x-puta je naglašeno da K800@K810 neće ići i da je ekran blica nakon flashanja http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...=&oq=&gs_rfai=
(Ovo vrijedi samo za modele od 2007 godina pa dalje [možda i ranije,neka me netko ispravi ako griješim]).
vidim ni na prošlo pitanje još odgovor nisam dobio a već imam novo.![]()
imam K800 R8BF003 RED52 zanima me jel mogu staviti firwmare od K810, ima topica ovdije, no probao sam staviti ovaj što sam ovdije našao K810 R8BA024 RED52 i naravno počeo blijeskati blicati svijetlo čim sam ga htio upaliti pa sam shvatio da očito neide to tako sa time, pa me zanima što bih morao napraviti da bih mogao staviti firmware od K810,
bilo bi lijepo ako bih dobio odmah linkove za download potrebnoga.
Hvala unaprijed!
x-puta je naglašeno da K800@K810 neće ići i da je ekran blica nakon flashanja http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...=&oq=&gs_rfai=
(Ovo vrijedi samo za modele od 2007 godina pa dalje [možda i ranije,neka me netko ispravi ako griješim]).
jel R8BA024 najnoviji firmware za k800, imam red52 i trenutno R8BF003 i koja je razlika između moga i tog najnovijeg ??
i da, link za download tog R8BA024 ne radi..
Zadnji uredio michael500 : 14-10-2010 u 14:58
Cek, molim?!
Imas firmware koji je na ocigled noviji od ovog koji spominjes, i onda pitas jel ima noviji od tog istog?
To je kao da imas na kompu win XP, i onda pitas jel postoji koji win noviji od 98.
Da ne kompliciram sa objasnjavanjem imenovanja: jednostavno verzije firmwarea sortiraj po abecedi - ona verzija na kraju je najnovija.
Link ne radi jer dovoljno dugo nitko nije downloadao. Jbg, tako je to.
Tocne razlike izmedju ta dva FW ne znam, SE rijetko kad objavi full changelog. Potrazi po netu, obicno se jave korisnici kad primjete neke uocljivije razlike.
Hvala na objašnjenju, jer nisam znao da ide po abecedi, vidio sam na topsony forumu da su firmwarei poslagani po abecedi ali nije mi palo na pamet da je zadnj po abecedi i najnoviji,
eto sada znam, stvarno nisam znao.
flashovala sam moj k800
flash main firmware, flash file system i customize file system
posle toga kada sam upalila telefon
display vec 15 minuta flashuje...a s vremena na vreme se upale svetla i krenu da se pale i gase....jel to normalno?
nije normalno kad mobitel ne radi
koji si firmware koristila za flash?
probaj s R8BF003 verzijom napraviti flash ali gledaj koji je cid
ali ne za k810 nego k800 R8BF003(za slučaj k800->k810)
Mi6 Black
dakle mobitel bi nakon flashovanja trebao odmah da se upali i da radi normalno?
koristila sam R1KG001
telefon je cid52...
nakon flashanja se normalno upali, ali ide kostumizacija, i pise please wait, i cekas dok se to zavrsi.
ovo sto si ti opisala se dogadja (kao sto je i MASVA rekao) kad flashas k800 sa k810fw, a pritom je k800 mladji/stariji od odredjene godine (nikad nemrem to zapamtiti)
p.s. dok je mob jos CID 52, samo napomena, nemoj koristiti SEUS (update service od SE)
to nikada ne koristim.
Hvala puno...evo opet sam flashovala i uradio je kostumizaciju...i radi super
Hvala jos jednom
imam problem prilikom flešovanja k800i. pise da mi je CID 53 (color red) da li ima firmware za cid 53? da li mi moze neko pomoci?
hvala unaprijed
naravno da ima, zasto nebi bilo.
odi na www.topsony.com ili www.livesony.com ili www.mobilefree.ru i skidaj![]()
ee ljudi zanima me ovak...imam k800 vec duze vrijeme i imam puno problema sa njim....malo vise problema..![]()
kamera nekad nece nekad hoce...pise ono:"IZVRSAVA SE DRIGU PROGRAM ZATVORITE GA I POKUSAJTE KASNIJE"
sledeci problem:nmg instalirat nikakav program niti igricu i kad ocu da otvorim ire ili programe pise mi:RADNJA NIJE USPJELA
zanima me ocel flesovanje sve rijesiti i ako ima neko vremena da mi objasni to flesovanje![]()
99% da ce tvoje probleme rijesiti flashanje.
objasnjavati flashanje stvarno nema smisla, vec je sve objasnjeno
to je zbog toga jer se previse igrica i programa stavljalo na mob.....
tako je i meni bilo......
flashaj mob i uzivaj u jednom od boljih telefona ikad napravljenih......
I ja sam imao isti problem nedavno nakon 2 godine vjernog sluzenja, jednostavno poblesavio i nije htio uci u igre i app, medjutim sve popravljeno za par minuta, otidji na SE web stranice i skini najnoviju verziju softwarea i prati korake sta ti pisu, sve je na hrv. i totalno prejednostavno, komp. sve radi sam na tebi je samo da stisnes par klikova kada se to od tebe zatrazi. I da, moram se slozit sa zadnjim postom, uzivaj u jednom od boljih telefona ikad napravljenih......
Imam problem sa k800. uradim flash ubacim custpack i stalno mi pise da je ubacena pogresna kartica. "Insert correct sim card". Pooomoc...
očito je mobitel bio otključan patchem a novi flash ga poništio
napravi unlock patch,imaš odličan tut na forumu
Mi6 Black
pa nezz kod mene je sasd CID52 a ako ce nadogradnja softvera rijesit prob zasto da ne...a sto se tice flesovanja spojim telefon sve uredu samo jos da nadjem sve ove potrebne fajlove nisam ih mogo skinuti sa rapidshera....pa cu nac nekako i probat...![]()
![]()
moguce da je i to jer jedno vrijeme sam imo oko 120 programa i isto tolko igara i gorovo svake sam instaliro i briso..pa bilo je dosta koplikacija![]()
ako uspijem popravit samo 2-3 igre enk ima a ostalo na-a
![]()
![]()
Zadnji uredio MASVA : 04-01-2011 u 22:31 Razlog: koristi tipku "Uredi post"
ja imam problem na samom pocetku kod instalacije drivera. imam k 800 i znaci prikljucim ga i drzim c tipku instaliram normalno drivere za usb i onda kad idem instalirat one 4u 1 drivere izbavi mi ovu gresku error ftdiun2k.ini not found
uglavnom imam ovakav problem na mobitelu.radio je normalno de negdje prije i onda je samo odjednom poceo blokirat i nekad nece da se upali uopce.pa mi je jedan lik reko da ga treba flashat.
jel zna tko u cemu je problem?
A tko je igdje ikad spominjao ikakve 4u1 drivere?
Ajde instaliraj one iz superthreada i gotovo.
Drajvere instalirate ovako:
Iskljucite telefon, stavite USB kabal u vas racunar(jos ne prikljucujte telefon na USB), onda na telefonu dok je iskljucen drzite taster C(koji sluzi za brisanje) I prikljucujete ga na USB kabal.Kad to uradite windows ce pronaci novi hardver, vi samo ignorisite to I ostavite telefon prikljucenim na USB.
Raspakujte drajvere koje ste skinuli, prvo instalirajte usb_flash_driver, znaci udjite u to sto ste raspakovali I rucno uradite instalaciju, posle toga uradite instalaciju drajvera 4in1cable_driver.Kad sve zavrsite, skinite vas telefon sa USB.
Opet ga prikacite sa drzanjem taster C, trebalo bi da windows opet prijavi da je nasao novi hardver, kliknite na balon koji vas obavestava, I on ce od vas zatraziti da ubacite CD sa drajverima, ili da mu pokazete putanju do drajvera koji se nalaze na desktopu ili u nekom folderu(gde ste ih stavili).Uglavnom kad nadjete obelezite drajvere 4in1cable_driver I kliknite next, tada bi drajveri trebali da se instaliraju.
sta ovdje pise...
ima gdje link za te drivere?
znam da ovo nema nidje al et..![]()
problemi kod punjena k800...ovak
kad spojim mob da se puni sa njegovom baterijom pokazuje da se puni al u biti on prazni bareriju...ozb ja je napiunio na drugom mobuu i stavio u svoj mob i stavio da se puno...poslije pola sata ispito bateriju nema nikako struje...nezz zasto
u servisu su mi rekli da je ostecen neki procesor za punjenjei da su sanse 50-50% da se popravi....
al ja sam uradio nesto ludje od tog ubacio sam barediju od k750 okreno je naopako i malo prelemio zice i radi normala.
I SAD OCEL FLESOVANJE RIJESITI I OOVAJ PROB UZ ONE PROBLEME KOJE SAM VEC NAVEO...
EDIT:
e ljudi posoji mali prob...pokuso sam flesevat da bi napravio kameru i flesovo i kamera pet neradi...opet pise izvrsava se drugi program zatvorite ga pa ponovo pokrenite kameru..:S: S :S
Zadnji uredio MASVA : 09-01-2011 u 11:43 Razlog: koristi tipku "Uredi post"
Bookmarks