Možda si nešto instalirao u zadnje vrijeme što troši bateriju. Probaj deinstalirati par zadnjih aplikacija.
pozdrav. imam problemcic. u zadnja tri dana mi se baterija jako brzo prazni bez obzira radim li ista na mobitelu ili ne...danas je otisla za 6 sati a nije bilo ni slusanja muzike ni puno interneta...do prije tri dana je trajala dan ili dulje. je li joj mozda vrijeme za zamjenu, posto li-ion baterije kad su pri kraju naglo gube kapacitet..
ono sto mi je jos palo na pamet je da mozda trazenje signala cucla bateriju. naime,unutra je tele2 kartica. prije par dana mi nije radio internet(nije ni curi na nokiji) preko tele2 i signal je slabiji nego inace. nedavno sam i sinkronizirao mail od faksa da mi stize na mob ali nisam bio primjetio da mi zbog tog baterija manje drzi. celurar data je ukljucen stalno vec 2 tjedna..dakle samo odjednom baterija kao da rikava...moze li biti neki software-ski problem. imam ios 4.01 jailbreakan vec dugo...
Možda si nešto instalirao u zadnje vrijeme što troši bateriju. Probaj deinstalirati par zadnjih aplikacija.
instalirao open ssh da mogu radit njasra bez da instaliram teme, to sam maknuo...mislio sam napraviti restore na 4.01 opet ali to mi je tlaka sad jer nemam vremena zbog faksa...imam gro aplikacija koje mi trebaju sa cydie...
Si instalirao iphone delivery report mozda?
--
. [Lejzermaster]
Neam to...sad cu pratit pa punjenja, iskljucio sam mail i celurar data pa cu vidit kak se trosi baterija...mozda ju mail pojede...
edit:
sad ju normalno trosi bateriju otkad sam iskljucio celurar data...samo neznam sto mu se tocno dogodilo jer je prije normalno trajala i s time...pretpostavljam da je mail kriv...enivej thnx na pomoci
Zadnji uredio mislavto : 26-10-2010 u 11:04
Ako ti je mail na push-u normalno da troši bateriju. I ako je 3G upaljen, a signal nije baš bajan, pa se switcha između 3G-a i EDGE-a.
Inače za backup Cydie imaš apt backup.
sve bi bilo ok da je tako od pocetka trosio bateriju...nije ugkljucen 3g samo mobile data...znaci nista nije dirano od kad sam bio slozio mail da dolazi..i bilo je normalno tjedan dana i onda to njesra...sad sam to poiskljucivao...
hvala za ovo za cydiu,nisam znao...
bitno da baterija traje opet cijeli dan kad ga silujem sa svime
nekad se znam zapitat zasto sam prodao nokiu n95![]()
jel izasao za 3gs unlock 4.1 ????? ako nije zna li itko kad ce?
Jel ima netko rješenje za ovaj problem? Snimio sam supreme preferences i nekaj mrdo s imenom operatera i sada mi stalno piše T-mobile bez obzira na kojeg operatera se spojim, pokušao sam čak i izbrisati supreme pref ali ništa. Čak sam i snimio novi iOS4 ali niti to nije pomoglo.
Hvala uspjelo je s tim programom.
Poštovani poznavaoci iPhone-a,pomagajte!
Moj iPhone 3G 8GB (jailbreak,sw4.0.1.) radio je prilično stabilno i pouzdano gotovo 2g.
Zadnjih 5 dana počeo se zamrzavati...pa crnilo,pa "jabuka"..pa opet radi..
Jučer kad sam ga upalio,vidjeh da je pobrisao sve mailove..ali pravo razočaranje kod mene je došlo kad sam vidio da ni iGo ni Navigon ni TomTom ne mogu dobiti GPS signal.
Samo "čeka" i tako u nedogled,a stojim na cesti bez fizičkih smetnji..
Kako da znam radi li se o hardwerskoj ili softverskoj greški?
Aplikacija MAPS uredno nađe mjesto gdje se nalazim..pa mi se onda po tome čini da gps prijemnik ipak nije riknuo (?)
Ako se radi o softverskoj greški,koji je najbezbolniji način da to riješim? Restore ili?
Probao sam pobrisati sve 3navigacije,pa ih ponovno ubaciti..ali,isto..
Hvala puno na odgovorima!
Za pocetak napravi backup svega (imenik, slike...) i napravi restore bez vracanja starih podataka, znaci kao "Set up a new phone"
imenik - sync sa gmail accom
poruke - ne znam, nisam to nikad trebao, neka netko javi kako se pravi backup
slike - spojiti iphone na usb kao removable disk i prekopirati slike
glazba - sa Sharepod programom
iPhone 5s 16 GB
Naime jučer kad sam htjela nazvati mi se iphone jednostavno zamrznuo i tako ostao tj. nije reagirao pa sam ga išla restartat i nakon toga svaki put kad bi ga pokušala upaliti ili restartirati mi se pojavio onaj apple logo (bijela jabuka) na crnom ekranu i iznad tri tanke zelene isprekidane crtice, prikazuje kao da nešto očitava i nakon par sekundi očitavanje se zaustavi, a logo i te crtice ostaje i jednostavno iphone ne reagira...Radi se o 3G 3.1.2 JB...ljudi kaj da ja sad radim? Probala sam ga i prikopčati na iTunes, ali on ga ne prepoznaje...je li mi iphone skroz krepao ili? Kaj da radim?![]()
Ok, sry, otvorila sam novu tako da bude uočljivije jer mi trebaju što prije neki podaci iz moba...
Update: pokrenula sam ponovno iTunes i uspio mi je prepoznati iphone, ali da je kao u recovery modu (???) i da moram napraviti restore...to sam i napravila i trenutno mi se radi iphone software update...drugog načina nije bilo...i sad će mi naravno staviti najnoviji firmware...e sad, zašto se to dogodilo, jel to zbog toga šta je bio JB? Jel se nekome još nešto takvo desilo i kako to spriječiti?
Zadnji uredio Mobyfan-ica : 06-11-2010 u 20:54
Jel ima netko problema sa supreme preferences? Kad ih snimim opće mi ne radi ono automatsko gašenje ekrana nakon minutu, neki dan mi je ekran ostao upaljen skroz dok mi nije pocico bateriju do kraja.
to se i meni dogada...zapravo, meni se ugasi i to sve, ali ako slucajno stisnem home tipku ili onu za paljenje, ekran se vise nikad ne ugasi...
to je do supreme preferences??ako je, ja to odma micem...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Da ista stvar i kod mene, izbriši supreme i radit će normalno, nisam opće skužio zakaj se to javlja. Sve postavke za gašenje ekrana su dobro narihtane.
tako je i kod mene...idem ga obrisat pa cemo vidit...
hvala ti na ovom, ovaj mise problem pojavio nedavno, nakon updatea, i nisam znala u cemu je prob,jer tako nije bilo prijel...
EDIT: evo, makla sam ali i dalje je ostalo isto...i dalje se ne gasi...
Zadnji uredio tutlek : 08-11-2010 u 01:17
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Dakle imam jedan problem u vezi s displayem.Imam ispravan Iphone 3gs koji ima razbijen display , i neispravan 3g kojem samo display i radi. Sad me zanima dali moguće da se taj display sa 3g-a stavi na 3gs.
Hvala
Bookmarks