Da, cijena je 21 lp/min, kao što je jučer netko naveo, ali po mom mišljenju za mene i dalje TARIFA 0,24 ostaje No.1
Da.,cijena poziva od danas 2.12 je 0,21 kn/min
Da, cijena je 21 lp/min, kao što je jučer netko naveo, ali po mom mišljenju za mene i dalje TARIFA 0,24 ostaje No.1
sumljam da će tele2 smanjivat cijenu poruka i gprs-a! On nije u poziciji kao tomato koji ima 2 tarife jednu stalnu i jednu "najjeftiniju" koja uz sebe nosi neki uvijet pa je njima vrlo jednostavno uvest novu tarifu sa novim cijenama! Kod tele2 je druga stvar je ima ju nekoliko tarifa prilagođene raznima korisnicima te da spuste cijenu sms-a i gprsa sami bi sebi skakali u usta jer bi svi onda prešli na tu novu tarifu, a ostale bi propale (tipa knock out)!
Vrlo malo ljudi koristi te jeftine tarife. Ljudima je problem svaki mjesec nadoplatiti bon od 100 kuna.
U prosjeku se kod nas troši 89 kuna po korisniku mjesečno.
Inače, prijelaz na „Najcijenu poziva“ naplaćuje se jednokratnom naknadom od 20 kuna, osim u slučaju prijelaza s Tarife 0,45 kada se naknada ne naplaćuje.
http://www.mobil.hr/novosti/operater...021-knmin-3838
a jbtt ovo je prema svim mrežama za taku cijenu jbt šta će tele sad uradit nato...
u ovoj novoj tarifi tomata pozivi su 21 lipu ali sms je skočio na 69 lipa, i uspostava je 29!
Tele2: 0,24; 0,29; 0,99 Po SMS
Tomato: 0,21; 0,29; 0,69 SMS
Irelevantna
Pa i da stave jedni i drugi na 0,00kn, opet to nije 0,00kn, nego 100kn mjesečno. Tako da, ...
Ali neka, ...
Ma treba tako uvesti neki flat razgovori...platiš 100-200 kn i pričaj i sms-aj do beskonaćnosti...
...kad je skupo - ne valja...
...kad je jeftino - ne valja...
...kad je srednja cijena - opet ne valja...
...a najjači su mi oni koji imaju mobitele od 2000-3000kn a kupuju bonove od 25kn i 50kn...i još se žale i prigovaraju...ma ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sutra Tomato 0,19lp
Pa pise na stranici..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nešto se zaustavio rat?
Bookmarks