Aha, mogo si odma rec![]()
Logitech G510.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Aha, mogo si odma rec![]()
One day, sky went blue...
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Idem na trening...![]()
Došao s vožnje.
Nije toliko hladno.
Kako me razočarala nova zgodna profesorica...
Mislim, još uvijek je zgodna- ali ispostavilo se da nije baš bistra...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeend!!!!!!!!!
Idem za Beč![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Zato ja imam super razrednicu koja mi predaje fiziku (plavuša)
Nema tate, nema brata... IIIIIIHOOOOOOOO!!!!DDD
odoh za Slavoniju. nema me dva dana.
e, a prije nego krenete festati, sam da vas podsjetim da su vam tu jos dva striceka moderatora, koji, na vasu zalost, nejdu nikamzato, budite dobri
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Get used to itIzvorno postao georgy
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma, naviknuo sam se ja na glupe ljude
Ali, što nam je ona napričala... Cijeli razred je ostao u šoku
Jedna od najjačih stvari "Ja ne vjerujem u genetske bolesti"![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Shopping time in SCS![]()
pa reko, sto ljudi, sto ćudi...
Ode mi pesek u zagreb na parenje. Ako vidite jednu tetu (moja teta) sa maaalim debelim crnim pesekom da se šeće po maksimiru, onda je to najvjerojatnije moj pesek
![]()
Kupio kalkulator.
Jesu lopovi... Kaklulator ima 400 funkcija i onda mi daju upute na ćirilici, slovenskom, češkom i talijanskom (ajde, ima i na engleskom)...
A, trebalo mi je pola minute da sklopim upute kada sam ih otklopio![]()
pa mogo si kupit kalkulator za 10 kuna i nebi ti ni trebale upute![]()
Da se planiram upisati u osnovnu školu- bi...![]()
Pa meni za srednju netreba kalkulator; uzmem iPod pod klupu i rjesavaj
Dobio zamijenski USB stick, jel mi je jos davno crkla toshiba... Sad imam 3, a 1 dajem tati![]()
auto ostavljen na servisu, sad chillanje...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Cydia world, here I come!![]()
Došao s vožnje.
Danas je neki dan štednje žmigavaca?
Tri auta ne daju žmigavac i skoro me ubiju...
Vozim svojom stazom, prilazim prijelazu (auto može skrenuti u neki parking kraj zgrade) i vidim auto kako dolazi suprotnim smjerom (ne daje žmigavac, a i vozi prebrzo da bi skrenuo).
To si ja mislim... Tip 2 metra prije skretanja (ako i toliko) da žmigavac (zapravo i nije žmigao, samo se jednom upalio i ugasio) i naglo skrene preko pješačkog...
I tako još dva puta na različitim ulicama.
Stvarno mi nije jasno da je toliki problem dati žmigavac prije nego skreneš.
Pa, nije vrag da svi voze ravno 80 km/h i onda impulsivno odlučuju- skrenut ću tu (kada već skoro prođu skretanje).
Đorđe kruvati,kad ćeš naučit da u prometu ti moraš pazit na druge??
Ma, znam...
Da ne znam već bi 50 puta poginuo.
Ali, neke dane me ljudi jednostavno iznenade![]()
Svaki dan pa sve do kraja zivota ce te ljudi iznenadivat. Zanemari.![]()
Bookmarks