~ 250kn je lcd + ruke oko 300 do 350
Koliko bi kostala zamjena ekrana 3G-a? Posto mi je crklo nekoliko piksela...
~ 250kn je lcd + ruke oko 300 do 350
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Pa nije to ni tolko skupo...Jel ima negdje u Puli za popraviti to?
e to ti nebi znao , gledao sam na njuškalu ... al to je u zg-u
npr.
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Evo ja sam uspio oživit svoj 3G tako da sam napravio restore sa originalnim 4.1 fw-om (na kraju je naravno javilo grešku 1015) i onda u iREBu odabrao "Set Auto-Boot True". To je to. Sa 4.2.1. je to neizvedivo jer iREB ne podržava tu verziju.
Šta mi ne može nitko pomoći????????
pa imas link na upute na ovom forumu...a kad u google napises jailbreak os 4.2.1 redsn0w tutorial naci ces sve potrebno
Hvala, ali sam uspio naći, samo što sam morao vračati na iOS 4.01 a i dalje ga ne mogu unlock-ati, jer je ostao Modem firmware 05.14.02, i nemogu ga nikako vratiti da bi napravio unlock....
Ako ima tko kakvo riješenje bio bi h mu vrlo zahvalan....
pa update na ipad baseband ti je trenutno jedina mogucnost, naravno prvo updateas ponovno na 4.2.1...unlock isto radis s redsn0w-om, tj instaliranje basebanda radis s njime a kasnije unlock preko cydia-e i ultrasn0w-a jer svoj sadasnji baseband ne mozes otkljucati
znam da je to jedino riješenje, znam da se baseband više ne može vratiti, pa neznam koliko je to pametno, dali mogu update-at firmware normalno (kada izađe novi) bez obzira na baseband, i dali sve aplikacije rade normalno na tom baseband-u????
pozdrav drugari brat mi je uzeo iphone 3g 16 GB pa me interesuje kako da se registruje sta treba uraditi kad ga prikopca na racunar, ako moze ko detaljnije da mi objasni bio bi mu zahvalan!
Hvala na informaciji, a dali zna tko kada bi mogao novi hack izaći??? Nešto sam negdje pročitao da uskoro????!!!???
Nema roka, kad izade - izade![]()
iPhone 5s 16 GB
@daske82, mozes li mi reci koji si baseband imao prije nego si updateao na 4.2.1, isto 05.14.01 ili si imao neki stariji koji se podigao na ovaj?
ja imam 05.13.04 koji se da otkljucati ali imam jos uvijek 4.01 soft.neznam postoji li mogucnost da kad updateam na 4.2.1 da ostane isti baseband
kolko sam ja skuzio nemozes, moras stavljati ovaj od ipada
nego nemogu nac u super thredu kako staviti custom ios gore..ima neko fino objasnjeno...jel ima vec 4.2 pa cu to stavit a baseband ostaje isti
iPhone 5s 16 GB
.. ovak frendica ima problema .. s 3g 8gb .. mobitelu sam sam pali Ipod i onda kad ga zeli ugasiti zamrzne se cijeli mob ..dali je netko imao slicnu situaciju i zna li netko neko rijesenje)
e moze jos jedno pitanje iphone 3g 16 GB je spor onako jel ima kakav program da se instalir da ne bude toliko, na androitu sam instalirao task killer i sad je odlicno, sta bi valjalo za iphone
neznam ti reci ni sta ti znaci to fw, spor kad udjes u poruke treba 5 sekundi da otvori il u setings il kad ides na onaj pretrazivac brzi pa kad kucas slova prije ces naci rucno da ga trazis
samo mi jos reci sta ti je itunes![]()
Program za iphone. Prenosi glazbu, programe i sve ostalo na iphone, radi backup... Ako se ne razumijes, prvo malo pretrazi net, a ne odmah na mijenjanje softwarea. Posoji velika sansa da se nesto pokvari
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks