1. Mislim da ne utjece na brzinu. Imam 137 instalirano i radi sasvim normalno
2. Iskljuci data promet u meniju. Ja ga imam stalno iskljuceno, a kad nekud idem gdje nema wifi, onda ukljucim
3. Ne mogu jos reci, prekratko ga imam
4. Ja sve narucujem sa ebaya, dodje za 2 tjedna ili http://www.appleoprema.com/
iPhone 5s 16 GB
da li ima netko problem mozda. naime full signal a kada me netko zove govori da sam nedostupan ,onda moram ja nekoga nazvat samo odzvonim pa onda me se moze dobiti i onda dolaze poruke i izvješca itd.
★★★★★
Hvala decki, a jel znas mozda koliko otprilike mb skine video sa youtuba od 3-4 min ?
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
ovako,cekam da mi dode u naslovu navedeni mob,inace sam na vipu,bonovi i kupujem surf pakete,sada me zanima kako to funkcionira ?ili da se prebacim na pretplatu?takoder dali je moguce namjestiti da se svakih par minuta ili realtime azurira email sanducic tj kad mi dode mail na neku adresu da me mob obavjesti na nacin ko sto obavjesti za sms poruku?
takoder me zanima sto napraviti kako bi videokamera bila funkcionalna?
isto tako sto napraviti da bi mms bio funkcionalan¨!
hvala!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
nije bed za poslat onda lako ukljucim nego je problem kaj mob ne prima mms![]()
Treba mi pomoc, draga ima JB-ani 3g (os 3.1.2), i ja sam joj nesto zeznu s cydiom(ugasio sam jajofon dok se cydia refreshala) i sad stalno pise loading kad udjem u cydiu, sve drugo radi savrseno.
Dali je moguce nekako ozivit cydiu, a ako nije recite mi dali ce joj nestat kontakti ako joj stavim 4.1 i onda JB-am nanovo?
I dali ce cydia radit ako joj stavim automatski JB-an 4.1, ili bolje da stavim normalan pa onda JB?
Fala!
napravi backup preko itunes-a i onda updateaj samo prvo si spremi shsh file s tinyumbrellom da ga kad bude trebalo mozes otkljucat tj da ti baseband ostane spremljen . a onda update preko itunesa i vratis backup i zatim jb. zapravo s redsnow-om se moze jb-at 3G pa onda poslije backupa i spremanja shsh file-a prati ovaj tutorial
★★★★★
Vidim da se moze stavit i batt percentage i homescreen wallpaper, oce to usporit 3g?
Pa u biti, ja sam to aktivirao na iPod 2g MC modelu (ajd, skinuo sa cydie). Nije mi se pretjerano usporio, sve je ok (jedino kad palis aplikaciju, onda ono otvaranje ti malo lagga, malkec je usporeno
![]()
One day, sky went blue...
ja ne bi to stavio,,,tj enableo preko red snowa vec preko cydie "features for 3G" i preko winterboarda se enabla i funkcionira lijepo
★★★★★
A da vas jos malo ugnjavim, dali je moguce u jednim itunesima syncat 2 ajfona odvojeno. Tj. da ja imam svoje aplikacije i imenik i sve ostalo, i cura isto tako?
Da nam se ne pobrka to sve.
Da, mozes. I iPhone i iPodove, par komada
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav!
Imam iPhone4 s ios 4.0. Napravio sam Jailbreak i instalirao Cydiu prije mjesec dana. Pozivi i slanje poruka uredno rade. Spajanje na wifi isto. Ali nikako ne mogu podesiti spajanje na Internet putem gprs/edge. Točnije ne mogu doći do taba gdje se upisuje APN i ostali podaci. Settings/general/network/cellular data network i dalje nema ništa. Pročitao dam da je Apple to namjerno sakrio, ali sam mislio da će unlock to riješiti. Probao sam i s http://www.unlockit.co.nz/unlockit/ ali ni to nije išlo.
Da li mi netko može reći gdje griješim?
Kako da dođem do taba za unos APN, username i passworda za Internet i MMS?
P.S. Zapravo radi se o ženinom mobu što komplicira stvar jer ga mogu prčkati po njemu tek navečer kad se vidimo.
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
Isti problem sam i ja imao ali nitko baš nije ovdje bio od koristi, pa zato uzdaj se use i u svoje kljuse. I tak je i bilo.
Uglavnom, meni je proradilo s nekim stvarima koje sam radio a koje opće ne znam da li imaju veze s vezom no net je tu pa recimo da sam sve radio kako spada.
Prvo odeš u općenito/mreža i par puta izvadiš karticu van i ubaciš ju unutra. Kad ti kaže da nema kartice nemoj stisnuti ok nego ju samo gurni unutra, nakon nekog vremena trebala bi ti se pojavili opcija network data ili kak se već zove na hrvatskom.
Ako ti se ne pojavi a možda ti se više nebude ni pojavljivalo da nema kartice ili da uneseš pin opcija, onda resetiraj mob, nakon toga bi ti internet mogao (meni je) proraditi bez stavljanja ikakvih postavki.
Još jedan način koji je meni uspio je nekoliko puta paliti i gasiti edge i 3g, te paliti i gasiti sam mobitel. Nakon par gašenja mob je dobio svoju ip adresu i radio mi je i internet i mms.
Eto to su rješenja koja su meni pomogla.
Polja za unos najčešće nemaš ako je mobitel kodiran na neku mrežu, podstavke su već unesene.
Koja navigacija ima najbolje karte Hrvatske?
Stavio gore TomTom Europe, ali nije baš detaljna karta kao npr Garmin adria route
Ja imam ovaj novi navigon i mogu reć da sam prezadovoljan s njim.
A mene navigon nije bas odusevio (verzija 1.6 europe), iso sam probat po cesti koju znam a on me usred jednosmjerne ceste di nema skretanja navodi da skrenem desno i slicno...
Pretpostavljam da italija radi kako treba. A vidim i da zdere bateriju poprilicno.
probaj igo...meni odlican sad nedavno i izasle nove karte
Ima vise vrsta igo karata, pa si stavis koju hoces. Navteq, Navigo i jos jedna, zaboravio ime
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks