Pa ne znam bas koliko se pokvario. Konacno su postavili da su pretplatnicke tarife dosta jeftinije od prepaida, sto je i logicno.
095 ima bolje cijene, ali ima jako puno mjesta na kojima im je signal na rubu, pa je kvaliteta mreze dosta upitna.
A nove tarife su po meni sasvim ok, barem za one koji ne pricaju jako puno unutar mreze. Sad je prema svima ista cijena poziva, znaci za veliku vecinu korisnika je dobro poslozeno. Naravno, onima koji koriste besplatne pozive unutar mreze je ovo jako preskupo, ali to se lako rijesi sa jednim vipme brojem na kojem se ukljuci opcija vip 0 i opet smo na istome. Jedino sto u tom slucaju se mora nositi dva telefona sa sobom.
Ono sto se meni svidja kod novih tarifa je da je cijena poziva oko kune uz uvjet od minimalnih 30 kn (plus frekvencija) mjesecno potrositi. Pretpostavljam da veliki dio ljudi mjesecno kupuje bon od 50 kn, a za tu cifru im je cijena poziva bila preko 2 kn van mreze. Tih 50 kn za tren ode, a opet svaki mjesec ukucavati 100 kn koji se mozda i ne potrose je previse.
Ovo sa 30 kn mi zvuci sasvim pristojno. Naravno, ne za ljude koji jako puno pricaju, ali za njih je mozda super opcija sa 400 kn, jer tu fakat imaju brdo minuta za pricati...ako sam dobro skuzio, 1000 prema svim mrezama plus ovih 400 kn minimalne potrosnje. A to nije malo i ustvari je cak i bolje od opcije vip 0.

Odgovori uz citat

Bookmarks