Škoda Superb, 2.5 TDI, imaš super očuvanih od 9000€ pa nadalje, neće ti se kvarit narednih ohoho godina, imaš moju preporuku
Razmišljamo o kupovini auta.
Neki kao obiteljski- ali ne mora biti neki ogroman.
Zanima nas koji je neki best buy auto koji nije iz EU (ne da mi se objašnjavati zašto ne iz EU- ali, ne iz EU) i da je veći (da nije manji od Clia).
Ne znam što bi još naveo (osim da je kao best buy, malo se kvari i nije skup za održavanje)- pošto se ne razumijem.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Škoda Superb, 2.5 TDI, imaš super očuvanih od 9000€ pa nadalje, neće ti se kvarit narednih ohoho godina, imaš moju preporuku
Bitne stvari nisi rekao:
1. Kupujete li novi ili rabljeni automobil?
2. Proizvođač ne smije biti iz EU ili ne želiš kupiti auto u državi iz EU nego u nekoj drugoj?
3. Koja klasa i oblik auta?
4. Koji motor preferirate i koje gorivo?
5. Kad na to odgovoriš, onda ću te pitati zašto "ne iz EU" jer jednostavno moram.
![]()
Valjda zbog predrasuda ili neke štele s Azijskim proizvođačima?
Obiteljski a udoban i da se ne kvari te da je jeftino održavanje... Mašala...
Pazi Đorđe,perpetuum mobile nećeš nać da mu *ebeš sve po spisku.
Zaboli mene za EU,al ja ti preporučam (da zadovolji više ukusa a da je veće od Clia):
1. Toyota (RAV4,Auris,Avensis...)
2. Nissan (Note,Juke,Qashqai...)
3. Hyundai (i30,Tucson,Santa fe...)
4. Mazda (3,5,6...)
5. Kia (Ceed/pro Ceed,Sportage,Sorento...)
6. Honda (Jazz,Civic,Accord,CR-V...)
7. Suzuki (SX4...)
I tako dalje.
Kad središ s EU,pa razmisli o VW-u,BMW-u,Renaultu,Peugeotu i tako redom...
Auto koji je jednostavan,jeftin i pristupačan za održavanje nepostoji. Ako ga budeš pazio i održavao pravovremeno,nijedan te nece ostavit na cesti,osim ako nije iz EU. Takvi se kvare stalno...![]()
a rekao momak da ne zeli objasnjavati zakaj ne iz eu. i kaj sad, sto ljudi sto cudi. vjerojatno mu caca ima nekaj kaj zamjera europskim tutacima, kao sto moj, recimo, ne bi svabu ni mrtav. ni jednog. sta's, mos ga razuvjeravat 3 godine, nece svabu.
iako, slazem se s domijem, prvo nam reci jel rabljeni ili novi, koje gorivo.
a ja bih nabacila mali hint, obzirom da nam je jos na snazi onaj debilni zakon a posto bi ti mogao brzo postati mladi vozac, gledajte da vam ne prelazi 100ks jer ga ti onda ne bi smio voziti do 24 cini mi se. bar je tak prije bilo, recite mi ak se sto promijenilo.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
a cuj, trebao..
sto ako ne padne?
mislim, osobno ne znam nikoga tko je imao problema oko konjaze a da je mlad vozac, al svejedno. nikad ne znas na kakvog murjaka moze naletit
inace, ne slazem se da su svi "obiteljski" auti iznad 75 kw! nadje ih se i slabijih.
georgy se mozda malo nespretno izrazio s tim "obiteljski", ja sam to vise shvatila kao da traze auto veci od clia, tipa kad idu na put da komotno unutra stane njih 4 plus prtljaga. a to je hrpa auta, zaista.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ne pišem previše detalja jer sada tek razmišljamo što bi mogli. Još nije ni 100% sigurno da kupujemo- ali da dobijemo neku predodžbu što bi mogli dobiti za toliko novaca da valja.
Kupili bi novi, da proizvođač nije iz EU, motor i gorivo svejedno koji.
Da, to sam mislio da stane nas 4- 5 i prtljaga.
Pa može biti i neki kao SUV tipa Mazda CX7 i neki manji od tog- tipa Toyota Auris.
Ovo za 100KS nije bitno.
Razlog za kupovinu izvan EU nije bitan- nije ništa tipa insiderski info da će se nešto desiti sa onima iz EU.
Uglavnom, ništa što bi vama moglo koristiti
Smuchac- ma znam da nema savršen auto, ali to sam napisao iz zezancije- pošto nisam znao što drugo napisati
Ako je izbor svejedno prevelik (uz ove polu- kriterije)- recite pa se javim kada smislimo nešto konkretno
Hvala vam svima na pomoći![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
znaš mene...
kia je baš radi toga spuštala konjažu modela...
pričao s čovjekom iz kie kad su imali promociju na jarunu...
naravno, spuštanje je samo elektronski, nakon određenog broja km vraćaju je...
a, georgy, dao si ogroman izbor bez smjernica, jedine su da je oko veličine clia ili veći te da nije iz eu...
a takvih autiju ima jako puno...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks