Settings-About phone-system updates-check for updates
Ako nemaš neki data paket onda budi spojen na wifi i updejtaj.
Ljudi pisu po formu da su nadogradili softver na 2.2.1, a ja sam ga preko kiesauspio nadograditi samo na 2.2
Kako da ga nadogradim na 2.2.1 ????
Konkretno su to ovdje dvoica napisala:
http://cafe.mobil.hr/threads/70247-I...light=galaxy+s
I to citiram:
Izašao je.. U petak sam instalirao 2.2.1 i to redovnim putem, preko System software update ????
System software update - Gdje je to?? Jel topreko Kies-a ????
Zadnji uredio galaxys : 28-12-2010 u 02:19
Settings-About phone-system updates-check for updates
Ako nemaš neki data paket onda budi spojen na wifi i updejtaj.
nemam system updates...
imam: status, battery use, legal information, system tutorial, model number, firmware version, baseband version, kernel version, build number.
nemam system updates... plz help
Ajd nek netko odgovori
Zadnji uredio galaxys : 29-12-2010 u 00:45
Kako ljudi???????
-mislim da onda moras instalirat onaj program sta si dobio sa mobom i onda preko toga probat updejtat!
Taj program se zove Kies, koji je spomenut u prvom postu i jučer navečer se još uvijek preko njega nije moglo. Oni koji su kupili mobitele u VIP-u nemaju opciju u postavkama telefona da se sustav automatski update-a, već moraju čekat da update stigne na Kies. Koliko ja znam, update stiže različito s obzirom na serijski broj uređaja, tako da će nekome doć prije a nekome kasnije. Stoga nama koji smo kupili u VIP-u ne preostaje ništa drugo nego čekati i redovito provjeravati jeli što stiglo na KIES...
EDIT: Čini se da se uređaji u VIP-u (tj. zaključani uređaji) uopće ne mogu updateti na 2.2.1. Evo IZVOR
Zadnji uredio lujito : 30-12-2010 u 14:37
FORD FOCUS RS500
I like it!
Danas sam uzeo I9000 lock na t-com i firmware mi je na 2.1 kako da stavim frojo,Molim vas pomoč jer do sada sam imao nokiu i sa androidom ništa neznam!
sorry na offtopicu !
mozes mi samo rec gdje si uzeo mobitel , posto vidim da si napisao lock na tcom
hvala unaprijed !
Dubrava -garden mall,ali sam ga naručio prije cca 10 dana i sada je stigao. Riješio update na 2.2 Froyo i to preko keisha.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Ja sam stavio 2.2 i sigurno radi sporije nego 2.1 koji dobis kada kupis mobitel, Bitno je reci ljudima da galaxy s sigurno bolje i brze radi na 2.1 nego na 2.2. Meni je trebalo radi sugavog skypa 2.2 ali sada vidim da i baterija krace traje kao i dok brzo skrolas imenik osjetis kao neko blago zastajkivanje , Sve u svemu 2.2 je ok ali ako vam nije turbo neophodan tipa za skype ili flash 10.1 ili neke slicne ludosti nemojte ga niti stavljati)
I na kraju ne znam da li 2.2.1 radi bolje od 2.2 jer nisam ga stavio
Zadnji uredio amigocorazon : 27-01-2011 u 11:27
Skines samsung Kies.. ( po mogucnosti ne najnoviju verziju, jer nekome nece sa najnovijom verzijom ) i skines 1.7.0.0 patch za kies..
1. otvoris Kies
2. Spojis samsung USB kablom sa kompom i cekas da ga kies prepozna
3. Zatim u Kiesu kliknes dolje desno na ikonicu "nadogradnja firmvera" - i kada vidis da ne mozes nadograditi softwer jer vec imas najnoviju verziju onda otvoris kies registry patcher ( ali da prije toga ne zatvaras niti kies niti prozorcic gdje ti pise da ne mozes nadograditi softwer!!!!!!!!!!!!!!!!! )
U Kies registry patcheru odaberes TRUE (ako je postavljeno FALSE.. ako je TRUE onda ostavis) i XEU (to ti je united kingdom) i strisnes WRITE dolje desno
4. Vratis se u Kies i zavoris prozorcic za nadogradnju ( koji ti je do sada cijelo vrijeme smetao jer je bio u "prvom planu")
5. Ponovo kliknes na "nadogradnja firmvera", pa na "nadogradi" i to je to
Da ne otvaram novu temu, da li VIP-ov Galaxy ima onemogućen 3-button recovery i download mode po defaultu (Glaxy updejtan na 2.2 kupljen u VIPu mi nemre ući u download mode dok onaj u T-mobileu radi bez greške)?
Use the Fork, because there is no Spoon.
Treba ti dosta vremena da sve to pročitaš i proučiš - to je najvažnije.
http://androidforums.com/galaxy-s-al...imal-risk.html
Ovdje je dosta lijepo objašnjeno rootanje.
Zasad sam relativno zadovoljan sa "normalnim" Androidom, no kad budem imao više vremena (a niš od toga prije ljeta), i ja ću ga rootat. Darkyjev ROM hvale na sve strane.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Hvala ti. Ovo jedan od vodiča za nas neuke u Android svijetu. Moram još par puta pročitati, pa se možda i odvažim da izvedem "operaciju". Ja sam inače relativno zadovoljan,ali bih rekao da ima nekih čudnovatih sitnica na koje se baš ne mogu priviknuti (zvuk mp3 u slušalicama je očajan, a nije do slušalica, neke sitnice ne rade kako mislim da bi trebale i td). Za razliku od symbiana 8510I mislim da se Samsung u ovom slučaju požurio i izašao na tržište sa "neispeglanim" uređajem i to u software smislu.
Skines samsung Kies.. ( po mogucnosti ne najnoviju verziju, jer nekome nece sa najnovijom verzijom ) i skines 1.7.0.0 patch za kies..
1. otvoris Kies
2. Spojis samsung USB kablom sa kompom i cekas da ga kies prepozna
3. Zatim u Kiesu kliknes dolje desno na ikonicu "nadogradnja firmvera" - i kada vidis da ne mozes nadograditi softwer jer vec imas najnoviju verziju onda otvoris kies registry patcher ( ali da prije toga ne zatvaras niti kies niti prozorcic gdje ti pise da ne mozes nadograditi softwer!!!!!!!!!!!!!!!!! )
U Kies registry patcheru odaberes TRUE (ako je postavljeno FALSE.. ako je TRUE onda ostavis) i XEU (to ti je united kingdom) i strisnes WRITE dolje desno
4. Vratis se u Kies i zavoris prozorcic za nadogradnju ( koji ti je do sada cijelo vrijeme smetao jer je bio u "prvom planu")
5. Ponovo kliknes na "nadogradnja firmvera", pa na "nadogradi" i to je to
meni ovo nikako ne radi probao sam sto puta neznam u cemu je problem, uvjek dobijam poruku nije moguca nadogradnja
dali moze netko pomoci imam glaxy t.mobile froyo 2.2
Od prije par dana imam SIM FREE samsung GT I9000 i pokušavam malo da uđem u bit androida. Par pitanja:
1. Firmware 2.1-update1.....kako bih to nadogradio na noviji firmware
2. Osnovna verzija I9000BVJM1
3. Kernel verzija 2.6.29 root@SE-S603#2
4. Broj verzije ECLAIR.BVJM5
Da li ovo gore znači da je urađen taj ROOT ili ne, a ako ne kako se to radi
Da li postoji neki program tipa smartHUDspeed cam kao kod iphonea za upozorenje na radar na cesti
Bookmarks