Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 64
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    POZ!

Ne znam kaka ostali ali ja sam od svih gore navedenih programa uspio samo jedan skinuti Partition,Pa ako ima dobra duša da mi pomogne na mail.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lacy72 Pregledaj post
    POZ!

Ne znam kaka ostali ali ja sam od svih gore navedenih programa uspio samo jedan skinuti Partition,Pa ako ima dobra duša da mi pomogne na mail.
    Nije ni meni htio iz prve. Probaj više puta pokretat stranice

Sent from my GT540 using Tapatalk

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poz!

Imam ins V20A_00.kdz i pokrečem z4root i to se i odradi,međutim kada instaliram buzybox ispiše da mob nije rootan i da se ne može inst.

molim pomoč!!!!!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lacy72 Pregledaj post
    Poz!

Imam ins V20A_00.kdz i pokrečem z4root i to se i odradi,međutim kada instaliram buzybox ispiše da mob nije rootan i da se ne može inst.

molim pomoč!!!!!
    probaj preko točke 4 ovog posta, onaj dio di se spominje rootanje, ja sam tak uspio, prek ovog z4root nije islo...
    Udjite na mobu u "settings"--"Applications"--"Development"---oznacite "USB debugging", "Stay awake" i "Allow mock locations". Unutar "autorootapp2sd" foldera nalazi se "autorootapp2sd" batch datoteka, pokrenite ju. Izaberite 2-english jezik. Izaberite -r- za rootanje moba, kad se postupak zavrsi restartajte mob

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad se stavi ovaj 2.1 ROM da li se kasnije moguce vrati na oficijalni update na 2.1 od Lg-a i kako?
    Hvala
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko to traje?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poz!

Ni kod mene isto tako nije se nista dešavalo dok nisam ovo napravio "Disable LGE Virtual Modem. In your Windows operating system, go to Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Modems > Right click on LGE Virtual Modem and click Disable." Nakon toga sve je islo ok.Pogledajte i ovu srtanicu vezano za tu temu http://creativmedia.org/android/how-...pdate-lg-gt540.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, zapeo sam kad sam spojio telefon u fastboot.u, win xp mi ne nalazi drivere na update-om, gdje mogu pronaci drivere i instalirati ih manualno ?

UPDATE:
    pronasao sam drivere : http://www.junefabrics.com/android/download.php
    treba ih instalirati dok je phone u debug modu, zatim uci u fastboot i staviti da ih win sami pronadju
    Meni radi s njima i normalno sam uspio zavrsiti sve
    Zadnji uredio tomy984 : 18-12-2010 u 10:25

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    puno njih
    Operater
    svi hr
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bok, ovako malo mi je tjesna memorija na optimusu, pa bi zbilja bilo super kada bi mi se aplikacije instalirale na memorijsku.
    bas se ne kuzim u rootanje i sve to flashiranje ali sam nekim cudom uspio umjesto 1.6 androida dobiti 2.1 ali onaj najobicniji file sam koristio
    V20A_00.kdz, sve funkcionira i tamo gdje je prije pisalo u mobu 1.6 sada pise 2.1 i to je to dalje nisam nista radio.

ako sam dobro skuzio sve sto trebam napraviti sljedece a da bi mi se aplikacije instalirale na memorijsku je korak 4 ovog odlicnog tutorijala?
    e sad dali ja moram opet flashat i ubacivat black rom i ovo sve sto je navedeno ili mogu jednostavno nakon sto sam napravio ovo sa 1.6 na 2.1 odmah poceti koristit korak 4, i sto mi je potrebno za to? skinuo sam minitool i autorootapp2sd, dali je to dovoljno?
    buni me jer vidim da su tamo u tutorijalu u kategoriji usb debuging navedene neke opcije koje ja nemam.
    unapred hvala i zbilja bi volio da mi netko pomogne tako da si mogu poinstaliravat brdo aplikacija na memorijsku i da malo olaksam optimusovu internu memoriju

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    5.358
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.358, Nivo: 17
    Bodovi: 5.358, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    root mi radi ali app2sd nikako,dali smiju biti instalirane aplikacije ili mora bit skroz prazan kad se stavlja app2sd jer imam dosta tog instalirano a neda mi se micat i kako se skuži da je app2sd stavljen

EDIT:
    ustvari radi sve samo nisam skužio sve instalira automatski na karticu, a memoriju od mobitela koju očitava ostaje zablokirana na istom broju, šteta što ne očitava i memoriju na kartici na koju se instalira
    Zadnji uredio ravilov : 18-12-2010 u 14:36 Razlog: koristi gumb Uredi Post

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    puno njih
    Operater
    svi hr
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ovako imam par pitanja i situacija u vezi ovog mobitela.
    naime imam ga vec 3 dana i stavio sam na njega android 2.1 onaj bas sluzbeni a ne black, radio sam po tutorijalu s foruma i uspio staviti 2.1 bez problema.
    zatim sam pokusao napraviti onu shemu apps2sd da mi stane sto vise na mob ali je bilo problema sa rootanjem i mobitel mi je postao uzasno spor i kada bi se upalio sve je stekalo i odmah pri paljenju nakon upisivanja pina se mi izbacivala nekakva greska da nemoze ucitati postavke, i sve je bilo totalno usporeno, nakon toga posto mi to nije nikako odgovaralo sam formatirao memorijsku u prvobitno stanje, i napravio unroot na mobitelu..
    onda sam totalno odustao od apps2sd isplasio se i ponovno sam napravio preko kdz-a isti postupak kao i prvi put kad sam sa androida 1.6 stavljao 2.1 i umetnuo novo formatiranu karticu i sve je postalo bolje i nije mi se pojavljivala ona greska gdje pise da nije moguce ucitati postavke makar mi nije jasno kako ali one sve pozadine i ekrani su ostali kao da se nista nije dogodilo i sve opet brzo radi.
    jedino sto je drugacije sto mi se cini da ipak mrvicu sporije radi nego kada sam prvi put stavio 2.1, takodjer tamo gdje je ocitanje jakosti signala (na vrhu ekrana moba) mi pise 3g a u prozorcicu koji je pokraj odmah ljevo isto pise 3g i dvije strelice su jedna okrenuta gore a jedna dolje.
    dali je taj prozorcic gdje pise 3g sa strelicama prozorcic brzine prenosa podataka?
    zasto kada se spojim na market ili tako nesto, youtube, gmail i browser ili bilo sto to 3g sa strelicama nestane i pojavi se H sa strelicama? takodjer cini mi se da je prije nego sam to sve radio s mobom, tj kada sam samo napravio update na 2.1 da je u oba prozorcica pisalo 3g non stop i kada sam bio na marketu, youtube-u, gmailu i browseru.
    u optimusu mi je tele2 kartica i lokacija mi je u Zagrebu, jel ima to mozda veze sa mreznim operaterom?
    unapred hvala

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    2.412
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.412, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kaiserex Pregledaj post
    [color="#FF0000"][b] Sada je potrebno iskljuciti mobitel, iskopcati USB kabel, ukoliko je ukopcan, te kad je mob ugasen pritisnite prvo "power" tipku te odmah poslije "camera" tipku, te drzati pritisnuto par sekundi, prvo ce se pojaviti "LG logo" a potom odmah i nestati, a ekran ce ostati zacrnjen, sad ste usli u fastboot :-) . Sada je potrebno ponovo ukopcati USB kabel u mob i pokrenuti "cmd"-command prompt sa administratorskim ovlastima i unjeti slijedecu komandu: "fastboot.exe flash recovery C:\recovery.img" bez navodnika. Pritiskom na enter pokrecemo flashanje "recovery.img" slike te ce te dvaput vidjeti "OKAY" sto znaci da smo uspijeli. Iskopcajte USB kabel i izvadite bateriju iz moba.[/i][/size][/size]
    Zapeo sam na ovom djelu. u cmd-u mi već 15 minuta stoji waiting for device....

Riješio sam ovo! trebalo je skinuti drivere za android. Ako vam ih komp ne može san pronaći na interneto (kao i moj) probajte na ovom linku http://hotfile.com/dl/90696140/d326e...river.zip.html

a sad da li itko zna kako prebaciti jezik na Hrvatski???
    Zadnji uredio damir123 : 20-12-2010 u 10:15

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovaj app2sd jednostavno ne zeli radit normalno, sve prodjem i s tim da sam kupio novu sd karticu klasa 6, reko mozda je ona bila prespora... i opet kad sve napravim telefon je spor do neupotrebljivosti... jel ima kakav app2sd koji provjereno funkcionira na LG GT540?

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zezo Pregledaj post
    ovaj app2sd jednostavno ne zeli radit normalno, sve prodjem i s tim da sam kupio novu sd karticu klasa 6, reko mozda je ona bila prespora... i opet kad sve napravim telefon je spor do neupotrebljivosti... jel ima kakav app2sd koji provjereno funkcionira na LG GT540?
    Ja sam radio preko ovoga. U pocetku je mobitel sporiji ali je kasnije (barem meni) sve ok

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    2.412
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    help!
    nakon uredne nadogradnje na 2.1,rootanja i uredno provedenog app2sd počeo se usporavat, javljati greške aplikacija i rušiti se. najjednostavnije bi bilo učitati ponovno rom, koji uredno i dalje učitava preko KDZ-a, ali mi ne diže sistem već ga blokira na djelu gdje piše ANDROID i ne ide dalje. Pokušao sam hard reset, ali uopće ne reagira.
    Ima netko s sličnim iskustvom?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao damir123 Pregledaj post
    help!
    nakon uredne nadogradnje na 2.1,rootanja i uredno provedenog app2sd počeo se usporavat, javljati greške aplikacija i rušiti se. najjednostavnije bi bilo učitati ponovno rom, koji uredno i dalje učitava preko KDZ-a, ali mi ne diže sistem već ga blokira na djelu gdje piše ANDROID i ne ide dalje. Pokušao sam hard reset, ali uopće ne reagira.
    probaj izvadit memori karticu

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    2.412
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zezo Pregledaj post
    probaj izvadit memori karticu
    pokušao, ali ne radi...

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo da se zahvalim coveku koji je sklepao tutorijal jer sam preko njega postavio app2sd na svoj gt540.

E sad da pokusam da pomognem malo ljudima koji se zale da im telefon radi sporo.. Kod mene je bio isti slucaj, pokusvao sam nekoliko puta ali uvek isto, telefon postane neupotrebljiv, gomila "force close"-ova itd.

Sve u svemu kod mene je sve proradilo kako treba kad sam smanjio ext2 particiju na 300mb. Ocigledno (tj ja pretpostavljam) da performanse i mogucnosti zavise od velicine i kvaliteta kartice.

Pozdrav

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivanbg Pregledaj post
    Prvo da se zahvalim coveku koji je sklepao tutorijal jer sam preko njega postavio app2sd na svoj gt540.

E sad da pokusam da pomognem malo ljudima koji se zale da im telefon radi sporo.. Kod mene je bio isti slucaj, pokusvao sam nekoliko puta ali uvek isto, telefon postane neupotrebljiv, gomila "force close"-ova itd.

Sve u svemu kod mene je sve proradilo kako treba kad sam smanjio ext2 particiju na 300mb. Ocigledno (tj ja pretpostavljam) da performanse i mogucnosti zavise od velicine i kvaliteta kartice.

Pozdrav
    Imam karticu od 4gb... i na ext2 sam stavio 1.2gb..
    Nije mi sad toliko lose,ali ipak mislim da ima problema malih
    Ali ne mogu sad dirati,sacekacu 2.2 da se fino zavrsi pa ce onda raditi

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    LG Optimus 3D P920
    Operater
    tele2
    Bodovi
    1.949
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.949, Nivo: 10
    Bodovi: 1.949, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne radi link za "Black Quarx ROM" :\

Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    xiomi redmi 3
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    11.967
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.967, Nivo: 26
    Bodovi: 11.967, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    help!
    i meni je to bilo, moraš prebaciti mobitel u DOWNLOAD MODE

help!
    i ja imao isti problem, a riješava se tako da mobitel prebaciš u DOWNLOAD MOD, i to tako da držiđ VOLUME DOWN i HOME tipku istovremeno, kad ti se izbaci DOWNLOAD MOD komp bi ti ga trebao prepoznati i preko KDZ-a bi trebao ubaciti 2.1
    meni je uspjelo
    Zadnji uredio HCSC : 10-01-2011 u 12:47 Razlog: spojeno

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    2.412
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao trust_hr Pregledaj post
    i meni je to bilo, moraš prebaciti mobitel u DOWNLOAD MODE

i ja imao isti problem, a riješava se tako da mobitel prebaciš u DOWNLOAD MOD, i to tako da držiđ VOLUME DOWN i HOME tipku istovremeno, kad ti se izbaci DOWNLOAD MOD komp bi ti ga trebao prepoznati i preko KDZ-a bi trebao ubaciti 2.1
    meni je uspjelo
    Sad mi se deslila još gora stvar!
    Prilikom KDZ updatea ostao sam bez struje. i sad mi pak kdz više ne prepoznaje telefon!!!!
    HELP!!!

7 days registered

Datum registracije
    Nov 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    molim pomoc- telefon ne radi

sve sam uradio i sve je fino radilo osim onog opaljaca i jos nekih aplikacija jednostavno radi par sekundi i onda mi kaze da mu je zao i da se aplikacija gasi

napravio sam slijedece :

2. Nadogradnja Android sustava sa verzije 2.1 na Android 2.1 sa Fastboot i Clockwork Recovery opcijama
    3. Nadogradnja Android sustava sa 2.1 Fastboot+Clockwork recovery ROMom na Black Quarx modificirani ROM
    4. Nadogradnja na App2SD

Black Quarx modificirani ROM ovo nisam jer ne radi link

sa ni se telefon stalno resetuje dodje do slike android i tu stane

molim upute sta da radim

hvala unaprijed

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Đeeez ljudi , ovaj update je zeznuo mobitele vise ljudi nego sto im je napravio koristi
    bas me zainteresiro ovaj optimus , vidim da mu fali to da aplikacije idu na karticu , i onda ovakav feedback ljudi ... moje misljenje je da ovo s mjenjanjem particija po SD kartici niej najbolje rjesenje , nemam android nit sam ga imo , al iz iskustva s windowsa - ne prtljat po MBRu , ne mjenjat velicinu ni format particije s 3rd party programima..
    mora postojati neki elegantniji nacin

sluzbeni 2.2 Froyo za optimusa?

7 days registered

Datum registracije
    Nov 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji