moj frend strucnjak inace za mnoge stvari rekel je ovak:meni su inače aceri best buy,.ali ljudi ne vjeruju uglavnom tom imenu.Za ovaj tvoj je rekao da je ok laptop ak ćeš sufrat i uredske stvari..al ništa više
!!
ev vidim da je sezona kupnje laptopa pa da budem u trendu i da vas pitam za misljenje da si ne cupam vlasi jer cu siznit
cijena do koje se mogu rastegnit je 4500kn
potrebe su mi office, wlan i ok baterija
nasla sam u procesora za 4300kn ovo zanima me jel to ok i dal se isplati
ACER Aspire 5612Z NWLMi Intel Core Duo T2060 1.6 GHz, 15.4" TFT WXGA, DDRAM II 512 MB, DVD±RW Dual Layer, HDD 80 GB, VGA up 128 MB, LAN 10/100, WLAN wireless, 5-in-1 card¸reader, Linux
što su ljudi mnogobrojniji, manje ljudi ima....
moj frend strucnjak inace za mnoge stvari rekel je ovak:meni su inače aceri best buy,.ali ljudi ne vjeruju uglavnom tom imenu.Za ovaj tvoj je rekao da je ok laptop ak ćeš sufrat i uredske stvari..al ništa više
!!
Sigurno je da ce na rasticem trzistu lap topova biti sve veca konkurencija, a kao posljedica, je ta da cemo imati i pojavu nekih ne afirmisanih proizvodjaca kakav je acer.
Specifikacija koju si navela je skroz OK, bar za potrebe za koje si rekla da bi ga koristila, a sad da li se moze naci jeftinije a bolje,hmmm. sigurno da moze, samo ces morati malo da googlujes.
U svakom slucaju ja bih preporucio neki jaci brend, tipa hp ili fujicu siemens, ja licno koristim ovaj drugi, zadovoljan sam, nije me ni mnogo kostao, u aprilu 535evra, a bio bi i jeftiniji, samo nam je kurs dinara u tom momentu bio bas jak pa sam morao iskeširati više evra nego uobičajeno. Samo da napomem, razlika u odnosu na tvoju specifikacuju je odsustvo card reader-a i 60Gb hard disk, a intelov procesor mi je malo jaci.
Ipak idi na neki jaci brend, jer mu cijena u pravilu sporije pada, a kasnije ces ga i lakse utopiti. Kome ti kasnije da pojasnjavas, kao pa znate to je zmaj od racunara, samo ga ukljucite.
E zaboravih baterija mu je sa ukljucenim wifijem i bez ukljucenih opcija stednju koje se ticu displeja oko 2h10min.
Bookmarks