Neznam za ovo ostale detalje,al toplo ne preporucam kombinacije s punjacima razlictih uredjaja... Jedna sitna razlika i eto ti vraga...
i-mate ultimate 8150 auto punjač
mislim da naslov kaže više manje sve...
koji auto punjač da kupim za dotičnu spravicu?
jučer sam kupio gps modul i sa njim dobio usb auto adapter pa bi ga želio iskoristiti da punim ultimejta... da li smijem to napraviti?
na punjaču od ultemejta piše
INPUT : 100 - 240 V ~ 200 mA 50-60 Hz
OUTPUT : 5V (kao jednako ali doljnje crte isprekidane) 1A LPS
na adapteru piše
INPUT : DC 12-24 V
OUTPUT : DC 5.0 V +-5% 500 mA
da, također bi trebao i onaj vakuumski auto držač... koji preporučate?
Neznam za ovo ostale detalje,al toplo ne preporucam kombinacije s punjacima razlictih uredjaja... Jedna sitna razlika i eto ti vraga...
Ja bi opet prema navedenim parametrima rekao da izgleda da mozes koristiti auto-punjac i za mobitel. Jedino sto ce ti se vjerojatno sporije puniti (u najgorem slucaju duplo sporije), zbog 500mA <-> 1A, no 5V je 5V.
BTW "jednako samo sto je dolje isprekidano" se inace zove istosmjerni napon, dok je "~" izmjenicni.![]()
Ja se ne bih igrao,jer je manja struja,jednako,ako ne i vise,opasnija od vece... As you wish...
@ravilov - i mislio sam si da je tak nešthvala na poduci
@smuchac - vidim da imaš v360...jel možeš pogledati na svom kućnom punjaču što piše, jer već sam punio ultimejt s tim punjačem od motorole, i nije se bunio
viš, tad mi nije palo napamet da bi mogli biti nekompatibilni, mislio sam, oba mini usb, gdje je problem?
i sve šljaka bez problema...
btw. sad mi je palo napamet... a šta kad punim mob prek kompovog usb-a? kako se tu regulira napon/jačina struje/što već?
Pise ti ovako:
INPUT: 100-240V ~ 50/60Hz 0.2A
OUTPUT: 5.0V (simbol za istosmjetnu struju) i 550mA
Razlika u struji i naponu moze brze ili slabije punit mob,sto opet za sobom moze i ne mora povuc i kvar na uredaju,sad ti kako oces...
Moj V360 se na kompu preko USB kabela sporije puni... (valjda zbog manje struje,jer kolko znam napon USB-a na kompu je 5V,kao i na punjacu)...
ok, hvala...
a valjd mu neće biti ništ![]()
Bookmarks