Baterija na DHD-u nije uopće tako loša kako mrzitelji DHD-a pokušavaju prikazati. Nije ko neka prastara Nokija kojoj je baterija bez problema trajala 10 dana, ali nije ni istina da traje 6 sati. Bez problema može trajati i 2 dana (čak i 3).. Naravno, ako ti je non stop upaljen ekran i cijeli dan vrtiš neki divx, onda neće trajati 2 dana.. ali u tom slučaju niti baterije na drugim mobitelima neće izdržati puno dulje.
Šta bi mu trebali reć? Šta se na android ne može instalirat java aplikacija koju banke nude?
ja mislim da bi se mogli vratiti na temu... dakle iPhone vs ostali...ne iOS vs Androidna sto se ovo svodi....stvarno je ovog dosta! znaci samo tehničke spec...bilo bi najbolje da netko natoci na iphone android (na zalost to za sad ide samo na ip 3G)
pa da vidimo
dakle jedino sto po meni moze konkurirati iphonu 4 je DHD i moram priznati da to to radi vrlo dobro![]()
Second place is the first loser!!
upravo sam pročitao ovo od 1. do zadnjeg posta,pa da nešto i ja komentiram.
Sto se tiče ovog da se iphone ne može koristit kao neki prijenosni disk je krivo. Postoji tweek u cydi koji to riješava i iphon koristite normalo kao USB storage.
Mislim da nitko nije to spomenuo,ali kod nas još ne možete kupovati aplikacije sa Android marketa,dok u App storu to normalo obavljate. Ne znam koliko ljudi to još radi,ali eto nekom je i to možda bitno.
Inače,cydia je prihvaćena od strane Appla pa je samim tim legalna.
Iphone postaje fakat odličan telefon tek kad napraviš jailbreak,inače ga ne bih nikad uzeo....
Mišljenja sam da se o ukusima ne raspravlja,tako da sva ova prepucavanja nemaju smisla za mene. Tu smo da damo svoje +/- kako za koji uređaj i da pri tome pomognemo nekom da se odluči šta da izabere...![]()
samo da se nadovezem... vidim da nisi informiran, al uz malu modifikaciju se moze kupovati i u nas sa android marketa... a ako zelis sve besplatno onda instaliras aplikaciju Applanet i ima sve besplatno...
"all in one"
a jbg na iOS-u je sve uz modifikaciju tj. jailbreak
kao sto na iOS instaliras Cydiu, na android instaliras Applanet![]()
"all in one"
Jesi me nasmijao... al ozbiljno...))))
iPhone 3G da je bolji od Desire-a?????? hahaha.. Pa s koje planete si ti pao na Zemlju???
iPhone4 se uspoređuje s DHD-om, iPhone3GS s Desireom...
iPhone4 možda i je bolji od Desire-a, ali da je 3G bolji... Pa to može samo appleboy izjavit.... Hahaha
Preloša?
Bolja je nego na DHD-u, a ja imam DHD i nije mi uopće loša.. Bez problema izdrži 2 dana, a nerijetko i 3.
Čisto sumnjam da na iPhone-u traje puno dulje od desire-a.
iPhone 3G je neusporedivo lošiji od Desire-a. Možemo gledat proc, memoriju, ekran.. što god hoćeš.
i4 je bolji, ali zato je tu DHD koji definitivno nije lošiji od i4, iako mislim da je i bolji. i to govorim na temelju korištenja oba mobitela. Da se ne shvati krivo, i4 je sasvim ok mobitel.
Apple je tek s i4 izbacio "normalan" smartphone, prije su to bile igračke, tj. iPodovi s mogućnošću slnja SMS-ova i primanja poziva. Ok za slušanje pjesama i igranje, ali daleko od pravog smartphonea
slazem se sa ovim postom, posebno na osvrt ka prethodnim verzijama iPhonea.
svaka cast appleu, i svim dosadasnjim iPhoneima, no iP4, je prvi konkurentan smartphone.
je da su i prethodni gazili konkurenciju iOs-om,bili su napredniji,fluidniji...ali tehnicki su bili daleko iza konkurencije.
cak daleko iza i puno jeftinijih dummija
Ne bih se složio s ovime da je iPhone u prijašnjim generacijama bio lošiji od tadašnjih smartphone-ova, a kamoli dummyja. Skidanje aplikacija i jailbreak su već jako dugo poznati. Tehički gledano, jedino je kamera bila slabija dok su ostali aspekti bili dosta dobri i u rangu s konkurencijom. OK, mogli su na 3GS-u poradit na zaslonu no i4 je to itekako ispravio i po meni ima trenutno najbolji zaslon na tržištu što se mobitela tiče.
Bom Chicka WahWah
Nema ti to veze, bitan je user experience. Nijedan mobitel nije tako dobro složen kao iphone. Valjda stevica zna što radi. Od ihona ne može biti bolji nijedan mobitel, samo novi iphone koji uvijek donosi revoluciju i nikad viđene stvari.
Iphone može sve što i bilo koji drugi mobitel i to dva puta ljepše (bolje?!). Ako ne može onda vjerojatno ima aplikacija koja može. Ako nema onda će uskoro izaći. Ako ne onda ti ni ne treba.
Itunes je odličan. Nema boljeg od itunesa.
Dok prihvatiš (navikneš se na) sve nedostatke iphona imaš najbolji uređaj. Zapravo to i nisu nedostaci. I bolje je da je to tako riješeno.
Oni koji pljuju po ajfonu nemaju dosta love da si ga priušte.
I dont care.![]()
Zadnji uredio ce3hel : 25-01-2011 u 22:56 Razlog: Smajli dodan :D
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
No unatoč svim tim ogromnim razlikama u hardveru, ako se pokrenu iste aplikacije i igrce dostupne i za iOS i za Android, još uvijek se večina njih vrti bolje i fluidnije na 3GSu nego na Desireu.
Ne čini li to iPhone 3GS u praksi jednako dobrim kao Desire, pa čak i boljim ako gledamo da je sa gotovo duplo slabijim hardverom postignuta ista učinkovitost kao na duplo snažnijem Androidu? (osim kamere, a ekran na iPhonu možda jest manji ali se s njim ekšli može raditi na suncu!)?
Moram priznat da si me nasmijao![]()
.
1) Nijedan mobitel nije tako dobro slozen kao iPhone?? Jel to mislis na gradju, dakle na onaj maltene stakleni iPhone koji kada rokne sa stola na pod se sav smrvi??
2) Ovo iduce me fakat fasciniralo (nikad vidjene stvari) hahahaha...
Stvarno, nemoj se uvrijedit ali sada stvarno mislim da si neki zesci Apple fanboy.
Kaj je to "nikad vidjeno"? Facetim? Tj. razgovori preko kamere? Oprosti, ali to je i moja srotna N96-ica mogla..
Super ekran? Imas Samsung Wave koji po meni ima bolji ekran od iPhonea..
3)Moze to lijepse jer je iOS napravljen ko dummy OS, dakle full je jednostavno napravljen da bi se oni debeli Ameri uspjeli snac na njemu..
4)Slazem se, iTunes je odlican, ali ti o njemu ovisis..
Dok ne JB-as iPhone ili ne instaliras dodatne programe da zaobidjes iTunes, on je bezveze.
5)Pa lijepo, naviknuo sam se i na Desireove mane, pa kaj to znaci da imam najbolji mobite??
6) Snobovski i umisljeni ispad.
Nemoj se uvrijedit, ali ovime si maltene dokazao da si sminker i da ti je iPhone rekvizit za ku*cenje..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Cion, nisi skontao ironiju(sarkazam) kolege!?
covijek je objasnio kako prosjecni iPhone funboy razmislja, ne dajuci za pravo nikome da razmislja drugacije.
do rijeci potpisujem njegov post, ce3hel - bravo.
ja sam i u prethodnom postu napisao da software-ski niko nije ravan iphoneu, nije ni sada.
mada android napreduje i uvjeren sam da ce ga s vremenom prestici (ipak je vise ljudi pametnije od jednog. i vise ekipa programera sposobnije od jedne ekipe), ali i phone je po svome hardweru uvijek kasnio za konkurencijom. to mi niko ne moze sporiti...nije tu u pitanju samo kamera,ali ona je i najvecem laiku uocljiva.
eto, ja sam koristio 3G te uglavnom s njim bio zadovoljan(osim baterijom), i mjenjao ga za dummy....nije mi falio ni malo....a milion puta sam cuo onu "jednom iPhone, zauvijek iPhone"
Komentirao bih kraj ovog posta - "jedno
iPhone, zauvijek iPhone" - s time se slažem, to je moje subjektivno mišljenje!
U zadnjih nekoliko godina promijenio sam hrpetinu mobova, od Windowsa, Symbiana, Androida, najskupljih i najjeftinijih. I mijenjao sam iPhone za neki drugi mob za koji sam smatrao da je u tom trenutku bolji, no iPhone je uvijek bio #1. Što se tiče Androida, koristio sam X10 i Desire, no niti jedan mi nije sjeo, pogotovo Desire. I na kraju sam se vratio na iPhone. I sljedeći mob za koji bi mijenjao iPhone 4 je iPhone 5, 4GS ili kako ga već budu nazvali.
Bom Chicka WahWah
Gle, svakom psae kaj voli.. Moja baba ima neku sirotu nokiju, a radje bi simens jos 3 god stariji jel se navikla na njega.
Meni je iPhone bolji, i to je to. Mozes mi tupit milijon milijona stvari, ali ja necu mislit da je android bolji.
Isto tako ja nekog ko ima android nemrem uvjerit da je iOS bolji kad ON voli android! Kak ne kuzite?!? Non stop se svadjate oko necega oko cega se ne isplati svadjat.
Sto ja volim, nemora neko drugi voljeti.
Jeste sad shvatili?![]()
One day, sky went blue...
Bookmarks