Danas sam kupio Sony Ericsson T303 kao poklon ocu, ali zaključan je na T-Mobile. Zanima me da li mi netko može pomoći u otključavanju istoga. Kabel imam.
Što se tiče objašnjavanja procedure, ne morate se previše mučiti. Imam debelog iskustva sa svime vezanim uz moddanje, debrandanje i ino masturbairanje po SE firmware-ima.
Ali, eto, nikada nije došlo do potrebe za otključavanjem mobitela, jer sam nabavljao već otključane. Ovaj put se potrefilo ovako.
Mogu ga dati otključati u neki gsm servis, ali volio bih shvatiti proceduru i naučiti nešto novo, pa ako ste raspoloženi, dragi kolege, cijenio bih da me naučite.
Hvala puno.
Domagoj.
A closed mouth gathers no foot.
Nemoguć patch unlock- db3150 (also known as A200 or A2):
w910, R306, K850, P1, W960, Z320, Z250, K630, V640, K660, W890, W380, Z770, Z780, Z555, T280, W350, Z750, G502, T303,R300
Ovaj citat koji si dao nije točan...
SE T303 nije DB3150 (A2 platforma) već LOCOSTO platforma kao i npr. R300, T250, T280, Z250 i Z320.
Odgovor nakon pokušaja spajanja na XS++ :
22:48:09| XS++ v3.1 (Darwin) Ready !
22:48:09| Executed on Microsoft Windows Vista
22:48:16|
22:48:16| Attempting to open the interface...
22:48:16| TURN OFF PHONE!
22:48:16| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
22:48:16| You have 30 seconds...
22:48:25| Did not receive 0x5a. Continuing
... i ništa nakon toga.
Citat nije bio točan, ali ostatak posta je...
Citat nije točan, citat nije točan... čovječe, citat JE točan. Navodim ti što mi XS++ izbacuje. Nakon toga stane, mobitel se upali u file transfer modu i amen. Dalje nema.
Citat od Alienware-a...čoeče
ukratko, bez daljnih prepucavanja, T303 NIJE A2, kao ni DB2020, kao ni DB2012 itd, već locosto model, znači NEMA free dekodiranja!
Moram naglasiti da je ovo privremena opcija!
Posto je doslo do promjena sto se tice besplatnog dekodiranja T303... Trenutno je omoguceno dekodiranje putem patcha potpuno besplatno uz pomoc omnius-a. Zato ljudi, navalite...
Ja sam uspio bez problema (u 10 sekundi)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Zadnji uredio ravilov : 22-05-2010 u 18:50 Razlog: koristi gumb Uredi Post
..sa kakvim kabelom si ga spojio. Meni ne ide spajanje sa DCU 60 (USB), a po forumima kazu da i nemoze sa USB kabelom, isto T303?
Ide spajanje stim kabelom.
Provjeri da li su ti driveri dobro instalirani i da li si u Omnius-u upisao username i pass.
Bok
Kao sto kaze sasa g, to je taj kabel, moras instalirati drivere, upisati username i pass i prije spajanja izabrati T303. Drzi tipku "c" prije spajanja kabela i nebi trebalo biti problema...
Otkljucavanje T303 je uz pomoc patcha, sto znaci da ga update preko SEUS-a ponistava (govorim zbog garancije).
Iskoristite dok se jos moze besplatno otkljucati.
Pozdrav
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
...sve napravim prema uputama, driveri su iz Omniusa, i onda nakon sto ga spojim na dnu stoji "Napredak akcije", idu one zelene crtice unedogled. Imam username i pass. Ne kuzim..
Edit: uspio sam, ocito je bilo u driveru, nasao sam instalacijski cd od K510 ciji je taj kabel i sa njim je proradilo, a ranije sam probao nekoliko tih drivera i nista. Pozdrav.
Zadnji uredio e66 : 21-06-2010 u 17:24
Ma dali mi neko može dati svoj user i password, nikako se ne mogu registrirati stalno neki error mi javlja.
hvla
EDIT:
uspio sam se registrirati, no ne mogu nikako dobiti aktivacijski link na mail. probao sam i s drugim mailom i opet isto
odgovor![]()
hvala
Zadnji uredio ravilov : 17-07-2010 u 13:00 Razlog: koristi gumb Uredi Post!
pocekaj, ne stigne odmah mail.
Meni se nece otkljucati.
Javlja mi ovu gresku:5E961C462C4A22C5
Pise da provijerim postavke servera ili prisutnost smart kartice.
Zna li netko u cemu je problem?
Zadnji uredio dominik0000 : 31-07-2010 u 19:12
ovo više oćito ne šljaka, rego sam se i sve, al nisam dobio free kredite, tak da me zanima dal znate kakav drugi naćin...
Dal zna ko kolko bi me koštalo da mi neko otključa za sve mreže?
Mi6 Black
Jesam dobro skužio... Za 35 kn cijeli dan mogu otključavat mobitele...
Bookmarks