tak je, u birtiji te nemre zgaziti kamion...valjda![]()
danas privi puta nakon sigurno 5 godina sjednem na bicikl i reko idem se malo provozati,
izlazim iz dvorista i nakon 100 metar ne skoro kamion od intereurope ubije....
okrenem se i nazad kuci. mislim da sam iducih 5 godina miran sto se tice bicikla :-)
OT: idem malo vanka popit koje pivo
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
tak je, u birtiji te nemre zgaziti kamion...valjda![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
spot on
upravo sam si posušil kosu sa kaloriferom jer mi se nije dalo odštekati, uštekati fen, posušiti, odštekati fen i opet uštekati kalorifer....how'bout that for lazy
došao doma...
napokon dobra večer...
na zasluženo spavanje sad...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jucer navecer bila svirka u Kloštru... Mrkli mrak... Doso doma u 00.00 (jesam toćan)
Sad se igram sa iPodod i searcham cydiu... Cega sve ima :amused:
One day, sky went blue...
Jos malo pa busom 6 sati nazad za Zagreb -.-
Bit ce veselo ak budu guzve na granicama...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ti stalno neku putuješ...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dobro jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ma, ne smeta meni- već ne bi htio proklizati pa nekome uništiti auto
Lomim zgrade po suhom, tako da ne želim ni probavati što bi bilo po kiši
Fora je ići doma po kiši (kad nemaš izbora), ali bezveze je kretati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Koji je gust Slovencima na granici da u busu punom Hrvata nadu djete od 16 god (mene) sa austrijskom putovnicom zajebavat...
Pa *ebem im sve zivo i nezivo... sad kak su moju grupu fino 30 min zajebavali na granici mozemo valjda u miru dalje...
Jos ak mi ovi nasi na granici pocnu srat....
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa, šta su radili- rugali su se?
To mi nije jasno kako ti mogu išta prigovarati ako imaš sve po zakonu.
Mi smo išli preko Slovenije i neki nisu imali putovnice- normalno su nam dali papiriće i pustili nas dalje...
A, joj...
Ja mislio da su te šibali mokrim novinama
Malo popričaš sa susjedima, pohvale te i još se žališ...![]()
dosada, nesanica, budilica zvoni za 4 i pol vure....
van dam tuče anonimne sporedne glumce
Jazavci
OT:Spavao jedva 5h, vidit cemo kak cu sada u skoli moc gledat xD
Tražim posao...
Prošli tjedan diplomirao, eh....
Doso doma, nije me pitala hrvatski, sutra ga opet imamo al pita novo gradivo... Jesam neke srece![]()
One day, sky went blue...
Bookmarks