HTC Desire HD najbolji izbor
U Vipu je slobodan uređaj 4500kn. Ako ima na njuškalu proć ćeš jeftinije još.
Pozdrav svima!
Molim vas za preporuku mobitela do navedene cijene. Koristio bi ga za surfanje netom, gledanje filmova, igranja igrica i povremenog fotkanja... Za sada mi je Samsung I9000 Galaxy S prvi izbor.
PS: Unaprijed se ispričavam ako sam pogriješio otvaranjem nove teme odmah na početku, novi sam pa molim za razumijevanje...![]()
M. U. F. C. - Not arrogant, just better
HTC Desire HD najbolji izbor
U Vipu je slobodan uređaj 4500kn. Ako ima na njuškalu proć ćeš jeftinije još.
Problem je što sam na t-mobileu, a sa androidom još do sada nisam radio pa nemam pojma kako ga otključati. Ali HTC izgleda jako jako dobro, sad sam u dilemi..
kupi si laptop za 4500 kuna. a ne android. imaš lijepih netbookova sa autonomijom od 6 sati.
Laptop imam, a mob bi si kupio zbog posla gdje moram sjediti 12 sati i ne smijem koristiti laptop.![]()
Desire HD je zaključan, a jedino ga možeš otključat da Vipu platiš 490kn.
Jel tu svotu misliš potrošit u dućanu na mob ili može i oglasnik?
Ako dućan ima T-Mobile Desire.
Ako ne mora strikno bit Android jesi uzeo u obzir iPhone 4 pošto se misliš igrat?
I nevezano pitanje, ako smijem pitat. Kakav je to posao di tolko sjediš a ne smiješ laptop koristi i možeš izdvojit tolku svotu za mob?![]()
Pa bolje onda uzmi taj samsung i9000 u t-mobile na tarifi i500 za kunu pa nakon 4 mjeseca odeš na i300 i lijepo tu svotu za mob potrošiš na tarife!
Kratko i jasno, HTC Desire HD.
PREDATOR
Galaxy ima ljepši ekran, Desire HD sučelje i bolji procesor. Grafičke su podjednake. Galaxy ima dosta bolji zvuk. Desire HD broj 1 za surfanje...![]()
Desire HD ima 45nm procesor za razliku od Desire koji ima 65nm. Gpu je Adreno 205 koji je oko 4 puta jači od Adreno 200 koji u Desire-u, po testovima je podjednak sa PowerVR SGX 540 koji je u Galaxy-u.
Link na benchmark, uspoređeni su Desire Z (G2, koji ima 200mhz sporiji proc od Desire HD), Galaxy S (Epic 4G)
http://www.grandmax.net/2010/10/adre...obile-gpu.html
zbog 45nm sam i rekao da ima manju potrošnju (al ništa preznačajno, nažalost)
što se tiče testa, nije realni pokazatelj
epic je testiran na 2.1, dok je G2 bio na 2.2 (a froyo ionako daje 3-5x bolje rezultate i na GPU)
PowerVR je najjači čip što se grafike tiče, čak i najnoviji gpu od nvidije ga neće dostići po benchmarku, a što se qualcomma tiče adrino 300 koji izlazi nešto kasnije će biti troduplo bolji od 205 koji je trenutno na tržištu
Mob bi kupio u dućanu, ne bi se baš htio zezati s tim oglasnicima, malo sam čitao o tome i ne djeluje mi previše sigurno tako da bi mog kupio u dućanu, ali opet 5000kn mi je previše dati za mob.
Zaštitar sam, dakle imam kučicu gdje sjedim 12 sati, a ne smijem koristiti ni tv ni laptop...
Galaxy S. HTC i multimedija bilo koje vrste si baš i nisu prijatelji.
potpisujem... Nokia n95 ima i dan danas bolju kameru vec ijedan HTC sa 5 mpx kamerom... o ovim slabijim kamerama da ne govorim...
sad neznam kako ce se pokazat ova na Desireu HD...
sa zvukom ista prica... cisti prosjek, neki modeli i gore od toga...
"all in one"
I ja sam imao ta dva HTC-a i kameru uopče nisam koristio jer sam uvijek imao jedan SE cyber shot. Zvuk isto nije bio nešto posebno dobar. Sada imam HTC Desire HD i mogu reći da se situacija s kamerom drastično popravila. Ova 8 MP kamera daje jako oštre slike i puno je bolja od prijašnjih modela. Zvuk na Desireu HD je malo pre tih ali je jasan i nema distorzije kada se pojača do kraja. Ja na njemu koristim SE slušalice HPM 90 i sa njima je dovoljno glasan i zvuk je dobar. Da se naštimati sa ekvilajzerima i kada se stavi dolby postavka ima dubinu i kvalitetu.
PREDATOR
nisam se previše zadržavao na HTC-ima, imao sam ih nekoliko kroz nekoliko dana, tako da nisam baš testirao zvuk. za kameru znam da je u banani, to nikad HTC-u nije bila vrlina. ali pregled videa i slušanje muzike isto spada u multimediju... mislim da bi dobre sluške ispravile nepravdu što se tog tiče.
Hmm...a da li si razmišljao o ovome: http://www.tportal.hr/scitech/tehno/...je-stigao.html
Nisam baš sklon tim tabletima. Ne znam zašto, ali nekako su mi odbojni iako nikada nisam koristio jedan... HTC mi je za sad u prednosti prvenstveno zbog podrške, bojim se da ne bi ako kupim Galaxy nakon par mjeseci poželio nešto drugo... Ali opet ekran na Samsungu je izgleda puuuuno bolji od HTC-a. Ipak nije mi baš tek tako dati preko 4000kn za mob, zato toliko i razmišljam.
Nećeš ni sa HTC-om ni sa ovim samsungom pogriješiti, vjeruj mi. samo, moja preporuka ti je da si uzmeš dodatnu bateriju ili da vučeš punjač ako misliš raditi neki hardcore streaming sa interneta, ili gledanje filmova i slično. Imaš sada za android programčiće gdje možeš i mkv rokat sa titlovima, super je stvar. odlično za pogledat filmove kad si tamo. a imaš i fine igrice na marketu, angry birds. zarazne, ja sam ih znao igrati po 12 sati bez prestanka.
Zašto davati preko 4000kn
Kad si već na T-mobile, možeš uzeti i9000 za 100kn na iTarifu 500. Odmah raskineš ugovor i plaćaš penale 1440kn. I imaš novi mob sa garancijom za 1600kn ukupno.
HTC Desire obični je 1kn.
A vjerujem da ima i po oglasima tih uređaja novih sa pisanom garancijom
Bookmarks