Mislim da nece vratiti na Knock-out osnovnu, jer mi prijatelj ima Dorinu, koja se mora svaki mjesec nadopuniti sa 50kn da bi bilo besplatno izmedju Dorina brojeva. I kad ne nadoplati odmah ne odlazi ni na kakvu Knock-out osnovnu vec ostane Dorina, dok ne uplati 50kn.
eh, tele2 i njihovi "upgrade sistema"
Jučer imao na računu 2kn i 145MB prometa, na smiley tarifi sam mjesec dana...i nista, kupim ja bon od 100kn taman dan prije isteka i obnovi mi se uredno na 102kn ali promet i dalje ostane na 145MB. Čitam pravila i po tome bi mi trebalo skočit na 195MB i produžit na još 30 dana. Zovem ja SZK i kaže ona meni da njoj piše da je meni jučer došla poruka na kojoj piše da sam ja dobio 150MB i da je to to. Ja kažem da ja tu poruku nisam dobio, a ona opet meni da tu piše da jesam. Pa reko tako i tako me ne zanima ta poruka nego da mi i dalje stoji 145MB a ne 295MB i onda kaže da da, to nema veze što piše jer su sada trenutno u procesu "Nadogradnje sistema" i da imaju neke greške ali da će se sve to riješiti... Taj tele2 je stvarno napredan kad stalno imaju neki upgrade haha, uglavnom, ako sljedeći put nebude nadoplaćen podatkovni promet idem tamo u centar direkt....a zasada mi nije bitan ovaj promet jer sam na dummyu i ne koristim ga baš
EDIT: LOL evo, sad sam dobio tu poruku, točno nakon 26h, zakonaj aj, bar samo dobio megabajte
![]()
Zadnji uredio Symbeq : 04-10-2010 u 22:37
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
@Symbeq
Jel sam ja to dobro shvatio da se internet promet zbraja? Znaci nakon 30dana ako ga ne potrosis zbraja se sa novih 150Mb?
Ne, zbraja se samo ako nadoplatiš prije isteka 30 dana i onda imaš novih 30 dana za potrošit to.
http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/smiley.html
"Ukoliko tijekom 30 dana ne nadoplatiš račun bonom od 100 kuna ili više, novi podatkovni promet ti se neće dodijeliti, iznos postojećeg podatkovnog paketa će se resetirati na nulu te ćeš plaćati punu cijenu za podatkovni prijenos."
i
"Da, ukoliko kupiš novi podatkovni paket ili nadoplatiš račun prije isteka 30-og dana, iznos novoga paketa će se zbrojiti s iznosom postojećeg paketa, a datum do kojeg možeš potrošiti paket produžit će se u skladu s definiranim trajanjem novoga paketa."
Danas sam vidio reklamu od Tele2 ali nisam dobro cuo, cini mi se da su rekli da ce Smiley tarifa postati stalna i nakon promo perioda, ako ostane i dalje to ce biti super.
ok, hvala! jer inace nebi tarifa imala smisla...
Dragi korisnici, obavijest za vas.
Kao što su mnogi od vas već primijetili, Tele2 u tijeku proteklih dana provodi nadogradnju sustava koja završava krajem ovoga tjedna, nakon čega će korištenje Tele2 usluga biti još kvalitetnije. Hvala na razumijevanju.
A što sad kod onih kod kojih je istekla Smiley tarifa i trenutno stoji osnovna knockout tarifa? Primjerice, još imam na račun dosta i tek kasnije ću nadoplatiti bon od 100kn. Morat ću opet slati SMILEY na onaj broj ili ne? Da ne bi bilo da nadoplatim bon i aktivira mi se knockout, a ne SMILEY.. Trebalo je valjda pisati sad Osnovna smiley tarifa...
Molim brzi odgovor. Trebam li danas aktivirati Smiley tarifu ili ću moći to napraviti i sljedeći mjesec?
Jel ima kakvih novih informacija kad bi smajli mogao doci na pretplatu?
vidjet cemo. imam feeling da ce samo obracunska jedinica za prvu minutu biti 1 minuta, a ne 15 sekundi, a ostalo vise manje isto.
EDIT: jel mi moze netko provjeriti da li ovih 2000 besplatnih poruka vrijedi i za inozemstvo ili samo za unutar hrv. i koliko kosta poruka ako ne vrijedi za inozemstvo.
Zadnji uredio SrKi : 16-10-2010 u 15:54
@SrKi poruke prema inozemstvu se naplacuju 0.29 kn
Hoće biti moguće obaviti prvu aktivaciju Smiley tarife nakon 31.10.? Spominje se da će onima koji je aktiviraju vrijediti za stalno, a zna li se nešto više za nove korisnike?
Jesu Telci apdejtali sustav?
EDIT: na fejsu kažu da će se tarifa moći aktivirati i nakon 31.10. Živi bili...
Zadnji uredio xlr : 30-10-2010 u 14:07
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
to ti moze reci samo neko iz tele2...i njihova sluzba za korisnike info o produzenju usluge dobije prije sa tv-a nego od tele2 menagmenta...znaci neka akcija pocne, ili se produzi...a oni to obicno ne znaju prvih par dana.
po do sadasnjem iskustvu tele2 sve nove tarife testira, tj postavi nekakav probni period pa ako ju korisnici dobro prihvate, zadrzavaju tarifu(ili promociju) u ponudi. npr knock out surf za pretplatnike nisu produzili....
ako si vec odlucio aktivirati smiley tarifu, ja ti predlazem da ju aktiviras danas...jer i onako nije bitno koji dan ju aktiviras,nego ti vrijedi 30 dana od aktivacije.
Bookmarks