Jel ima koji program koji mijenja boju ledica da radi na desireu hd? Probao sam dva i ne mijenjaju boje ledica...
PREDATOR
imam jedno pitanje drugar mi ima nokiu i kad pusti neku pjesmu iznad ima slika izvodjaca e sta trebam na milestonu uraditi ili kako da skidam mp3 da mi ima slika izvodjaca kad pustim neku pjesmu. poz.
Postoje programi za komp koji "uhvate" album art pa ti se to prikaze. Malo proguglaj...
Inace, kada skidas preko torrenta neke albume ti zna u tom folderu biti (skriveni) .img file tog albuma pa ti se onda on pokaze u nekom playeru..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sada sam ih probao skoro sve koje sam našao u marketu i ni jedan mi ne daje druge boje ledica osim zelene i naranđaste koje ima od prije. Odnosno daje mi izbor drugih boja ali kada odaberem neku drugu boju osim zelena i naranđaste ništa se ne mijenja. Da li se boje ledica mogu uopće mijenjati?
Ja sam na marketu skinuo program top songs i preko njega možeš skidati mp3-ce i daje ti sliku albuma odnosno izvođača.
Zadnji uredio HCSC : 26-12-2010 u 17:32 Razlog: spajaj
PREDATOR
jucer sam igrao na iphoenu neku igru di si neki debeli i prelazis sa zgrade na zgradu a odrzavas ravnotezu sa senzorima i igra mi se svidla, pa ako neko ima igru da napise, neznam ime igre
Ranije sam imao Mororolu V3 i imala je opciju (ne kažem da to nema na još nekim telefonima) da se čuje zvučni signal u određenom intervalu nakon pristigle poruke ili propuštenog poziva. Znači, kao neka vrsta podsetnika da se "nešto dogodilo". Na sadašnjem telefonu treperi zelena lampica ali bi mi i taj zvučni signal bio od velike koristi. Da li postoji neki programčić za ovo? Ja kao bajagi tražio ali bezuspešno... Hvala unapred.
Hvala ti... A ako neko zna i za pozive, bilo bi odlično.
Kad već pišem post da pitam i za neki program kojim bih zaštitio (lozinkom ili kako već) folder sa slikama koje ne mora baš svako da vidi.![]()
jel ima koja igra da moras preci odredenu rutu al da igras sa senzorima pa da se mozes natjecat sa prijateljima ko ce dalje preci
Ima li neka igra slična Puzzle Agentu na iPhoneu?![]()
[QUOTE=dario123;966409]Pozdrav!
Jel ima koja aplikacija koaj koristi kameru i GPS i pokazuje brzinu u kutu kada se snima.
Ima: DailyRoads Voyager: http://www.dailyroads.com/voyager.php
Ne znam sto je s ovim Applanetom, uopce mi ne radi vec dva dana, samo ucitava i ucitava, imatevi vi slicne probleme, je li tako? Zanima me je li netko probao igrati igre za ps na androidu, jel se da, na koji nacin? Moram li instalirati ovaj emulator? Gdje skinuti igre?
Ima ko Penetrate Pro ?
Imam pitanje u vezi aplikacije iz ovog posta.
Mislio sam da je to samo program koji služi za povezivanje mobitela s kompjuterom kao webcam, ali kada sam instalirao na kompjuter program, to je u biti isto kao i MSN.
Zanima me jel se može koristiti ikako MSN account ili se mora napraviti novi preko ooVoo programa?
Jer s kim ću komunicirati kada skoro nitko nije ni čuo za ovo (istina tek je izašlo), a svi koriste MSN?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Mislim da ne možeš.
Ja koristim oovoo već dosta dugo, nije to baš nov program
Probaj ga koristiti malo duže, brzo ćete preći sa MSN-a![]()
A jel izašao kakav drugi program koji bi omogućavao korištenje mobitela kao webcamere za MSN?
GWebcam koristi USB, što mi je vrlo nezgodno. Preko Wlan-a bi bilo puno jednostavnije.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks