Nisi pročitao sve, nekada se to rješavalo preko app naziva KillMe odnosno čitajući: FAQ:[Obavezno pročitati] Garmin Mobile - često postavljana pitanja i odgovori
Ovak tutorial je stvarno odličan i svaka čast autoru, meni sve radi super na E71...ali imam pitanje...nekako sam primjetio da je vijek baterije kraci....jel postoji kakvo rijesenje za to?
Nisi pročitao sve, nekada se to rješavalo preko app naziva KillMe odnosno čitajući: FAQ:[Obavezno pročitati] Garmin Mobile - često postavljana pitanja i odgovori
HC4L
Prvo da pohvalim ulozeni trud za pravljenje ovog tutorijala, stvarno svaka cast.
Ali sad kako to obicno biva, mi pocetnici za navigaciju moramo nesto da pitamo.
Uspeo sam da odradim sve ali kada trazim gps ne moze da uhavti vise od jedne male crvene crtice koliko god cekao. Cak sam poslusao i savet onog decka koji je rekao da nadjem u pozicionim metodama ali tamo je vec sve podeseno. Da li je moguce da sam nesto lose uradio, na primer da sam lose prebacio mapu pa ne moze da uhvati 3-4crtice?
Hvala unapred!
jeje skuzio sam, potpuno zaboravih na taj FAQ..sve je u redu sad...hvala svima.
Sve je u redu, svaki prvi puta kad palis Garmin, moras pricekat da nađe satelite...i to po mogucnosti da budes vani, a ne doma/u kući... Najlaksa metoda ti je da kad si vani, bezveze odaberes kamo zelis ic , nađes neku adresu i cekas da ti pozicionira GPS i napravi kalkulaciju rute...nakon toga, izađes i radiš kaj te volja.
Zadnji uredio domy_os : 21-12-2010 u 20:39 Razlog: spajanje postova
Probaću sad ponovo. Mada danas dok sam išao do skole bio je upaljen sve vreme i ipak 1crtica.
Jedino što nisam probao jeste da nađem neku lokaciju, pa ću te sada poslušati.
Hvala na brzom odgovoru.
Imam problem sa E52. Instaliram sve po uputstvima i nikako nemogu dobiti CARD ID, uvjek mi piše 0. Probao sam i starije verzije, format kartice i nemogu nikako dobiti potreban ID. U čemu je caka?
Hvala
Imaš ga zapisanog u GarminDevice.xml datoteci u Garmin folderu, redak <Id>XXXXXXXXXX</Id> pa probaj tako.
To mi nije ID kartice, nego IMEI. Iako sam sada i tako probao ali nejde, ne razumijem zašto neće
Krivo gledas, imas tocno 10 znakova koji predstavljaju ID kartice i koji bi morao vidjeti iz same aplikacije.
Kada otvorim garmin na mobu, idem na postavke, info i tamo imam IMEI: broje 10 znakova, IMSI:broj 10 znakova, ID kartice: 0 - baš nula
To je u programu, a što piše u onom fileu? To bi trebao biti 13. redak, ako gledaš u Notepadu bez word wrapa...
Da. U xml-u mi je taj ID isti broj što i IMEI u aplikaciji. Kada probam sa tim izgenerirati broj za sw.unl neradi. još jedno pitanje, ono. UNL je L ?
EDIT:
sad sam probao i preko card readera instalirati aplikaciju pa staviti u mob, i opet 0. Negdje sam naletio da je to rješenje...
Zadnji uredio Kruno-51 : 22-12-2010 u 09:51
Postovanje. Idem za nekoliko dana u Dubai. Postoje li karte za Emirate? Moze link, nemam vremena za pretrazivanje. Pozz svima.
Pozdrav svima, imam identičan problem kao i Kruno-51: CARD ID mi je 0, a u tom GarminDevice.xml fajlu mi je kao ID napisan IMEI.
Također je riječ o E52.
Da li itko zna u čemu bi mogao biti problem? Hitno mi trebaju karte.![]()
Formatirajte karticu u mobitelu i ponovite instalaciju. Ako ne ide ni tako, stavite karticu u card reader i instalirajte preko njega. Nešto od toga mora pomoći...
Isprobao sve kombinacije, pa ćak i drugu mem karticu, al ništa... mob više nije kod mene tak da više nemogu probati(kolegi sam stavljao navigaciju)
P.S. Da li je moguće da je neki problem do win7? Iako nebi trebalo biti, dok sam imao E71 eve je radilo bez problema.
Evo možda ti ovo pomogne: Ja sam na kraju jednostavno kao Card ID napisao taj broj koji piše pod IMEI, jer to nije IMEI (barem ne onaj koji se dobije sa *#06#) nego nekakav Garminov broj, odradio sve ostale korake u tutorialu i evo sada radi (barem za Zagreb).
Ja nisam uspio registrirati garmina na taj način.
Več duže vrijeme tražim gdje bih mogao skinut Garmin moobile xt 5.00.70 i upustvo za instalaciju????
Moze li mi neko pomoci treba mi Garmin za nokiu C7 to je Symbian^3 OS ?
skinuo sam sa vaseg download linka 16(cty navigator europe) i sad hocu da skinem ostale medjutim na vasem liknu nema downloada :/ za ostatak
Imam problem sa Gmobile XT i otključanom kartom http://thepiratebay.org/torrent/6064...11.32_NT_(2010)
Naime, karte koje stavim na memori card(8GB) sa MapSource-om, su vidljive kad pokrenem aplikaciju, ali gore spomenutu, već otključanu kartu, koju učitam direktno na karticu u mapu garmin u ispravnom obliku(gmapsupp.img), garminxt ne vidi.
U čemu je problem?
garmin mobile xt ne prepoznaje fajlove s kartama ako su veći od 2GB
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks