Ovo je tutorial pomocu kojega cete moci instalirati Android 2.2.1 aka Froyo na vas iPhone 2G/3G.
Prije pocetka potrebno je da vas iPhone 2G/3G bude Jailbreakan.
Sto je sve potrebno za instalaciju?
-iPhone 2G/3G sa sljedecim verzijama OS-eva:
iPhone 2G-iOS 3.1.2, 3.1.3
iPhone 3G-iOS 3.1.2, 3.1.3, 4.0, 4.0.1, 4.0.2, 4.1
Napomena:
-Pozeljno je da se instalacija obavi preko WiFi-a.
Korak 1: Nakon Jailbreaka, otvorite Cydiu te dodajte sljedeci repo: "http://repo.neonkoala.co.uk/" (bez navodnika naravno). Zatim odite pod taj repo te instalirajte Bootlace kao sto je na slici ispod.
Korak 2: Poslje instalacije pokrenite app te instalirajte OpeniBoot
Korak 3: Kada je instalacija OpeniBoot-a zavrsila, pritisnite na iDroid tab (dolje) te instalirajte iDroid.
Korak 4: Nakon instalacije, pritisnite na tab QuickBoot te pritisnite na Android logo. iPhone ce se ugasiti te zatim bootati u Android 2.2.1 aka Froyo.
Odlican nacin da malo "modernizirate" svoj stari iPhone![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 09-11-2010 u 23:26 Razlog: popravljene slike i dodan jos tekst
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jel radi to i za 3gs?
EDIT: Rijesene slike (napokon).
Ugl, da ti budem iskren neznam dali radi sa iPhone 3GS/4 no ne vidim razloga zasto nebi.
A ovak i onak je ovo fora jer mozes "poboljsati" svoj stari iPhone i koristiti ga ponovo...
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 09-11-2010 u 23:18
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
onda idem probat pa javim ili kasnije ili ujutro![]()
eto nemam adekvatan jailbrejk pa budem neki drugi put probal...
Treba biti redsnOw ili neki drugi,a ne smije jailbreakme.com jel?
dal ima netko jailbrejkan iphone s redsnow-om? nebi htio ponovo jailat ak ima nekih problema jer mi je s snowbrezzom super
pa sta ce ti opce android...ios se meni cini puno bolji.
pa malo da vidim kak je na androidu... opčenito mi se iOS čini bolji ali dok sam ne probam ..hehe...
četvorka je doma a s 3G sve isprobavam![]()
eh tak vec da...al da ja sad napravim ovo ocu imat samo android il ce bit dual boot?
eto instalirao i sve radi...samo kaj ne prihvaća stare kontakte ni galerija ni dela ni kamera, a ni wi-fi..znači ok je ovak samo kaj ništ ne dela... moreš zvati ljude i oni tebe..poruke mi ne dolaze i tak...
iOS rulz.... živjela jabuka što se tiće jednostavnosti![]()
da morali bi napravit posebnu verziju za iphone hardware...
Znači bolje ne dirati,pola stvari ne radi?
evo da rezimiram.. ima par fora zbog kojih je android bolji ali za sve ostalo bolji mi je iOS... uglavnom kad sam si ovo danas instaliral baterija mi je izdržala jedva jedvice 2 sata... proradile sms i pozivi ali mrežu nisam mogao nikako složiti...prepozna ju i upišem šifru ali ništa... sve u svemu ostavit ču ga na iphonu još neko vrijeme, samo ču koristit iOS... možda naprave koji dobar updejt za idroid
Zadnji uredio scaraser : 10-11-2010 u 18:42
ne kuzim zasto ne moze 3gs i 4
kolko vidim neda sama aplikacija..napravljnena za 3g i 2g
ma ja sam stavil na svoj 3g i samo češ imat 1 dan da sve nariktaš kak spada..ja jooš uvijek neznam zakaj mi wifi neče priklučit. a bogami i cucla bateriju munjevito
jesi patchirao wifi? meni radi
ali... užasno je sporo, ipak je to prestar hw
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks