Meni pase bilo koji vikend osim ovog koji je teoretski vec poceo, jer sam rasprodan.
Znaci sljedeci, onaj iza toga, ili onaj iza...
Ako vecini pase negdje po tjednu, mozemo se i oko toga dogovorit, ali osobno bolje mi lezi vikend.![]()
obzirom da imamo neke nove hitlere na forumu, red je da se to zalije i zamezi![]()
ajmo, kad cemo?
ja bih samo molila da bude sto prije, unutar studenog!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Meni pase bilo koji vikend osim ovog koji je teoretski vec poceo, jer sam rasprodan.
Znaci sljedeci, onaj iza toga, ili onaj iza...
Ako vecini pase negdje po tjednu, mozemo se i oko toga dogovorit, ali osobno bolje mi lezi vikend.![]()
e pa sad, preko tjedna nemreme, kako cu ja drugo jutro cucat jednogodisnjake pretrpana killkeniyima i fornetima/cevapima (cevapi su samo ako nam se i tata sljaka pridruzi)
i meni pase bilo koji vikend. samo da je sto prije![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
A de se to planira odrzat?![]()
One day, sky went blue...
pa, hm...
razmisljala sam si o krapatima, ono ukrajinsko madjarsko rumunjska granica
u zagrebu, manje bitno di (lazem, najbinije je da se smije pusit'!!! necete mi uskratiti zadnje trzaje oblokavanja alkoholom i uzivanja duhanskih proizvoda!!)
ajde ne
zadnji put smo (vise ni ne znam na ciji mudri prijedlog) zavrsili u tkalci.
racun je bio oveci.
ajmo se orijentirati na neke pivnice (tipa zlatni medo) i slicne stvari za koje necu ostavit 40 kn za politreno pivo!! i tako njih nekoliko!!
jest da ste ti i fico jos na sokicima, al gle, nisu ni sokici bas jeftiniji od pive, a mi ne sjedimo na okupljanju pol sata
P.S. ja sam tipkovnicno disleksicna. so what
u mojoj glavi to zvuci kao karpati![]()
E, Luna... Poroci te obuzeli :novices:
Mogao bih i ja doći (ako smijem)... Meni paše bilo koji vikend (koliko znam)
I također sam za neku malo mirniju (+ jeftiniju) atmosferu.
Jednom ste bili u onom Maxi pubu- ako se ne varam... Sada je nešto meksičko... Kako je tamo sada?
Na temu tipkovničke disleksije (zadnja rečenica)...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
red bull?
ajmo vako, next sunday, 18h, zlatni medo na savskoj? (moze i petak, i subota, al racunam si da nekako nedjeljom ljudi ipak imaju njamanje planova u obliku izlazaka i drugih obveza)
(a za karlovac ja kujem neke druge planove)
Tako nesto![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ohohoho, jel se to neki meet spominje?
neki dugovi se moraju riješiti...
(prepoznat će se dužnici)
ja jedino nedjeljom mogu, tako da bi mi pasala nedjelja...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kad zahladi ta terasa je potpuno zatvorena i (donekle) grijana, pa ne bi trebao biti problem da smo i cijelo vrijeme tamo.
Meni se nedjelja cini OK.
Da, zaboravio sam da imaju onu malu terasu.
I kaj na kraju?
Nitko se ne javlja. Treba postavit fiksni datum i ko želi doć nek se javi.
Meni, bi također kao i Sljaki najbolje odgovarao početak prosinca, al ako bude ranije pokušat ću svakako doć.
Ja bi htio doc, sam neznam kak... A brijem da bi mi trebala i osobna -.-' morao bi na vlak i sto cuda...![]()
One day, sky went blue...
Zašto bi te zaustavljali, fico?
Do 23 smiješ biti, a poslije bi valjda bio s nekim od nas u društvu (a svi smo stariji od 16- ako netko ne laže... Luna mi je sumnjiva, mislim da je ona zapravo 2 srednje i izmišlja pola toga što piše).
U vlaku te valjda neće zaustavljati policija
A, od kolodvora u Ivaniću do doma vjerojatno nemaš više od 2 kilometra...
Meni paše termin.
Jedino ako se baš nešto izjalovi- tj. ne stignem napisati neki elaborat za školuAli, budem se potrudio.
Znači:
Sljaka?
Luna
Cionn
cvita?
bbbrljo
yager?
ravilov
fico?
georgy
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks