Hvala vama na pomoći,al ipak nesmijem,a vidim da će uskoro izađi update androida 2.2 verzija.I kazu da će to sve moci kad se izvrsi update.Pa cu ipak pričekati.
sve se radi na svoju odgovornost.ako radiš sve kako piše po tutorijalu nemaš šta zeznuti!
Eto ja sam isto se bojao toga al sad sam sve savladao i imam froyo na legendu!
Hvala vama na pomoći,al ipak nesmijem,a vidim da će uskoro izađi update androida 2.2 verzija.I kazu da će to sve moci kad se izvrsi update.Pa cu ipak pričekati.
razmišljam si uzet legenda, zanima me jel vam dovoljna interna memorija za aplikacije, mislim koristit msn, skype i još par igrica hoće li biti dovoljno i zanima me ako je kupljen kod tele2 ili vip jel radi na 098? hvala![]()
bit ce ti i vise nego dovoljnovjeruj mi!
kao sto sam ti bio rekao, ok uredjaj, mene je smetao losiji ekran pri suncu.
eto izašao froyo za legend i radi predobro! http://www.dkmdesign.dk/custom_roms/..._WWE_FroYo.zip
i koji je postupak update-a froya?
za koji dan planiram uzet legendu pa bi odma stavio froyo
moraš imat rootan mob da bi stavio rom,kad rootaš ubaciš rom preko recoverya ili preko aplikacije rom menager
How To: Root the HTC Legend - http://theunlockr.com/2010/06/07/how...he-htc-legend/
How To: Load a Custom ROM on the HTC Legend - http://theunlockr.com/2010/06/07/how...he-htc-legend/
A sve ostalo imaš na forumu http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=593
Pffff izgleda mi komplicirano....do sad sam peglo stalno po nokia-ma i symbianu![]()
radiš sve po tutorijalu i nemaš beda....
Pozz ,zar se nemože izvršiti update preko telefona ,ako je izašlo zvanično.ili se mora baš ovako kako ste vi gore napisali..
neznam dal se da kod nas skinuti još...ovo je vodafonov rom....
Ok ajd valjda će ubrzo kako svi govore.Pozdrav
EDIT:
Ljudi moželi pomoć imam instaliranu navigaciju igo i sve ok radi ,al u zadnje vrijeme mi kad je pokrenem trosi mi kredit na tel,pošto je u mene na ultra paket sa dopunom kartica.I sad nesmijem pokretati navigaciju ,a neznam da sam ja gdje čačkao pa sad mi i internet trosi.Pa ako moze i neko zna gdje da to isljucim ,hvala....
Zadnji uredio ravilov : 26-11-2010 u 17:35 Razlog: koristi gumb Uredi post!
kolko ja znam nebi smjela trošiti internet promet
Znam da nebi smio trositi interent jer koristip sam ga prije nije trosio,al vjerovatno sam nesto cackao i negdje ukljucio da mi skida sa neta,al sad neznam gdje..
pozz.. mene zanima jedna stvar...
uzeo sam neki dan HTC Legend od kolege i prezadovoljan sam mobom...
uglavnom on ga je rootao i stavio froyo na njega... ja kad sam ga uzeo, promjenuo sam micro sd (stavio svoju od 8gb) u naparavio reset OS-a na tvornicka podesenja...
sad me zanima jel uredaj i dalje rootan i kako se to moze provjeriti?
"all in one"
rootan je i dalje bez brige...nema to veze sa memorijskom karticom
Rootanje se ne gubi ni resetom ni promjenom kartice.
Najlaksa provjera (za laike) - skini neki program sa Marketa koji treba root ovlasti, ako te nakon pokretanja pita da mu das root ovlasti, mob je rootan.
evo sad sam se i sam uvjerio da je rootan
thx na odgovorima...
"all in one"
Pročitao sam svih 9 stranica, i nigdje nije nitko napisao na što treba pripaziti prilikom kupnje ovog mobitela.
Na što treba obratiti pažnju?
Jel postoje kakve kineske kopije?
I ako je mob lockan na VIP (ili neku drugu mrežu) dali se može unlockati sa Turbo SIM-om?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Moj je legend iz vipa i nije zaključan.a kupljen je prije manje od dva mjeseca.što se tiče odključavanja siguran sam ga ga vip može odključati al to se i masno plaća,a ovo sa Turbo SIM-om kolko vidim po netu i nije najbolje rješenje jer se non stop stvaraju neke komplikacije tijekom rada uređaja.
Šta se tiče kineskih kopija neznam dal postoje al mislim da ćeš na to teško naletiti kod nas u hrvatskoj.Prilikom kupovine dobro pogledaj uređaj,serijski broj i garanciju i nemaš frke.
Uređaj je skoro cijeli od aluminija i neznam baš dal trebaš na nešto posebo obraćati pažnju osim da je ispavan,da nije lupan i slično.klasika ko da kupuješ bilo koji mobitel.
Evo mogu ti odma reći dvije mane telefona ako se i odlučiš kupiti ga.
Kamera je dosta loša,slike su zadovoljavajuće jedino u idealnim uvjetima
Zvučnik telefona za ringtone i preslupavanje mp3-a je smješten na pozadini telefona i jao se gubi na glasnoći telefona kada ti je mobitel na stolu ili slično.To i nije tako strašno al to sam primjetio već nakon prvog dana korištenja.
Što se tiče ostalih karakteristika ja sam prezadovoljan!
Aha, nadam se samo da će raditi na T-Mobile bez Turbo SIM-a.
Imam sada Galaxy-a, zaključan na VIP, i s Turbo SIM-om radi bez problema na T-Mobile.
Kako misliš kamera je dosta loša?
5 MP, trebala bi biti više manje solidna...
I zašto nitko u podforum "Fotke s mobilnih telefona" ne stavlja slike novijih mobitela da vidimo kvalitetu slike?
A ovo za zvučnik mi je poznato, nije ništa strašno, ali ako je mobitel na nekom ravnom stolu onda se jako slabo čuje zvuk.. u džepu nebi trebalo biti problema..
I koristite li ikakvu zaštitnu futrolu? Koje su najbolje, neke originalne ili silicone cases?
Nadam se do sredine tjedna Legenda u mom džepu!
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks