♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mislio je na Njemačku.
Pitanje je o Amoled ili SLCD, ne o veličini.
Kao što i piše ispod specifikacija: Zbog mogućnosti promjena od strane dobavljača, tiskarskih ili ljudskih pogrešaka, T-Mobile ne odgovara za točnost podataka.
Prodaju SLCD najvjerojatnije, no dobili/kopirali su starije.
Pa skužio sam, nisi moje pročitao sve.
Evo tu su neke usporedbe S-LCD & AMOLED http://www.mobilecrunch.com/2010/07/...amoled-vs-lcd/
http://asia.cnet.com/reviews/mobilep...2201671,00.htm
dali netko mozda zna gdje mogu skinuti neke live wallpapers, zahvaljujem unaprijed...?
Android Market? Ima ih hrpa: http://www.doubletwist.com/apps/sear...live+wallpaper
Pozdrav ekipa! Zanima me zašto mi trza "IZBORNIK" kad stavim neki live wallpaper na svoj HTC Desire? Kada stavim neki obični wallpaper, sve je ok, ali kad stavim neki njihov, npr "water, grass", dosta trza. Čitao sam nešto da se to da srediti sa rootanjem, ali ja to još ne bi pošto imam novi mobitel, a i slabo sam upućen u to.
može pomoć, na desireu sam greškom obrisao neki program za widgete pa nemam onaj veliki sat na startu po defaultu. kako da ga vratim?
Važno je da se trguje
Duži pritisiak na home screenu i dodaj HTC clock.
Ljudi, kako ste općenito zadovoljni sa Desire-om? Ja sam ga imao na kratko u ruci i malo sam pročačkao, lijepo leži u ruci, ne može se odsklizat, kvalitetni materijali, zaslon perfektan... ostaje samo pitanje softvera, dali samo nekima 'šteka' ili većini? Pitam jer ću ga nakon duge potrage kupiti do idućeg mjeseca, znači za cca tjedan dana i ne bih htio da se smrzava i da zastajkuje... toga se bojim... ono, daš 2000kn pa imaš muke...
Osobno sam imao sitnih musica kad sam ga kupio i dok je bio na androidu 2.1. Tu sam ga i rootao tako da nikad nisam probao sluzbeni 2.2. Frend npr koristi sluzbeni 2.2 i opet ima musica softverske prirode tako da ga je i on nakon 2-3mj koristenja odlucio rootat i stavit neki drugi rom. Ako si malo jaci user, sigurno ces mu naci manu, ali nije to sad nesto toliko strasno i lose. Samo malo smeta, a ponekad moras zbog toga i rebootati mob.
jako dobro je napiso xlr.
evo moj nije rootan i zna neki puta malo "poluditi" ali da se razumijmo to je rijetko...
ja bas nisam napocetku bio zadovoljan s njim jer sam vise ocekivo. danas mi je ok jer sam se naucio na te neke musice...
Hvala na odgovorima, još me zanima kako je pisati poruke na njemu? Vjerojatno se ne razlikuje od drugih mobitela istog zaslona (dimenzije i kapacitivna tehnologija) ali svejedno... dosta se dopisujem (SMS & MMS) pa me još to zanima...
Ma nisu to problemi neznam kakvi. Konkretno, na 2.1 mi se mob 2 puta spontano rebootao prilikom korištenja GPS-a i neke aplikacije. Meni je to bio dovoljan razlog da krenem tražiti drugi rom koji se prije svega češće updejta i gdje se prati feedback korisnika. HTC jednostavno prerijetko izdaje updejtove. Frendu koji je na 2.2 zna se desiti da mu net ne radi makar ikona pokazuje da je net upaljen. Pali jedino vađenje baterije na minutu i ponovno paljenje moba (reboot mu nije pomogao). Ni ovo mu se nije dogodilo mnogo puta, svega 2-3 puta u tih 3mj koliko ga koristi. Ali i njega, a i mene užasno živcira kad se takvo što desi kada ti mob najviše treba
Od romova sam probao samo OpenDesire i Defrost. Kako se OD više ne razvija, prebacio sam se na DF koji je ispravio sve probleme koje sam imao na OD-u. Više čak niti ne pratim updejtove za njega, jednostavno to je to što mi treba.
U vezi tipkanja SMSa itd: Mogu samo reći kako me bilo uzašno frka prelaziti sa E71 na touch mob. Danas mogu reći da mi uopće nije žao sve dok su mi za tipkanje slobodna oba palca. Tipkanje ide super, a fakat brzo tipkam. Jedino što je poželjno imati slobodna oba palca ako želiš tipkat bez greški.
uf...zajebano....to ful zna zivcirat...dobro ovo s netom se i meni znalo desavat i na ajfonu i na e66 al to je ko ce znat od cega...al ovo restartanje ccc...
procito sam cijelu temu...al sam nek mi netko potvrdi:
kad ga rootam gubim garanciju, ali ako slucajno zatreba pozvat se na nju, dal se mob moze vratiti u tvornicko stanje?treba ili dal se mozs skinut ''originalni'' rom!? nisam bas taj dio polovio...
kolko se veselim desireu toliko sam i skeptican prema svemu tome pa da se pripremim u startu![]()
Second place is the first loser!!
Znači poruke idu glat, a što se tiče custom ROMova - gubi li se garancija?
-a što je sa SWYPE funkcijom kod pisanja poruka? Dal to stvarno radi? http://www.swypeinc.com/
Radi. Imaš odnedavno i 8pen način unosa teksta. Ako ti to smatraš bržim od klasičnog tipkanja, go for it![]()
Bookmarks