pozdrav,
molio bi ako netko zna neku aplikaciju za slanje vip web sms poruka...tako da ne trebam svaki put otvarat browser i prijavljivat se...thx![]()
Ja sam imao problema sa Agendom postavljajuci boje za prikaz, transparent BG itd..
No sve me nazivciralo i deinstalirao sam ga na kraju i presao na Smooth..
Jesi probao reinstall?
OT: Trazim neki widget za burzu (dakle nesto kao na iPhoneu). Jel zna netko?? (ne pitajte zasto mi treba..)
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pozdrav,
molio bi ako netko zna neku aplikaciju za slanje vip web sms poruka...tako da ne trebam svaki put otvarat browser i prijavljivat se...thx![]()
Može neki dobar unlock app?? Možda nešto tipa iphone ili sčino.
Ako može link ili ovdje ili ne PP.
"Unlock app"? E sad si sve rekao.
Ajde objasni malo sta ti tocno treba.
Kako da se s adw launchera vratim na "stock"? Bez da obrišem adw.
Kakvu burzu? Dionica?
Ako dionica evo par:
Scrollable stocks widget
Stock Watcher
Stock Alert
Ja više ne znam šta da radim. Ne mogu da nađem program kojim bih mogao da editujem office dokumente!!! Izludeh, stvarno!!!!
Quickoffice nema edit, Document To Go očigledno ne radi na Froyo-u (stara, nova, krekovana, legalna...), OfficeSuite (pro) em je trial (našao krekovanu verziju, tako da je to OK), em neki dokument hoće da otvori, neke ne, iz neobjašnjivih razloga (isti dokument u okviru "tog i tog" foldera neće, kad ga "izbacim" iz tog foldera hoće - no to je nebitno).
Znači ljudi, pomažite i dajte neku ideju i rešenje jer mi je zaista potrebno to editovanje, makar Word dokumenata.
Hvala.
Zadnji uredio darije : 21-01-2011 u 01:10
Hm, mozda ipak ocekujes malo previse od jednog mobitela. Sumnjam da postoji ijedan paket koji pouzdano podrzava bas sve formate koje je mastoviti Microsoft u stanju izmisliti.
Meni D2go radi sasvim dobro za moje potrebe, no s druge strane moje potrebe i nisu bas prevelike...
Nisu nikakvi previsoki zahtevi. Običan .doc fajl...
Čitam sad da dosta ljudi sa MM2 i Froyo-m ima problema sa D2go... Pojma nemam. Za sada koristim OfficeSuitePro...
Jedno lagano pitanjce , jel ima neka app da se pc koristi kao APN? tj kao što se preko moba može spojiti pc na njegov APN da li se tako može spojiti i mob na PC-a i koristiti LAN kad nema WLAN-a naravno preko PC-a usb-om ili kako god. Valjda ste me shvatili što pitam .
Preko USB-a ima defaultno, za ad-hoc ti treba root i mod, AP na Window 7 connectify.
Ja bih trebao savjet za Wallpaper/Live Wallpaper na Desire, svejedno sa Marketa ili s interneta negdje.
Uglavnom volio bih da je wallpaper stvarno dobar, HTC Sense mi je odličan ali bih volio ga nekada malo zamjeniti s nekim drugim.
Znam za one aplikacije na Marketu što se skinu, pa se u njima biraju wallpaperi.. Ali to su sve neki bezvezni, trebao bih stvarno neki profi.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
E to i mene muči, neznam koji bi se bolje uklapao u sve to..
Pogledat ću malo na ipmartu kakve oni wallpapere imaju, nadam se da ću naći nešto
Koristim sa ipmarta Widget Locker, koliko sam našao jedina verzija.
Jedan dan je sve funkcioniralo OK, a sada ponekad kada stisnem power key pojavi se reklama na lock screenu.
EDIT: Našao sam par predobrih wallpapera u rezoluciji 800x480.
Ali kako da stavim cijelu sliku za pozadinu? Opet je moram cropat, a kada razvučem do kraja ne obuhvaća čitavu sliku..
A što se tiče widget locker-a, na forumu su pisali da se i drugima ponekad pojavi ta reklama, a ne postoji pro verzija widget lockera nego samo ova "obična", free.
Zadnji uredio GT-R : 22-01-2011 u 11:40
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Evo jedno možda malo blesavo pitanje
Jel postoji možda kakva aplikacija koja bi glumila C++ kompajler/editor? Znači da na mobu natipkam malo koda i onda to na njemu probam iskompajlirat, naravno ne bi ništa zahtjevnije radio, više onako iz zabave![]()
EDIT: Našao sam par predobrih wallpapera u rezoluciji 800x480.
Ali kako da stavim cijelu sliku za pozadinu? Opet je moram cropat, a kada razvučem do kraja ne obuhvaća čitavu sliku..
Slika ti mora biti u rezoluciji od 960x800 da bi ti bila preko svih sedam ekrana na Desireu.
Jel postoji neka igra kao za iphone, "parking mania"? tamo di parkiras aute![]()
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
nene....
http://www.youtube.com/watch?v=vUNbJ821Fac
ovako nesto...
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
Launcher Pro 0.8.3 je izasao, sa 4 nove transition animacije(prebacivanje izmedju screenova). Nije lose.
Bookmarks