...i meni se dogada ista stvar al moj iphone je kupljen u ducanu, al nakon drugog pokusaja mi je sve uredno prihvatia lozinke
Kako neko vrijeme vise ne prckam po iOS uredjajima, tako su mi gotovo svi appovi na njima ostali out of date.
Normalno, odem u App Store-Updates-Update all i trazi me password, ja ga upisem kada ono: "This Apple ID is not available".
Zao mi je akaunta, jer sam na njemu imao jos nesto eura (cca 2-3€).
Sada pitanje, dali Apple ima pravo brisati/deaktivirati akaunt, ako na njemu jos ima para?
Jer po meni je ovo kradja, nisam krsio nikakva prava tako da stvarno neznam cemu to?
I jos nesto, citao sam davno da ce Apple "uzvratiti udarac" ljudima koji su jailbreakali iOS uredjaje, tako da ce kao Windows Mobile, te korisnike staviti na "black listu" kojima ce biti onemogucen pristup njihovim appovima. Sad me je frka da se to stvarno nije dogodilo.![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
...i meni se dogada ista stvar al moj iphone je kupljen u ducanu, al nakon drugog pokusaja mi je sve uredno prihvatia lozinke
Na iPad i iPhoneu mi javlja taj "error" svaki put kada upisem![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Hmmmm, ja na svom iPodu nisam primjetio takvo sto, sve mi je u redu sa app storeom, a iPod je jailbreakan.. Salji im mail...
One day, sky went blue...
Poslao mail Appleu i dobio sam odgovor da sam krsio tamo neka pravila bla bla bla...
Ko ce znat, al dobro, otvoren je novi acc tako da nema frke![]()
Nisi valjda koristio one GIFT CARDS?![]()
Imao sam par € na racunu, ali nista strasno.
Samo, nije mi jasno kakvo je to krsenje pravila![]()
Pa pitaj ih pobogu... Imas pravo znati...
pa pitaj ih opet koja pravila, tvoje je pravo da znas i da se to ne ponovi.. xD
Bookmarks