Jel ima neko "Go!Chat Facebook" Pro verziju? Tražim je svugdje, ne mogu je nać.
Jel ima neko "Go!Chat Facebook" Pro verziju? Tražim je svugdje, ne mogu je nać.
Da li neko ima aplikaciju za kopiranje br iz telefona na karticu jer contact2sim pro kopira ali kada se izvadi kartica iz tel nema tih brojeva na kartici.
Zanima me koja je po vama najbolja zamjena za htc news... posto je nemogu koristi u lancher pro. O n ima neki svoj news and weather ali je los.... nije ni problizno ovom. Pa me zanima neki widget slican htc news ako ne i bolji
Sent from my HTC Desire
dali ima neki kalkulator koji ima jako puno funkcija nesto ko ovaj kalkulator
moze mi neko dat link da uploadam fifu 11 Hvala puno)))
Zadnji uredio dennocro : 10-11-2010 u 01:37
On najvjerojatnije misli na ono "hakiranje" zasticenih mreza.
Jedino kaj ti mogu pomoc je to da ti kazem da sa marketa skines Penetrate, i onda sa neta (pise ti sve u app) skines jedan paket i stavis to na SD karticu i moci ces se spojiti na zasticene SpeedTouchXXXX ili ThomsonXXXXX mreze.
Ovo nije brute force hack nego program samo iz tog filea (koji je zapravo baza podataka svih keyeva za te routere od recimo 2002.-2010.) trazi key koji odgovara.
No, to nece raditi u slucaju da je taj promjenio pass na svom routeru....
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Raditi će.
To su defaultni keyevi koje je moguće izračunati.
Provjereno nema veze je li promijenjen pass.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Tako je.
Bitno je da znaš defaultni SSID.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jel vama radi update Titanium Backup-a preko Marketa? Meni vec zadnja 2 tjedna non stop govori kako nije uspio DL.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni je normalno napravio (trenutno mi je 3.5.7.3 verzija).
Meni je zapeo na 3.5.7.1
Kad smo vec kod titanium backupa, jel se moze kak napraviti da kad radim restore da on automatski sve instalira? Mozda ja krivo radim al ja svaki put moram klikati Install i nakon instalacije Done, pa potrosim pol sata na to.
Mislim da je sam Android dizajniran tako da ne dopusta masovno instaliranje, nego bas zahtijeva da se svaka instalacija potvrdi.
Eventualno kroz neki trik (npr. preko terminala i naredbe "pm")...
A dobro glavno da znam da se i ostali tak muce a da nisam jedini lud. Inace se moze preko ADB-a masovno instalirati i tak cu inace i radit, a preko titaniuma cu samo povuc data od aplikacija.
EDIT: Donate verzija Titaniuma radi sve automatski.
Zadnji uredio dakinho : 12-11-2010 u 17:33
Bookmarks