Koja je to tocno zvanicna?
1. Nadam se da slična tema ne postoji (bar ne u skorašnje vreme).
2. Nadam se da nisam omašio forum.
Interesujem me futrola za Milestone (2) ali ne ona zvanična jer mi je skroz ugly. Ima li neko neku i koje su preporuke iz iskustva ili onako. Hvala unapred.
Koja je to tocno zvanicna?
Pa ja kontam ova:
http://www.mobilefun.co.uk/blog/2010...e-coming-soon/
**** ih vrag, još je nisu izdali. sramota. Inače, ja muku mučim otkako sam kupio milestone sa time. vjeruj mi, ova će ti od svih jedina odgovarati. Ja sam ih promjenio nekoliko, ne valja ni jedna. ne paše jednostavno i gotovo. ili je premala, ili je prevelika, ili je nakaradna, ili ima magnet koja pomuti stanje mobitela. strašno nešto. inače, poznato je da motorola u sebi ima magnet koji prilagođava stanje mobitela kod određenih docking stationa. imaš home docking koji mobitel pretvara u noćni sat i budilicu, a imaš car mount koji ti ga prebacuje u car mode, navigacijski mode, handsfree mode. i ako koristiš futrolu sa nekim magnetom, vjerojatno će ti mobitel stalno prebacivati u jedan od ta dva mode-a.
Ako nađeš negdje ovu koju si pokazao, brzo mi šalji gdje si je našao. Jer i ja tražim još uvijek. Šteta što ova oficijalna od motorole još nije izašla.
Šta znam, ova mi se nikako ne sviđa.
Jurim ove:
http://www.capdase.com/en/product5.p...d=842&pid=6758
ili
http://www.itbankeurope.com/SAMSONITE+BUSINE/
ovo što ti motorola planira izdati ti je poboljšana verzija ovog tvog drugog samsonite linka što si sad ostavio. tako da, ciljaj na taj originalan. ovo što si poslao drugi link, za to ti provjereno kažem da nema veličine.
za prvi link, nisam još naišao na taj, no vrijedi probati. ako planiraš uzeti, javi mi utiske.
Naravno...
Poslušao te ipak i posle dužeg čekanja konačno dobio originalnu futrolu:
![]()
![]()
![]()
Što se same futrole tiče, odličnog je kvaliteta, dovoljno čvrsta spolja i mekana iznutra. Mana bi moglo da bude izvlačenje telefona, jer ne postoji traka za izvlačenje... Inače, ovo je kupljeno u Francuskoj, pa preko Švajcarske do Srbije... A kad sam već naručivao ovo, uzeo i ostale dodatke:
![]()
car mount ti je drugačiji nego moj, iako su oba originalna. tvoj mi se čini bolji jer ima otvor za kameru, tako da ti ništa ne smeta. punjač je inače odličan, svjetliti će ti plavo led svjetlo kad ga ubodeš. dock je isto malo izmjenjen, no samo estetski.
Razbit ću te što si išao naručiti tu originalnu futrolu, a mene nisi pitao jel bi i ja možda. muku mučim sa tim otkad sam kupio mob.
to je gornji dio koji je tebi na ovom docku odsječen. tako je. inače, na ovaj moj car mount paše i tvoj milestone 2 koliko sam čuo.
Sad sam provalio da je to ustvari drugi uložak, ako mogu tako da kažem. Dvojka je malo oblija, zato ovaj (uglastiji) dodatak dolazi za vizuelno iste "keca" i droida-a.
evo sada znam kada mi kažeš!
Hoces reci da na forumima treba pisati samo o onome sto zanima vecinu? Ja ne mislim tako :S
Postujem i cijenim tvoje iskustvo i trud koji si ulozio pisajuci po forumu (cak oko 5 tisuca postova, svaka cast jer vjerovatno si mnogima pomogao), ali takodjer nesto korisno znaju napisati i ostali korisnici...
Mozda se nadje bas jedan pojedinac koji ima koznu torbicu i zeli je koristiti sa svojim milestonom, ali mu se dogadja bas ono sti si ti opisao u svome postu i gle bas na cafe mobilu nadje temu milestone futrola u kojoj je neki snorlax napisao rjesenje za njegov problem
Da, da znam da se ne drzim teme o kojoj se pise!
Sent from my Milestone using Tapatalk
Vidim da si mi i na pm poslao isto ovo, samo malo drugačije "spakirano", pa da ti i ovdje odgovorim isto što sam ti i na PM. moja izjava u ovoj temi te nije diskriminirala niti malo, iako ti je možda zvučala arogantno i bahato, nije bilo namjere da tako ispadne.
Što se tiče moje reakcije, ponudio si najgore i najkompliciranije riješenje što se može ponuditi, a to je flashanje sa custom rom-om, gubitak garancije, zahebavanje sa tutorialima koji i nisu svima tako jednostavni.
Inače, ovaj dotični problem riješava samo jedna mala aplikacija sa marketa. Flashati telefon za riješavanje ovog problema je čisti apsurd. Ako već misliš pomoći nekome, onda olakšaj stvar. Nemoj je skomplicirati.
Inače, svaka čast na trudu, to uopće nije bilo upitno u niti jednom trenu. Živio.
Upravo tako mi je zvučala, ali ako ti kažeš da nisi imao takvu namjeru onda je sve ok
Što se tiče rješenja, ja znam samo za ovo, friško sam nabacio cyan 7 te sam vidio tu opciju (za magnete) i sjetio se na forumu pisalo o tome, a budući da dosada nije pisalo nikakvo rješenje, ja sam napisao ovo
Sent from my Milestone using Tapatalk
Bookmarks