Hoće biti moguće obaviti prvu aktivaciju Smiley tarife nakon 31.10.? Spominje se da će onima koji je aktiviraju vrijediti za stalno, a zna li se nešto više za nove korisnike?
Jesu Telci apdejtali sustav?
EDIT: na fejsu kažu da će se tarifa moći aktivirati i nakon 31.10. Živi bili...
Zadnji uredio xlr : 30-10-2010 u 14:07
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Molim brzi odgovor. Trebam li danas aktivirati Smiley tarifu ili ću moći to napraviti i sljedeći mjesec?
to ti moze reci samo neko iz tele2...i njihova sluzba za korisnike info o produzenju usluge dobije prije sa tv-a nego od tele2 menagmenta...znaci neka akcija pocne, ili se produzi...a oni to obicno ne znaju prvih par dana.
po do sadasnjem iskustvu tele2 sve nove tarife testira, tj postavi nekakav probni period pa ako ju korisnici dobro prihvate, zadrzavaju tarifu(ili promociju) u ponudi. npr knock out surf za pretplatnike nisu produzili....
ako si vec odlucio aktivirati smiley tarifu, ja ti predlazem da ju aktiviras danas...jer i onako nije bitno koji dan ju aktiviras,nego ti vrijedi 30 dana od aktivacije.
Čini mi se da se Smiley još uvijek može aktivirati, maknuli su onaj rok do kraja 10. mjeseca.
Prosli put stavim 100kn i u roku 5min. mi dodju poruke da su aktivirane free poruke i da sam dobio 150MB i bilo je dakle sve ok, a sada prije 3 dana opet stavim 100kn i doslovno odmah mi dodje poruka da su free poruke aktivirane ali nikako da dodje poruka o 150MB niti da mi ih stave na upotrebu, mislim ono bzvze ali eto neka im bude, nisam in zvao ni zalio se, nije mi stalo do tih 150MB ali eto nekako mi je glupo to "varanje".
Pričekaj 24h za megabajte. Netko je već spomenuo da su mu nakon 20 i nešto sati tek aktivirali, a i meni je tako bilo kad sam aktivirao opciju. Ako pređe rok, zovi ih (ako želiš).
Nego da te pitam, kad mi istekne Smiley (prođe 30 dana i prebaci se na osnovnu tarifu), trebam li kasnije slati poruku i staviti bon ili je dosta samo staviti bon?
Pa proslo je ne 24h nego 72h pa jos nisam nista dobio. Netrebas aktivirati jer ti je vec aktivirano, tj. ipak provjeri sta ti pise, zovni *130# pa vidi pise li ti osnovna tarifa ili osnovna smiley tarifa, meni je pisala osnovna smiley a sada mi je aktivirana smiley, dakle aktivirao sam samo jednom i to je to.
zalio mi se frend ista stvar. free poruke je dobio ali megabajte ne... i zvao je 2 puta sluzbu za kor i kao zamolili su ga za strpljenje
Jel mogu kombinirati smiley tarifu s KOZERO. Recimo, nadoplatim sa stotkom, aktiviram kozero i neposredno nakon toga smiley? - na kraju imam 0kn prema svim telcima plus besplatne poruke i 150mb, a na računu ostane 50kn, jer zero opcija kosta 50kn. Zvuci mi predobro da bi bilo istinito![]()
Pitam, jer sam čitajući na tele2 stranicama naisao na ovo :
''1. Tko može aktivirati tarifu Smiley?
Tarifu Smiley mogu aktivirati svi Tele2 korisnici na bonove, osim korisnika na tarifama Pričalica, Mobilni Internet i Međunarodna tarifa.''
Ako ja nisam nesto pobrkao, iz ovog se da zakljucit da se ne odnosi na kozero? Danas sam aktivirao zero opciju i uzelo mi je pet banki i aktivirana je. Sad bih htio i lupit smiley, al me trta da si ne promijenim tarifu iliti da mi ne ode pet banki u vjetar![]()
To sam i ja vidio, ali svejedno ne mogu reći da je moguće takvo što izvestiTrebalo bi njih pitati. Možda bitna stvar je što se aktivacijom Smileyja aktivira i njegova posebna tarifa (vidljivo provjerom stanja računa - Smiley tarifa). Koja ti je tarifa aktivna nakon Zero-a?
Sad mi je aktivirana knockout opcija zero i tak mi piše kad provjeravam račun...pola kune prema svim mrezama, a unutar tele2 1000 minuta za 0kn. Nakon mjesec dana ako ne aktiviram zero mi se samo prešalta na osnovnu knockout tarifu. Ma sad bi probao poslat zahtjev za smiley, al me prpa.Btw, koliko sam skuzio, ja trebam prvo poslat poruku za smiley pa tek onda nadoplatit račun? Znači, nema veze sto sam ja prije dva dana nadoplatio sa stotkom..tj..ja bih sad trebao poslat poruku pa opet stotku za smiley?
Pa kako to mislite? Opcija Zero je, kako joj i ime kaže, opcija, uz Knock-out tarifu. Ako imaš neku drugu tarifu, ne možeš imati Zero opciju Knock-Out tarife.
Točno.
Brijem da ti to neće raditi
Možeš ih probati brzinski pitati na fejsu: http://www.facebook.com/tele2.hr
ne moze se kombinirati jer ko zero ide samo na knockout tarifu,a ne mozes imati 2 tarife aktivne
Hehe moram da pohvalim Tele2, napokon su mi stavili tih 150MB, ali to nije sve, nakon par sati od toga su mi poslali jos jednu poruku i dodali jos 150MB hehe lol tako da sam na kraju dobio 300MB, e sada jeli to napravljeno s namjerom u znak nekakve isprike ili su se samo zeznuli i pogrijesili nemam pojma ali meni je dobro![]()
Zivio Tele2!!!!!
pozdrav,
zanima me ako istekne mjesec dana, onda je osnovna tarifa, odnosno isteknu "sms-free", a podatkovni promet, dali je na 0? ili ono sto nismo potrosili mozemo jos potrositi? jer 1. mjesec su mi stavili na 0, mojoj curi su ostavili podatkovni promet i kada je opet nadoplatila od 100kn dobila je 150mb plus ono sto nije potrosila. ja sam tako dobio u 2. mjesecu, a u 3.mjesecu koristenja te tarife su mi opet stavili na 0?!?!?!?
pa sada ne znam kako to kod njih ide...
Dakle, promet ti se prenosi ako:
a) kupiš bon od 100 kn prije nego ti istekne tarifa
b) kupiš neki podatkovni paket prije nego ti istekne tarifa.
Mislim da opcija c) ne postoji![]()
tako nekako i ja..pretprošlom nadoplatom nakon mjesec dana mi je ostao promet, tj. nije se resetirao na 0 te sam u biti koristio skoro 2 mjeseca (poruke nisu ostale besplatne)
sad kod prošle nadoplate, nakon mjesec dana se resetiral brojač na 0
Znači ako uzmem pakets, ostaje mi promet od smiley-a još mjesec dana?
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Smiley 50% popusta
Korisnici koji tarifu aktiviraju od 05.6. do 31.8.2013. ostvaruju pravo na 50% više SMS poruka i 50% više podatkovnog prometa 6 mjeseci od aktivacije, odnosno dobivaju 1500 SMS poruka i 1.5 GB podatkovnog prometa.
link: http://www.tele2.hr/privatni-korisni...miley/t10/#img
Bookmarks