Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 80 od 108 PrvaPrva ... 30 70 76 77 78 79 80 81 82 83 84 90 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.976 do 2.000 od 2682
    Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahahaha, kaos... ko i ja oko mjesec dana poruku da sam aktivirao mjesecni internet paket

koja smijurija od operatera

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cickova13 Pregledaj post
    to si ti, al po ovom topicu je jasno ko je u vecini
    pa zato velim da ne globalizira stvari

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Proslu srijedu sam predao zahtjev za raskid ugovora i prebacivanje na bonove i danas su me prebacili, bas kako su rekli (tjedan dana). Sad samo da pogledam sta drugi nude, al najvjerojatnije cu na Bonbon

4. 'Hvala' kaže:

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Budući da mi je istekla Smiley tarifa, sad sam si htio uzet 50MB prometa, i pošaljem poruku za aktivaciju i dobijem natrag: "Aktivacija podatkovnih paketa nije moguća." Ima još tko problema?

EDIT: ups, zujim, zabunom sam gledao za pretplatnike Delete ovog posta molim

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja. cu tuzit Tele 2 radi dusevne boli -.-...u 11 mjesecu je bila akcija postani pretplatnik bez obveze i maknade bla bla..i uhvatila zenska mene i mog momka u KONZUMU...i tako bla bla...pricali mi o tome..i ja htjela Knock Out tarifu i kaze ona moze i ja stavim na momkovo ime sve..da on potpise ugovor ..i tako jos smo pricali o cijenama i operaterima i ona spoemen opciju Superfrend da se moze aktivirat broj na koji zoves besplatno 1000 minuta..i ja kazem super..ona pita moze li..ja kazem da...ona prekrizi Knock Out i stavi Superfrend..ja govorim jel to isto..cijene i sve..je je...to isto..ja ok...ja se ne razumijem u tele 2 tarife nit ista jer sam oduvijek t mobile korisnik iako me pljackaju al ok...i lijepo ja koristim u 11 mj taj broj i uopce nisam aktivirala superfrend broj jer ono...mislim se ,o,49 prema svim mrezama, nema veze...momak ima besplatne prema meni sa 98....i u 11 mj nisam previse koristila broj osim prema frendii koja je 91...i u 12 mj skroz prijeđem na taj broj..i pokusam pratts potrosnju al gle cuda...ne moze se...sustav ne radi J**** ih sustav..da bi saznala sad u 1 mj kad su dosli racuni da je meni aktivirana superfrend tarifa....racuni su meni preveliki...i saljem prigovor i trazim novi obracun i naravno ne daju jer je ugovor potpisan na superfrend..nemaa veze sta je potpis stavljen prije i vidi se da je prekrizeno ....pravne zavrzlame..i ja opet saljme...detaljno objasnjenje..i opet....meni nije jasno...zasto je toliki problem napravit novi obracun...kreteni...sluzba za korisnike je sranje...nisu u mogucnosti nista rec..ni s kim povezat...nikakava korist od njih..i sad...veceras...ja idem provjerit na otp stanje na racunu...nisam platila ova dva racuna jer se nadam cudu i jos sam na superfrend tarifi jer ne mogu promjenit dok ne plati racune..i prije par dana ja aktiviran superfrend broj...zanci dosla mi je od tele2 : Superfrend broj aktiviran.Vas Tele2...kao sto rekoh ja provjeravam veceras i ono pise superfrend tarifa 0..ja ono...WTF...vec par dana pricam na taj broj i to po uru dvi...a znam da nisam falila broj kad sam slala na 888..i ja na Moj Tele2...odabrani broj:moj vlastiti....znaci broj na kojem je pretplata mi je superfrend broj..kako..i zatso..nemam pojma...i zvala sam sluzbu...poslali su upit i rekli da mogu promjenit superfredn broj...ja saljem na 888..ono neee mozeeeeee....i sta sad...jel moguce da mi obracunaju opet ovo sa superfrend brojem...tj da on minute nakon aktiviranja poniste tj ne naplate jer ono...poprilican je broj minuta.....nadam se da su bar to sposobni...zivci su mi na 1000 ovaj tjedan...i jel moguce popricat s nekim iz tele 2 a da je kompetentan?? ne sluzba za korisnike ne studenti iz tele2 centra vec neko tko ima moc odlucivanja.....t mobile mozda krade al brate usluga u centrima i u sluzbi za korisnike im je bogovska...tu se nema sta zalit..upast cu u depru radi Tele 2 ((((...

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    super, mogla si to i malo citkije napisat

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cickova13 Pregledaj post
    super, mogla si to i malo citkije napisat
    Smiri se ako nemaš što pametnije za reći jer gušiš temu nama nesretnim Tele2 korisnicima
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam na bonovima tele2 od 2007, jos imam onu crvenu karticu

i nikad nikakvih problema nisam imao...

a ti si si sama kriva sta potpisujes ugovor bez raspitivanja...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja uzeo broj na bonove prije dva dana. Istu vecer sam se ulogirao u MojTele2 i kad tamo broj registiran na neku ženu. Strašni su. Stave broj u opticaj ponovno bez da su obrisali registrirane podatke za taj broj u svom sustavu.

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomy987 Pregledaj post
    Ja uzeo broj na bonove prije dva dana. Istu vecer sam se ulogirao u MojTele2 i kad tamo broj registiran na neku ženu. Strašni su. Stave broj u opticaj ponovno bez da su obrisali registrirane podatke za taj broj u svom sustavu.
    Forsiraj da ti to rijese, mada ce se vjerojatno cudom cuditi

= Citat = Izvorno postao adrian7000 Pregledaj post
    ja sam na bonovima tele2 od 2007, jos imam onu crvenu karticu

i nikad nikakvih problema nisam imao...

a ti si si sama kriva sta potpisujes ugovor bez raspitivanja...
    To je tocno !
    *
    Ja sam bio od prvog dana pretplatnik, no vec godinu i sitno na bonovima.....ni brige ni pameti iskreno, je tocno je da si sam moram kupiti telefon i to je minus ali nitko me ne maltretira.
    KnockOUT + opcija zero + data 300MB i ja pre pre zadovoljan
    Moj HTC i ja surfamo, mail-amo, razgovaramo, SMS-amo za postenu cijenu.
    *
    Znam da ste vecinom ogorceni i da ova moja pohvala je kao sol na ranu, ali ja sam realan.
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Smiri se ako nemaš što pametnije za reći jer gušiš temu nama nesretnim Tele2 korisnicima
    prihvatil sam njihov prijedlog, dakle jos uvijek sam korisnik. samo me zanima kolko, jel vise o niti

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja se ispricavam radi NECITKOG teksta hehe...aj bijah zivcana i kasno a i uvik grijesim kad pisem..naviknite se....aaa ja sam pitala gspođicu sta potpisujemmm..o tome se i radi..tj nisam ja potpisala...al pitala jesam....sve sve...pisem necitko..nisam glupa ...
    • "Ako bismo ljudima oduzeli njihove iluzije, koje zadovoljstvo bi im onda ostalo?"

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao plavi_leptir Pregledaj post
    ja se ispricavam radi NECITKOG teksta hehe...aj bijah zivcana i kasno a i uvik grijesim kad pisem..naviknite se....aaa ja sam pitala gspođicu sta potpisujemmm..o tome se i radi..tj nisam ja potpisala...al pitala jesam....sve sve...pisem necitko..nisam glupa ...
    a ko je potpiso ako ne ti?

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa jel citas gore....ja ssam bila tamo..al nisam imala osobnu pa je momak stavio ugovor na sebe...na isto dođe...ma nije vazno...
    • "Ako bismo ljudima oduzeli njihove iluzije, koje zadovoljstvo bi im onda ostalo?"

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakle, pretplatnik sam vec tri godine i sve racune do sad sam placao putem trajnog naloga (amex kartica). u 12. mjesecu sam vidio kad posaljem tpo da mi i dalje pise da dugujem 266,94kn, sto mi je bilo malo cudno. kad mi je dosao amex racun za 11. mjesec sam vidio da se tele2 nije naplatio. znalo se to i prije desavati, onda bi mi sljedeci mjesec zaracunali dva mjeseca. i ok, prode taj 12. mjesec, u njemu sam potrosio 233kn. i dolazi amex racun za 12. mjesec, vidio da se tele2 opet nije naplatio. racuni mi stizu kuci ali oni prekrizeni gdje pise trajni nalog. zovem ja tele2 SZK i tamo mi gospoda kaze da ne brinem nista, da ce oni to rijesiti s amexom. i ok, pustim ja to. sve dok mi danas nije stigla opomena da ce mi "ograniciti usluge" ukoliko ne platim 266,94kn do 21.01. (sutra). naravno popizdio sam. zovem ja njih, tip iz SZk mi mtvohladno kaze da platim to na posti sa opcom uplatnicom i ako zelim opet trajni nalog da odem u njihov centar, zatrazim trajni nalog. to mi ne pada na kraj pameti, ja ga nisam niti raskidao, necu ga opet niti sklapati. rekao sam mu da to rijese kako znaju i umiju, da su ga oni raskinuli i da opet pokrenu, da to nema veze samnom.

e sad, jedna zanimljiva cinjenica. pise ako 30 dana nakon tog "ogranicenja usluga" (dakle 30 dana nakon 21.01.) ako ne platim racune ce mi biti prisiljeni trajno iskljuciti sim karticu i raskinuti Ugovor o Pretplanickom odnosu. ja sam vezan jos 10 mjeseci sa tele2 i na taj nacin bi se rijesio pretplate njihove. nazvao sam opet SZK i gospoda mi je rekla da bi tako "prisilno raskinuli ugovor". na moje pitanje gdje je tu logika jer onda svatko moze potpisati ugovor na 24. mjeseca, uzeti jeftiniji mobitel, dva mjeseca ne placati pretplatu, tele2 ce ga iskopcati i raskinuti ugovor, onda naknadno platiti svoja dugovanja i biti slobodan od ugovora, a tele2 ga nece moci kazneno goniti, onda mi je rekla "svatko ima pravo na svoje misljenje". tako da ovim pute porucuje tele2 zaposlenicima koji citaju ovaj forum (ako ga uopce vise itko i cita) da su njihove reklame iste kao sto im je tvrtka - mafijaska.

EDIT: P.S. ne moram niti napomenuti da sam ulozio prigovor prije 10 dana na taj racun od 266,94kn jer su me zakinuli za 70tak kuna, jos dan danas mi se nitko nije javio.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    NOKIA 5800 XM
    Operater
    TELE 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    Dakle, pretplatnik sam vec tri godine i sve racune do sad sam placao putem trajnog naloga (amex kartica). u 12. mjesecu sam vidio kad posaljem tpo da mi i dalje pise da dugujem 266,94kn, sto mi je bilo malo cudno. kad mi je dosao amex racun za 11. mjesec sam vidio da se tele2 nije naplatio. znalo se to i prije desavati, onda bi mi sljedeci mjesec zaracunali dva mjeseca. i ok, prode taj 12. mjesec, u njemu sam potrosio 233kn. i dolazi amex racun za 12. mjesec, vidio da se tele2 opet nije naplatio. racuni mi stizu kuci ali oni prekrizeni gdje pise trajni nalog. zovem ja tele2 SZK i tamo mi gospoda kaze da ne brinem nista, da ce oni to rijesiti s amexom. i ok, pustim ja to. sve dok mi danas nije stigla opomena da ce mi "ograniciti usluge" ukoliko ne platim 266,94kn do 21.01. (sutra). naravno popizdio sam. zovem ja njih, tip iz SZk mi mtvohladno kaze da platim to na posti sa opcom uplatnicom i ako zelim opet trajni nalog da odem u njihov centar, zatrazim trajni nalog. to mi ne pada na kraj pameti, ja ga nisam niti raskidao, necu ga opet niti sklapati. rekao sam mu da to rijese kako znaju i umiju, da su ga oni raskinuli i da opet pokrenu, da to nema veze samnom.

e sad, jedna zanimljiva cinjenica. pise ako 30 dana nakon tog "ogranicenja usluga" (dakle 30 dana nakon 21.01.) ako ne platim racune ce mi biti prisiljeni trajno iskljuciti sim karticu i raskinuti Ugovor o Pretplanickom odnosu. ja sam vezan jos 10 mjeseci sa tele2 i na taj nacin bi se rijesio pretplate njihove. nazvao sam opet SZK i gospoda mi je rekla da bi tako "prisilno raskinuli ugovor". na moje pitanje gdje je tu logika jer onda svatko moze potpisati ugovor na 24. mjeseca, uzeti jeftiniji mobitel, dva mjeseca ne placati pretplatu, tele2 ce ga iskopcati i raskinuti ugovor, onda naknadno platiti svoja dugovanja i biti slobodan od ugovora, a tele2 ga nece moci kazneno goniti, onda mi je rekla "svatko ima pravo na svoje misljenje". tako da ovim pute porucuje tele2 zaposlenicima koji citaju ovaj forum (ako ga uopce vise itko i cita) da su njihove reklame iste kao sto im je tvrtka - mafijaska.

EDIT: P.S. ne moram niti napomenuti da sam ulozio prigovor prije 10 dana na taj racun od 266,94kn jer su me zakinuli za 70tak kuna, jos dan danas mi se nitko nije javio.
    I kod mene ista stvar. Imam trajni nalog od 08 mj. 2009. i oni mene sada šalju da će mi isključit jer nisam platio 11 i 12 mj. Pa što ću ga platit kada mi ide preko trajnog naloga!? Sutra ih zovem i neka me samo pokušaju isključit
    Još 6 mjeseci do kraja ugovora sa TELADI!!!!

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neces nista postici. ja sam trazio da pricam sa nadleznom osobom, nisu mi dali. nakon toga sam trazio da mi daju broj svoje pravne sluzbe, nisu mi ga dali. onda sam rekao "nema problema, sad necu vise platiti niti jedan racun pa kad mi vec necete dati broj pravne sluzbe, prije ili poslije ce mene ta ista pravna sluzba morati kontaktirati" na sto je treba savrseno mirno odgovorila "jel imate jos kakav upit gospodine?".

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Će ić to naknadno na trajni nalog, ili? Moj tata ima trajni nalog, ali je dobio uplatnicu za taj 11. mjesec (nije preko nje napisano "Plaćanje trajnim nalogom" kao inače).
    eto nakon što sam ih hvalio i meni su opalili šamar. Doduše ne meni nego starom. Radi se o trajnom nalogu i računu za 11. mjesec koji nije naplaćen zbog ponovnog obračuna. I tako dođe doma račun na 50% manji iznos (tj. relani iznos, ponovo obračunati) i ok, nije stari platio jer je mislio da će mu skinut sa trajnog naloga kao i do sad. I eto dođe jučer kuverta od tele2 sa opomenom da ako se ne plati račun od 11mj. do danas 21.01. (a opomena stigla jučer, izdana 14.01) da će broj od 25.1 biti isključen! Ukupno dugovanje je 400 kn a račun je na 200 kn wtf.? toliko o njihovom ponovnome obračunu!(prethodni računi svi podmireni). Zovem ja szk javi se neki jazavac i tak ja njemu objasnim, i on mi veli kako je trajni nalog neaktivan iz nezna se kojeg razloga neka ja nazovem kartičnu kuću a za račun nema pojma kao tipa da će im on reć da mi pošalju ispravan račun poštom koji je u njihovom sustavu? wtf? a on će im sad poslat prigovor te će se vidjet kaj će biti s tim! Uglavnom saznao sam da u kartici nije problem već u tele2 jer su nešto zmrdali sa trajnim nalogom i obračunom i da račun za 12 isto nije naplaćen preko trajnog naloga. Tereti se za prvi obračunati iznos a na računu je iznos upola manji. Na moj.tele2 stoji račun koji sam dobio poštom! Danas sam im platio račun na iznos koji sam dobio 200 i nešto kn a sad čekam riješenje!!! Stari je najavio prelazak na bonove po isteku ugovora! Toliko o tele2 pretplati!
    Zadnji uredio Memphis : 21-01-2011 u 07:19

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    NOKIA 5800 XM
    Operater
    TELE 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    neces nista postici. ja sam trazio da pricam sa nadleznom osobom, nisu mi dali. nakon toga sam trazio da mi daju broj svoje pravne sluzbe, nisu mi ga dali. onda sam rekao "nema problema, sad necu vise platiti niti jedan racun pa kad mi vec necete dati broj pravne sluzbe, prije ili poslije ce mene ta ista pravna sluzba morati kontaktirati" na sto je treba savrseno mirno odgovorila "jel imate jos kakav upit gospodine?".
    Hvala na informaciji. Danas ću ih nazvati pa da vidim što će mi reći. Izgleda da je problem kod svih koji su imali trajni nalog. Ma dosta mi ih je više.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    NOKIA 5800 XM
    Operater
    TELE 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam ih uspio dobiti iako ih zovem cijelo jutro. A ovaj govorni automat im je najjači. Nema kod njih vi ste na čekanju nego samo poruka pokušajte nas pozvati ponovno i tako do beskonačnosti...
    Malo prije sam dobio sms poruku u kojoj navode da će mi od sljedećeg mjeseca biti podmireni računi putem trajnog naloga te mi se ispričavaju zbog nastale poteškoće. Aj barem nešto jer sa ovim su mi digli živce samo tako.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stari je isto dobio opomenu, za 11. i 12. mjesec.

Zvao sam ih; gđica 69 puta rekla gospodine, hvala gospodine, molim gospodine; da se usereš od ljubaznosti; i naravno nije mi ništa riješila (nisam ni očekivao, naravno).

Uglavnom, trajni nalog je njihovom krivnjom deaktiviran, na čemu se ispričavaju. Da stvar bude bolja, ne mogu ga reaktivirati, već treba ić na prodajno mjesto napraviti novi. Ne znam da li da se smijem, ili plačem.

Bilo kako bilo, sad će taj broj biti bez trajnog naloga. Ako im tako više odgovara, neka tako i bude!

I da, tarifu mi nije mogla promijeniti (sniziti MMP), jer je otvoreno dugovanje za protekla 2 mjeseca. Ne znam kakve veze ima; ali i da ima veze, dugovanje je akumulirano samo i isključivo njihovom krivnjom/nesposobnošću, ili kako to zazvati.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jbg, verovatno im sustav e dozvoljava promjenu tarife ako postoji dugovanje.

a da je glupa ta tvoja situacija, je....mislim, apsolutno je njihova krivica,a nece (ili ne mogu) ni mrdniti prstom.

ne znam, ja bi pisao i pisani prigovor...pa onda jos jednom....bio bi uporan do konacnog odgovora (da to ne bude tek ono: "postovani ispricavamo se zbog nastalih neugodnosti") i neke zadovoljstine.
    ok, razumijem i njih....tehnicki problem, racun koji se napravi mora se i platiti...ali da ne postoji nacin da neki sef,direktor ili neko 4. odobri promjenu tarife, da odgovornos za problem prihvati i tehnicki, ne samo deklarativno, to mi nije jasno.

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    jbg, verovatno im sustav e dozvoljava promjenu tarife ako postoji dugovanje.

a da je glupa ta tvoja situacija, je....mislim, apsolutno je njihova krivica,a nece (ili ne mogu) ni mrdniti prstom.

ne znam, ja bi pisao i pisani prigovor...pa onda jos jednom....bio bi uporan do konacnog odgovora (da to ne bude tek ono: "postovani ispricavamo se zbog nastalih neugodnosti") i neke zadovoljstine.
    ok, razumijem i njih....tehnicki problem, racun koji se napravi mora se i platiti...ali da ne postoji nacin da neki sef,direktor ili neko 4. odobri promjenu tarife, da odgovornos za problem prihvati i tehnicki, ne samo deklarativno, to mi nije jasno.
    Rekla mi je da će mi dati faks, za napisati prigovor. Kojeg će mi vraga prigovor, ako će drugi dan isključiti broj, zbog dugovanja.

Rekoh, neka vam, platim uplatnicom; a trajni nalog ste sami popušili ubuduće. Njima bi trebalo biti u interesu da plaćanje ide na trajni nalog na kreditnu karticu, kako bi bili sigurni u podmirenje svakog računa. Ako njima nije u interesu, svaka im čast na poslovnosti!

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Rekla mi je da će mi dati faks, za napisati prigovor. Kojeg će mi vraga prigovor, ako će drugi dan isključiti broj, zbog dugovanja.

Rekoh, neka vam, platim uplatnicom; a trajni nalog ste sami popušili ubuduće. Njima bi trebalo biti u interesu da plaćanje ide na trajni nalog na kreditnu karticu, kako bi bili sigurni u podmirenje svakog računa. Ako njima nije u interesu, svaka im čast na poslovnosti!
    ako napišeš prigovor onda ti se obustavlja isključenje do njegovog rješavanja, tako je meni majstor reko i sam je tamo napisao neki prigovor, šta će od toga biti ne znam ali ja sam platio račun, u iznosu koji sam dobio!

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Memphis Pregledaj post
    ako napišeš prigovor onda ti se obustavlja isključenje do njegovog rješavanja, tako je meni majstor reko i sam je tamo napisao neki prigovor, šta će od toga biti ne znam ali ja sam platio račun, u iznosu koji sam dobio!
    Ako faks čitaju brzo, kao i mail; vjerovatno bi čitanje istog uslijedilo kakovih 10-tak dana nakon isključenja!

+ Odgovori na temu
Stranica 80 od 108 PrvaPrva ... 30 70 76 77 78 79 80 81 82 83 84 90 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579