Ilijada mi je bila najzanimljivija knjiga jos u 1. raz...
OT: Cekam 4 sata da pocne Engleska 1. liga![]()
Taman došao doma, popapal fornete od pizze, sad hoću još...
Sad kak pišem, vidim da me Google chrome ispravlja ako nešto krivo napišem, tako da morem kvačice stavljat, da ne pogrešim...
Moram pročitat Ilijadu, a ne razumjem ja tu knjigu...![]()
One day, sky went blue...
Ilijada mi je bila najzanimljivija knjiga jos u 1. raz...
OT: Cekam 4 sata da pocne Engleska 1. liga![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kako ne razumiješ?
Ilijada i Odiseja je obvezno štivo uz Age of Mythology![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A eto, meni je ta knjiga najbolja iza Antigone u 1. raz.
Cekaj dok dodjes na Dunda Maroja i starodubrovacki jezik i njihov dijalekt...
OT: Slusam Smooth Criminal na Hrvatski nacin...Jos uvijek sam pafff
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Isuse ode moja jucerasnja muka uzalud... Igram jednu igru, sad bi bio 8. u svijetu i nece uploadat na server rezultat -.-' A ja se htel istaknut![]()
One day, sky went blue...
krenuo u trgovino jutros al sam naletio na drustvo i sve od kvaragu. ssad sam porucao sa zenom pa do kuma.....i od onda ce mi se svki trag izgubit![]()
Cionn- predobro
Ma, možeš i Dundu shvatiti ako te zanima.
Ako ti se ne da ni krenuti čitati- ništa od toga.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To samo meni šteka YouTube ili...![]()
meni ne steka
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Plaćam nešto Kinezima pa me zbunjuju prezimena.
Jedan je Zhen, a drugi Zhang pa gledam da ne uplatim istom dva puta![]()
Zato napiši u slikama (ona stabla,zmajevi i ostale šantarabe...)![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
reaktor
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Prodo Legend-a
Žao mi je tog moba, fkt je bio dobar, ono aluminijsko kućište, dobra kamera, 2.2... nije bio loš.. ali eto šta je tu je..
Išo sam s frendom danas gledat E71, nije ju kupio jer je malo izlizana i radi samo na T-Mobile. Al što kaže njegov stari, ne kupuje se mobitel preko noći
Doduše ja sam Desire kupio isti dan.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks