ode Telac i "Apsolutni, apsolutno najjeftiniji pozivi" u prašinu
Od 16.11.2010.
Najjeftinije i točka.
Tomato ima najjeftinije pozive prema svim mrežama u Hrvatskoj - samo 0,24 kn/min!
Tarifa 0,24
Pozivi prema svim mrežama u Hrvatskoj 0,24 kn/min
SMS prema svim mrežama u Hrvatskoj 0,28 kn/min
Naknada za uspostavu poziva iznosi 0,28 kn. Obračunska jedinica iznosi 60 sekundi.
Tarifu 0.24 mogu uključiti svi Tomato korisnici koji su prvi poziv uspostavili nakon 13.11.2009.
Uvjeti korištenja promotivne Tomato Tarife 0.24
http://www.tomato.com.hr/tomato/show?idc=27045109
ode Telac i "Apsolutni, apsolutno najjeftiniji pozivi" u prašinu
....
velika prednost tomata je poruka od 28 lipa (99 lipa kod tele2), te gprs po cijeni 50 lipa (2kn kod tele2). cekamo odgovor tele2
ne vjerujem da ce ih telci pratiti....ni ona njihova tarifa nije bila konkurencija tomatu cijenom poruka i prijenosa podataka....ako im je bas stalo,mozda i smanje cijenu poziva na 23lp,ali dzaba....nisu konkurentni,ni blizu.
tomato je sada stvarno zakon...i ovom,a pogotovo tarifom 0,45 koja nema uvijeta za nadopunu
...ako je ovako, onda je veoma jeftino, jer neki uspiju poslati i 4-5 poruka u minutiSMS prema svim mrežama u Hrvatskoj 0,28 kn/min...
ontopic: rat cijena se nastavlja, a to je dobro, samo se nadam da će se i t-mobile i vip uključiti u snižavanje cijena...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislis bon bon !?
hehehe
vip i t-mobile nece reagirati,oni imaju svoje ovce za sisanje...u ovaj "rat" moze uci samo bonbon,iako sumljam.
nekako mi se cini da oni nemaju u planu boriti se smanjivanjem cijena,jer da su htjeli odmah bi usli sa niskim cijenama.
mada,nikad se ne zna....mozda su i uvidjeli da im je ponuda zbog zatvorenosti prilicno losa,pa ako nisu privukli dovoljno korisnika ni sa x8,mozda tomato dobije dostojnu konkurenciju a ne one sa zaista,al' zaista najjeftinijim pozivima i najskupljim porukama
Ovaj igrokaz je bas zanimljiv za pratit, lol, ajde barem da i mi korisnici profitiramo konacno, nakon 10 godina pljackanja od strane svih operatera zasluzili smo ovaj "operaterski rat" niskim cijenama.
Vjerojatno je namjera T-mobila i VIP-a da s niskotarifnim podruznicama Bonbon i Tomato izbace Tele-2 iz igre i ponovo sami vladaju trzistem Hrvatske. Onda im Bonbon i Tomato vise nece trebati. Jer Tele-2 nema iz sebe velikog brata koji ce pokrivati gubitke koje on mora ostvarivati ako ide u utrku s Bonbonom i Tomatom.
DUMPING bi se ovo zvalo u pravno reguliranoj drzavi!![]()
Offtopic: Nije mi jasno sto sam zgrijesio u proslom postu, pa da sam zasluzio da ga se obrise?
Ontopic: Ja se nadam da ce tomato ubaciti neke net pakete, ovako je sve super, najjeftiniji i to, ali meni operater bez net paketa ne valja.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Post je obrisan jer je totalni offtopic, pišeš o t-mobile-u i tele2 u temi o Tomatu. Iste stvari ponavljaš i u drugim podforumima/temama...Uostalom i ovaj post iznad je onako...upitan, ali neka stoji.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
hahaha... a gle sad ovo.. od 2.12. jos jeftiniji... oce opet biti lipa dolje ili nesto malo bolje???
http://www.tomato.com.hr/tomato/show?idc=27045109
----------Sony Ericsson----------
Tipicno marketinsko "podgrijavanje" maste!
Biti ce tresla se brda rodila se tarifa 1-2 lipe niza!![]()
...ali lipa po lipa - ušteda kolika tolika...vjeruj ponekad to dosta znači...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Lipa po lipa pa ce nam pozivi uskoro biti 2-3lipe po minuti hehe ali ce zato staviti naknadu za uspostavu poziva 5kn lol
Upravo sam zvao SZK i ženska mi rekla da i dalje ostaje TARIFA 0,24 kn, tj. moći će se aktivirati i nakon današnjeg dana, a da će vjerovatno 02.12. biti uvedena neka druga tarifa i usput mi je rekla da će uskoro uvesti i neke podaktovne pakete (jer imaju dosta upita), ali da su im i dalje prioritet glasovne usluge.
Ajde mi onda objasni kako postoje operateri sa "Znacajnom trzisnom snagom" kako t-mobile i VIP Hrvatska Agencija za Telekomunikacije definira, to je isto t-com u odnosu na alternativne operatere. Recimo jedan od alternativnih operatera je i B.net koji je u rukama neke austrijske firme!
Tako da ti ova teorija o domacim i stranim firmama ne stoji!![]()
ma kakav damping?o cemu vi pricate?prvo proucite sto je damping,onda pisite takve gluposti.snizavaju cijene,a ta lipa puno znaci.sjetite se da je do neki dan bilo 29 lipa...sad je vec 5 lipa jeftinije.to je poprilicna usteda.i svaka im cast.bez obzira u cijem su vlasnistvu,korisnicima je bitno da sto manje plate...a to tomato pruza.
Cijena je ovako.... 0,21lp/min + 0,29lp uspostava. 0,69lp SMS/MMS.
Tarifa nije za samo za nove korisnike već za nas stare ali uz naknadu za uključenje od 20kn
Sve u svemu razočaro sam se u cijenu SMS-a.
Mislim da ću biti prvi koji će otić sa Tomata na VIP.
Bookmarks