Vanjski display ne može biti osvjetljen kada je mobach otvoren, a za punjač pojma nemam....
Imam jedan problem. Kada ukljucim moju motorolu v300 na punjac onda sam nedostupan, a mobitel je upaljen. To se ne dogadja svaki put ali sad sam to u zadnje vrijeme ful primijetio. Molio bih ako mi ikako mozete pomoci da rijesim taj problem.
Jos jedno pitanje dali vanjski display na v300 moze biti upaljen kada je mobitel otvoren. On mi je ugasen kada otvorim mobitel.
Hvala unaprijed
flex: se....10f9
flash: triplets...4fr
Vanjski display ne može biti osvjetljen kada je mobach otvoren, a za punjač pojma nemam....
Bas si mi puno pomogao....
Sad sve znam. A mora postojati neka fora sa tim vanjskim displayom.
To mi se cini da nije nemoguce.
nije nemoguće, samo fora koja pali na starijim Motorolama, kod nas jednostavno neće. treba kopat po seemovima i naći pravi, to je sva mudrost ili sačekat da to netko drugi nađe, neki američanin ili možda da procuri iz tvornice. uglavnom, zasad ne budeš svijetlio, kupi bolje lampice za bor.Izvorno postao DeMar
živio
nemoguce je dok se ne dokaze drugacije..a do tad kopajmo ljudi po raznim forumima pa mozda naletimo....a i bozic je blizu pa lampice na bor pa navali..(kao sto kaze inovator..)Izvorno postao Inovator
Pogledaj na HOFO tamo sam video mislim da je seem 0032 za non stop externi display
je 0032_0001, ali stvar ne radi! jdabic1 i ja smo to davno probali, sve moguće varijante i ništa! ne bi ovo pisali obojica, a da nismo sigurno u to! rekoh gore, da to šljaka na starijim softwareima!Izvorno postao misko
pozdrav
pa kamo su ti pravi majstori za mobitele nestali. pa sta to niko ne zna???
kamo su hackeri pobjegli. Sve se moze promijeniti samo jedna glupost sa svijetlom ne moze. NEMOGUCE!!!!
A sta kazete za ono sa punjacem i da sam nedostupan???
P.S. Koji ce mi vrag lampice za bor kad mi mobitel ne svijetli kad ga otvorim....
da nemoguce za sada..a cuj trazi i sam pa ces vidjet..ova opcija u seem0032...displaj radi stalno kad je zatvoren...Izvorno postao DeMar
ja sam takoder to trazio al nista..negdje bi trebalo naci full mapu seemova pa bi mozda tada uspjelo MOZDA..
Meni ta fora sa stalno upaljenim vanjskim displayem radi......Samo baterija se troši ko luda tako da sam odustao od toga.
Izvorno postao zrino
koja točno fora? de pojasni malo, kad i u kojoj situaciji ti svijetli mob? pošto par iljada ljudi nije uspjela to dobit, a ti, kažeš jesi, pa bi valjalo da budeš koncizniji...
da mozda radi kad je mob zatvoren..( to je izvedivo) .al kad je otvoren sumljam...ak radi svaka cast..budi drug podjeli sa namaIzvorno postao zrino
![]()
![]()
Izvorno postao jdabic1
ma znaš i sam da nije to uspio dobit...vjerovatno se preračunao.
dakle, traži se: SVJETLJENJE VANJSKOG DISPLAYA KAD JE OTVOREN!
Jos uvijek nista....
Ja se iskreno nadam da se moze to izvesti. Tj. treba se nekako izvesti da i unutarnji zajedno sa vanjskim svijetli. Izgleda da za sada moze samo jedan display da svijetli...
Ali postoji jedna varijanta kod osvijetljenja. Malo treba osvijetljenje pojacati i smanjiti pa ti onda proradi vanjski zajedno sa unutarnjim ali cim zatvoris poklopac to je gotovo ili kada stisnes ok
Ajmo ljudi idemo to otkriti.
Neka svako da svoju ideju i uspjet cemo....
Ekipa, otišli smo off-topic...
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Sorry ljudi moja greška, letimično sam čitao postove. Mislio sam na varijantu da vanjski display svjetli kada je mobitel zaklopljen.
Bookmarks