh spavat,laku noć
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ja razmišljam da si uzmem neki "obični" mobitel i pošteni mp3 player s poštenim slušalicama.
Ali to stalno razmišljam- a nikako da se odlučim
Odo i ja spavati![]()
Bookmarks