Al problem je što je teško naći wallpaper u toj rezoluciji..
Da je barem veća rezolucija, pa je lako smanjit, ali iz manje povećat... hmm
I neznam zašto na ipmartu nema već gotovih wallpapera za Desire pošto ga ima sigurno puno korisnika.
Recimo ovaj sam našao ali je 720x600
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Zahvaljujem se puno Dark!!
Ovo je nešto što sam trebao, tako jednostavno, direktno s moba se sve stavlja, a ima stvarno predobrih wallpapera, teško je odabrat koji je najbolji.. također i ringtone-si su dobri.
Preporučam svima koji su u potrazi za dobrim wallpaperima!
Još uvjek me muči problem sa widget lockerom, tj. sa adsima.
A baš sam si sve lijepo prilagodio i podesio i ovo me sad zeza.. googlo sam ali druge verzije nema, niti full..
Jel ima neki drugi program, znači da nešteka nimalo, da bude kao na stock 2.1 xperiji onaj unlock i sound off, te da mogu staviti prečac za kameru i vlastiti wallpaper (samo na lock screen)?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
A sto je toliko cudno ako nema ad-free verzije? Ni prvi ni zadnji takav...
Ako imas rootan mobitel, instaliraj si AdFree i rijesio si se oglasa.
Alternative za oglase nazalost nema.
glede wallpapera, ima ih masu sam9 guglaj 960x800 rezu. ili skini obicni wall i cropaj ga na tu rezu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da li ja nešto griješim ili ne znam ali ja niti sa Froyom nemogu premještati sve aplikacije na SD karticu tj barem one koje sam downlodao? Niti me svaka pita kuda želim instalirati app (zapravo me do sad samo jedna pitala).
A to naravno ne znaš dok je ne instaliraš? i kako ovaj desire ima ovakav izgled ekrana i skrola kao galaxy s gore dole a čini mi se da nisam čuo da je rootan
Hm de me prosvijetli po čemu vidiš![]()
Po verziji kernela koja nije službena HTC verzija nego od Defrost custom ROMa (Richard Trip je njegov developer).
Svaki HTC mob i update dolazi sa Sense sučeljem. PeriodAli to više nije tema ove rasprave.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Našao sam rješenje za Widget Locker.
Verzija 1.2.4 je zadnja verzija koja je crackana, i na njoj nema ads-a, ove sve iza nisu crackane i kod njih se javlja taj problem.
EDIT: U temi o home screenovima se priča o Agendi pa me zanima kako staviti da bude bez pozadine?
I u postavkama pod calendars nemam za odabrat Facebook, znači da mi prikazuje kad je kome rođendan.. kako to ubaciti? Na Legendu mi je automatski bilo kao izbor ponuđeno, a na Desire-u nema..
Zadnji uredio GT-R : 24-01-2011 u 00:25
Horvat Andro me izbaci kada stisnem na TV Raspored, samo izbaci error i moram force close ili report.
Izbrisao sam pa ponovno instalirao i opet isto..
I za Agendu ovo gore šta sam napisao, jel zna itko?
EDIT: TV Ultimate, od svih isprobanih programa on mi se pokazao najkorisnijim, kažem najkorisnijim ne najboljim zato što može pokazivati do 7 dana unaprijed raspored i staviti se podsjetnik da te podsjeti na neki film/seriju... ali.. uvjek taj ali.. ja jučer sve podesio fino da me podsjeti, no danas ništa.. pogledam za ostatak tjedna svugdje je označena budilica da je namješteno da me obavjesti no opet ništa.. ako stavim da me obavjesti za neki film koji počinje za kojih max pola sata onda me hoće obavijestit.. nakon duljeg vremena neće.. možda program krivo vrijeme pokazuje, jer negdje ne pokazuje raspored za danas nego za sutra pa nadalje, a i buraz kaže da ga je izbriso jer mu je krivo vrijeme pokazivao..
TV Guide mi neće sinkronizirati listu rasporeda, svaki puta failed, probao preko wlana ili edge-a, svaki puta isto i tako tjedan dana neće i neće.. tvdroid pokazuje samo za danas, a horvat andro me izbacuje
neki drugi program za tv raspored da pokazuje za par dana unaprijed i ima podsjetnik?
Zadnji uredio GT-R : 24-01-2011 u 22:48
moze li mi ko pomoci da skinem ovu aplikaciju sa neke stranice besplatno BizSnap: Business Card Scanner
Mene zanima ima li neka mogućnost da se zvono podesi da zvoni "ascending" tj postupno pojačava to nigdje ne nađem i drugo da se postavi reminder ali da se može podesiti da me ne reminda od 21:00 do 08:00? To sve imam na Nokiji i tu mi baš fali.
Što se tiče prvog dela pitanja, preporuka je "Alarm Clock Launcher". Imaš baš tu opciju.
Zadnji uredio darije : 25-01-2011 u 09:16
Ekipo, probajmo se vratiti na temu, znači app i potražnja istih. Bez većih diskusija. Za potrebu otvorite si slobodno novu temu.
HC4L
meni bas treba ova aplikacija BizSnap: Business Card Scanner ako moze ko pomoci
Jel postoji kakav program za TV Raspored naših domaćih kanala, da pokazuje barem 3 dana unaprijed raspored i da ima podsjetnik na neki film?? TV Ultimate mi pokazuje vrijeme dan naprijed, pa me ne obavještava prije početka filma iako sam ga podesio.
I kako stavit agendu da bude "prozirna", tj. samo slova da se vide bez backgrounda?
tv dorid? *ostatak znakova*
Bookmarks