Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 48 od 48
    Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2010
    Bodovi
    3.136
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.136, Nivo: 13
    Bodovi: 3.136, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nazalost vip se totalno pokvario...ja sam na njemu 10g i razmisljam o promjeni operatera i to na 095 ili 092 (opt vip) lol
    sad nas bombardiraju da ce nam ukljucit sekretaricu...pa da odgovorimo Ne...e zvat cu ih i reci da mi ju iskljuce jer necu dati 40lp
    majmunima...bez razloga...jednom sam iskljucio sekretaricu i to je to-...a jesmo krave muzare svaka nam cas

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ne znam bas koliko se pokvario. Konacno su postavili da su pretplatnicke tarife dosta jeftinije od prepaida, sto je i logicno.
    095 ima bolje cijene, ali ima jako puno mjesta na kojima im je signal na rubu, pa je kvaliteta mreze dosta upitna.

A nove tarife su po meni sasvim ok, barem za one koji ne pricaju jako puno unutar mreze. Sad je prema svima ista cijena poziva, znaci za veliku vecinu korisnika je dobro poslozeno. Naravno, onima koji koriste besplatne pozive unutar mreze je ovo jako preskupo, ali to se lako rijesi sa jednim vipme brojem na kojem se ukljuci opcija vip 0 i opet smo na istome. Jedino sto u tom slucaju se mora nositi dva telefona sa sobom.

Ono sto se meni svidja kod novih tarifa je da je cijena poziva oko kune uz uvjet od minimalnih 30 kn (plus frekvencija) mjesecno potrositi. Pretpostavljam da veliki dio ljudi mjesecno kupuje bon od 50 kn, a za tu cifru im je cijena poziva bila preko 2 kn van mreze. Tih 50 kn za tren ode, a opet svaki mjesec ukucavati 100 kn koji se mozda i ne potrose je previse.

Ovo sa 30 kn mi zvuci sasvim pristojno. Naravno, ne za ljude koji jako puno pricaju, ali za njih je mozda super opcija sa 400 kn, jer tu fakat imaju brdo minuta za pricati...ako sam dobro skuzio, 1000 prema svim mrezama plus ovih 400 kn minimalne potrosnje. A to nije malo i ustvari je cak i bolje od opcije vip 0.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao teight Pregledaj post
    Pa ne znam bas koliko se pokvario. Konacno su postavili da su pretplatnicke tarife dosta jeftinije od prepaida, sto je i logicno.
    095 ima bolje cijene, ali ima jako puno mjesta na kojima im je signal na rubu, pa je kvaliteta mreze dosta upitna.

A nove tarife su po meni sasvim ok, barem za one koji ne pricaju jako puno unutar mreze. Sad je prema svima ista cijena poziva, znaci za veliku vecinu korisnika je dobro poslozeno. Naravno, onima koji koriste besplatne pozive unutar mreze je ovo jako preskupo, ali to se lako rijesi sa jednim vipme brojem na kojem se ukljuci opcija vip 0 i opet smo na istome. Jedino sto u tom slucaju se mora nositi dva telefona sa sobom.

Ono sto se meni svidja kod novih tarifa je da je cijena poziva oko kune uz uvjet od minimalnih 30 kn (plus frekvencija) mjesecno potrositi. Pretpostavljam da veliki dio ljudi mjesecno kupuje bon od 50 kn, a za tu cifru im je cijena poziva bila preko 2 kn van mreze. Tih 50 kn za tren ode, a opet svaki mjesec ukucavati 100 kn koji se mozda i ne potrose je previse.

Ovo sa 30 kn mi zvuci sasvim pristojno. Naravno, ne za ljude koji jako puno pricaju, ali za njih je mozda super opcija sa 400 kn, jer tu fakat imaju brdo minuta za pricati...ako sam dobro skuzio, 1000 prema svim mrezama plus ovih 400 kn minimalne potrosnje. A to nije malo i ustvari je cak i bolje od opcije vip 0.

o cemu ti pricas ...tarife su uzasno skupe i nepovoljne....vec ti je dosta jak argument da ih ne uzmes i da su skupe to sto iznos naknade ne mozes potrositi, pa tako u slucaju tarife 30 kn (koju navodis) na tih 30 kn sve placas dodatno, ukljucujuci i naknadu za uspostavu poziva i sms i gprs i sve usluge koje koristis, a tarife nemaju ni nema vip freds broja ni NIKAKVIH opcija...I jos jedna grozota je obračunska od 60 sekundi !

I kad sve skupa zbrojiš (jer nemas sta oduzeti :-)) tih 30 kuna nekom ko skroz minimalno trosi dodje na cca 75-80kn ....a to je
    dosta za kao "nisku tarifu "...koja kao sto vidis to nije.....

A i kad vec usporedjujes i sa bonom, i u tom slucaju je bon bolji od nove vip tarife jer i njega mozes iskoristiti na sve usluge!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako mislis, ne mozes potrositi iznos naknade?

Koliko sam skuzio, iznos naknade mozes potrositi na pozive i sms?
    Obracunska jedinica od 60 sekundi je sada SVUGDJE i na to se treba naviknuti.

Bon mozes iskoristiti na sve usluge, ali ti je poziv vise od duplo skuplji!

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako mislis, ne mozes potrositi iznos naknade?

Vip. Znaci da placas fiksnu pretplatu koju ne mozes iskoristiti na nista, tj na usluge. Nije npr kao model 50.

Koliko sam skuzio, iznos naknade mozes potrositi na pozive i sms?

Vip. U tarifi 30 o kojoj mi pricamo za iznos pretplate od 30 kn platis samo te minute i to je to. Nema sms-a ni nikakvih drugih usluga. Kuzis? sve placas dodatno na tih 30 kn. A isto vrijedi i za tarifu 75.

Vip. Ok prva obrac jedinica je i kod drugih operatera 60 , ali je zato DRUGA manja od 60. To je ovdje bitno. Jer ti se trajanje poziva od minute i 1 sek broji kao 2 minute, cime se definitivno te minute jaaakooo brzo potrose...

Bon mozes iskoristiti na sve usluge, ali ti je poziv vise od duplo skuplji!
    Vip. To je svugdje tako.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Obracunska jedinica od 60s ni ne smeta previse s obzirom da rjetko pozivi traju duze od 60s... baš gledam pregled poziva i nemam nijedan poziv duzi od min. Jedino mi naknada za uspostavu smeta.

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bistabil Pregledaj post
    Obracunska jedinica od 60s ni ne smeta previse s obzirom da rjetko pozivi traju duze od 60s... baš gledam pregled poziva i nemam nijedan poziv duzi od min. Jedino mi naknada za uspostavu smeta.
    Ja nešto ne kužim ili...
    Obračunska jedinica 60 sekundi je loša za tebe.
    Zbog nje ti je svejedno pričao ti 2 sekunde (nazvao i rekao nekome "da") ili pričao s njim 59 sekundi- isto ćeš platiti, a ako pričaš 61 sekudnu- plaćaš kao 2 minute.
    Bolje bi bilo da je obračunska jedinica manja, pa bi bilo razlike između razgovora od npr. 15 sekundi i razgovora od minutu.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ?
    pa nije bas. u slucaju novih vip tarifa obracunska je jedinica od 60 sekundi na cijelo trajanje poziva. kod ostalih operatera je 60 sekundi prva minuta, a za ostale minute 15 sekundi... dakle, ako pricas 1:14 sekundi obracunat ce ti se 1:15, a ne 2 minute kao sto je to slucaj kod novih vip tarifa...

htio priznati ili ne priznati svaka mreža ima puno mjesta na kojima je signal na rubu, što dakako ovisi o rasporedu i broju baznih stanica. gledajući konkretno grad Zagreb, na nekim mjestima ako 1 operater nema dobar signal, druga 2 će imati. evo recimo frend zivi na Srebrnjaku, koristi Vipnet i u vlastitoj mu kući los signal i razgovori prekidaju. Sve ovisi o tvojim navikama, gdje se kreces, i slično... Što se tiče drugih gradova, to pak ovisi do slučaja do slučaja, ali u većini slučajeva sva 3 operatera imaju kakvu-takvu pokrivenost. Dakako da može bolje od toga, ali i u okolnim zemljama i europskim zemljama mobilni operateri ne idu na gotovo 100%-tnu pokrivenost... dapace, mnogi imaju i losiju pokrivenost od operatera koji posluju kod nas. samo su na balkanu ljudi razmaženi i htjeli bi maksimalan signal i u mišjim rupama.
    Zadnji uredio pppprrrr : 28-04-2010 u 09:49

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 6500s,samsung B2100
    Operater
    vip,T-mobile,tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    9.427
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.427, Nivo: 23
    Bodovi: 9.427, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam na pretplati,model 50,ako ja produzim pretplatu dal cu ostat na modelu 50 ili ce mi automatski prebacit na neku od novih tarifa?
    gidi jap!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.656
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.656, Nivo: 19
    Bodovi: 6.656, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moci ces zadrzati model 50

11. 'Hvala' kaže:

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    Lumia 520, N85
    Operater
    VIPme NS+/Tomato45lp
    Godina
    53
    Bodovi
    12.142
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.142, Nivo: 26
    Bodovi: 12.142, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Promjena ploče

= Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    Ja bih rekao da su i t-mobile i VIP shvatili da vecina ljudi najvise koristi te "0kn unutar mreze" opcije, tj. zovu samo pojedinacin broj ili samo unutar mreze a ostale pozive nikako ili malo.
    Naravno operaterima su najjeftiniji pozivi unutar mreze ali tu i najmanje zaradjuju pa su odlucili promjeniti plocu.
    Sada vise nece biti, "Meni je super biti na VIPu jer su mi svi na VIPu!" ili "Ja zovem samo jedan broj, decka/curu/brata...!"
    Naravno i dalje ostaju te takozvane besplatne minute, ali puno manje su od onih 1000min mjesecno koje su bile nekad.

Mudro zboriš....

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.544, Nivo: 15
    Bodovi: 4.544, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mi moze netko reci, npr. ako uzmem ovu tarifu sve za mene 400.. znaci do 31.12 placam 200 kn, jel, a jel nakon toga se ja mogu prebaciti na manje ili? npr sve za mene 150..

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2009
    Bodovi
    3.481
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.481, Nivo: 13
    Bodovi: 3.481, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    možeš se prebaciti na nižu tarifu nakon 180 dana kako si pretplatnik, i svaki razred niže se naplaćuje 199kn, dakle promjenitš tarifu sa 400 na 250 i jednokratno moraš platiti 199kn, ako promjeniš sa 400 na 150, moraš platiti jednokratnu naknadu od 398kn

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja imam uključenu tarifu 150 i za prvi račun dobio sam za paltiti 960 kuna sa 157 poziva u tom periodu, sad vodim bitku koja prelazi u rat i ratovat ću do istrebljenja
    molim komentar! i objašnjenje
    Moj komentar je LOPOVI
    Upravo što je neko već komentirao ako imaš 500 poziva i uključi ti se sekretarica kod tih pozvanih potrošio si tarifni model od 500 besplatnih minuta i još platiš uspostavu poziva 125 kn + radijska frekvencija i eto ti lijepi račun od 285 kn a nisi s nikim pričao

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cekaj, koju tarifu imas?sve za mene 150 ili?ako si imao 157 poziva, to je oko 40ak kn uspostave poziva...a ostalo ovisi o tvojoj minutazi koliko si pricao...nisi dao dovoljno informacija da vidimo di su te okrali??

a sto se tice ovog drugog dijela, to je istina...ali realno, nije da se to sad bas toliko cesto dogada...uostalom, nije da oni nesto skrivaju, mi smo ti koje ne citamo uvjete koristenja, pa kasnije sizimo kako su nas nasamarili...a sve lijepo pise crno na bijelo...
    ja imam itarifu 150 kod tmobilea...meni cak uspostava poziva ne ide u mjesecnu potrosnju, nego se naplacuje na tih 150kn, i opet nemam racun veci od 200kn...najveci mi je bio mislim 250kn, i to jedan...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3G
    Operater
    Vip
    Bodovi
    7.705
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.705, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pitanje

zanima me racunica, ukoliko se držim pretplate u tarifi i75 koliko bi me dosa najmanji racun dok se držim ukljucenih minuta poruka i internet prometa i nista ne prekoracim

75/2 +150*0,25+10(radio frekvencija)=85kn

jel to to?

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + naknade za uspostavu poziva

Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    iPhone 4, htc desire
    Operater
    VIP, tm, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    + naknade za uspostavu poziva
    Mj. Naknada: 75/2= 37,5
    Nzup: 150*0,25 = 37,5
    rf: 10kn

= 85kn; 150 min, 25 SMS, 125mb

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Šta je ovo 75/2? To zbog ove sada akcije računaš?

Da, ako je tako, onda stoji izračun.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3G
    Operater
    Vip
    Bodovi
    7.705
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, hvala svima, da božicni popust od 50% zato 75/2

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2009
    Mobitel
    HTC Sensation
    Operater
    VIP
    Bodovi
    2.692
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.692, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, za primjer, ja imam tarifu Model 100 sa jednim potpuno besplatnim brojem uračunatim u cijenu i uključenim Mobile Surf paketom 200 za 30kn. Zadnji račun mi je došao ukupno 270kn. Kada sam taj račun ručno preračunao u tarifu Sve za mene 150, zbog uspostava poziva i obračunske jedinice od 60sek ispalo je da bi to platio 340kn. Mislim da to sve govori o VIPu i njihovim tarifama...

Opcija promjene operatera nije mi baš nešto jer Tmobile je tek mrvicu bolji a Tele2 ima loš signal izvan grada pa sam nažalost ostao na šugavom VIPu....

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Largo Pregledaj post
    Evo, za primjer, ja imam tarifu Model 100 sa jednim potpuno besplatnim brojem uračunatim u cijenu i uključenim Mobile Surf paketom 200 za 30kn. Zadnji račun mi je došao ukupno 270kn. Kada sam taj račun ručno preračunao u tarifu Sve za mene 150, zbog uspostava poziva i obračunske jedinice od 60sek ispalo je da bi to platio 340kn. Mislim da to sve govori o VIPu i njihovim tarifama...

Opcija promjene operatera nije mi baš nešto jer Tmobile je tek mrvicu bolji a Tele2 ima loš signal izvan grada pa sam nažalost ostao na šugavom VIPu....

Da ga j... ja ne znam koja tarifa na T-mobile-u ikome može biti isplativa.

A što se tiče Tele2, sve je bilo u k..... osim signala; šta je je, ja stvarno nisam imao nekih većih problema sa signalom. Okej, u nekom podrumu i tako, bolji je VIP-ov i T-mobileov; i u nekoj zabiti; ali sve u svemu imaju oni većih problema od toga, ...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2009
    Mobitel
    HTC Sensation
    Operater
    VIP
    Bodovi
    2.692
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Da ga j... ja ne znam koja tarifa na T-mobile-u ikome može biti isplativa.

A što se tiče Tele2, sve je bilo u k..... osim signala; šta je je, ja stvarno nisam imao nekih većih problema sa signalom. Okej, u nekom podrumu i tako, bolji je VIP-ov i T-mobileov; i u nekoj zabiti; ali sve u svemu imaju oni većih problema od toga, ...
    A kod mene, a to je u predgrađu Rijeke, baš Tele2 ima očajan signal i svi koji ga od susjeda imaju ne mogu u kućama razgovarati pa zasad Tele2 otpada. Inače, što se tiče cijena su dosta privlačni ali mora biti neka kvaka :-)
    Bacit ću malo oko na onaj Bon Bon da vidim šta oni nude...

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. VIPme nove tarife
    By pero1985 in forum A1
    Odgovora: 31
    Posljednji post: 29-07-2008, 11:22
  2. Tele2- nove tarife- ZERO IN/OUT
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 101
    Posljednji post: 26-04-2008, 22:08
  3. Simpa Plan i S3, 'nove' tarife