Sam si je kriv da si je dozvolio natovariti toliko bodova. Kaj je ocekivao da ce na t-com bodove auto kupiti?
Sam si je kriv da si je dozvolio natovariti toliko bodova. Kaj je ocekivao da ce na t-com bodove auto kupiti?
nek si zamijeni bodove za avionske katre (nadam se da to još uvijek vrijedi), tako će najlakše potrošiti te silne bodove.
Pa ipak mi je nekak bolje kupit mobitele, ili uzet brojeve za jednu kunu pa prodavat na njuskalu za 50kn, ipak se nekaj zaradi, ili ipak uzet popust na racunu...
One day, sky went blue...
O moj Boze...
Covjek je poslovni covjek i nema se zivaca zahebavati sa Njuskalom i preprodajom mobitela..
To bi recimo ja radio, koji imam vremena i smatram to korisnim, ali on ne i eto, nemres ga promjenit....
Prosle god je opet preko 100k bodova potrosio na to smanjenje racuna, al opet su racuni veliki![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa neka kupi mobitele a ti se brini za preprodaju!! Hjoooj, sve se moze rjesiti![]()
Totalno sam neugodno iznenadjen sa simpom, strasno, ponude nove pakete pa te ondam 'ucjenjuju' da to tako kazem, naime aktivirao sam prije mjesec dana paket od 1.5GB, naravno sve je bilo u redu itd. I nakon mjesec dana mi dodje poruka u stilu kao sutra (tog i tog datuma) u 0:00 vam istjece wnw paket itd. Automatski ce vam se aktivirati novi te ce biti naplacen iznos paketa bla bla ajde rekoh dobro. I sta je bilo, naravno prodje 0:00 itd. medjutim paket se nije aktivirao, a ja sutradan to nisam provjerio i naravno sve mi novce (80-tak kn) pokupilo s racuna tijekom surfanja, ajde ok sam sam kriv, nisam gledao jesu li aktivirali paket pa su me izmuzli, bilo mi je krivo ali sam sam kriv jer nisam bio oprezan iako je i na njima krivica. Idemo dalje, kupim bon i ponovno aktiviram 'rucno paket' i ajde sve je opet bilo ok dok taj paket za nekih 10-tak dana nisam potrosio, pokusam aktivirati opet novi paket kada mi dodje sms da se vise nemoze aktivirati nijedan paket dok ovom sadasnjom (koji je potrosen) neprodje rok trajanja od 30 dana. Zatim mi stigne poruka deaktivirajte sadasnji paket pa aktivirajte novi. I ajde rekoh ajde da probam i tako, deaktivirm ja taj sadasnji paket i sta mi dodje u poruci -> Primili smo zahtjev za deaktivaciju opcije Internet L. Opcija ce biti deaktivirana 4.11.2010 u 00:00h, a deaktivacijska poruka ce stici sljedece jutro u 09:00h. Wtf naime paket ce deaktivirti tek nakon 30 dana od aktivacije prvog wtf pa koje je ovo zavlacenje jbte, i sada imam potrosen paket i nemogu aktivirati drugi niti surfati osim njihove standardne cijene od 5.98 za 100KB?? Zbog cega se nemoze aktivirti vise paketa mjesecno? Sta im nije u cilju da zarade?? Presmijesno jbte, jadno.
Pa je im u cilju zarade, pogledaj si kolko su zaradili na tebi. Potrosis paket, i bez znanja koristis free surf. Ili ti ne aktiviraju (sto JE njihov problem) a ti neznas. Si probao zvat sluzbu za korisnike?
moras moci unutar mjesec dana aktivirat taj isti paket kolko god zelis puta, al samo kad ga iskoristis, tj. kad imas manje od 1MB.
provjeri si koliko MB imas, ako si potrosio, i nemozes ponovno taj isti aktivirat zovi SZK![]()
Radi li vam slanje SMSa iz moj.t-mobile.hr? Pošalje on SMS, samo ne isporučuje...barem kod mene
Radi, maloprije poslao nekoliko poruka...
Radi li vam uopće Moj.T-mobile portal? Meni jutros javlja da je račun neaktivan, a još jučer sam s njega slao poruke?![]()
Dogodi se to cesto tako. Kasnije probam i radi
iPhone 5s 16 GB
U posljednje vrijeme i prečesto.
Meni od danas portal prvi puta ne radi. Jučer je počelo tako da uopće nisam mogao vidjeti stanje na računu, a sad kaže da nemam niti jedan T-Mobile broj. Ako ga hoću dodati, moram upisati PUK1 koji nemam pojma gdje je... Ne znam je li povezano, ali ne mogu zvati posebne T-Mobile brojeve tipa onih za provjeru +club bodova i slično.
Sad se mogu logirati, ali i dalje ne vidim nikakve podatke o potrošnji...![]()
Užasno loša firma. spori su ao a je rijč o nekoj staroj državnoj (komunističkoj) firmi. Nisu u stanju ni nakon 15 dana obraditi zahtjev upućen telefonom. Tražio raskid ugovora (u T-centru) i još uvijek ga nisu obradili. Ocjena: 1
@Cionn
Mislim da je neka greska jer na web stranici pise ovo za podatkovne tairfe:
Navedene promotivne cijene uključuju popust od 50% do 04.01.2011.
Mozda je ta osoba iz SZK krivo shvatila taj 4.1. (i jos ga pomakla na 12. mjesec)
A u ostalom danas je 7.12. pa nema jos nikakve obavijesti na webu!
T-mobile reklamira NEOGRANIČENO SURFANJE!?!? Zašto govore o neograničenom surfanju kad je to 15 odnosno 30 gb do 6. mjeseca 2011??? Neograničeno surfanje je neograničeno surfanje - FLAT. A ovo njihovo je ograničeno na 15 tj. 30 gb!!!
To je kao da ja reklamiram da prodajem tablete koje liječe rak - ali samo ako ga nisi ni imao nikad!!!
Zovem broj iz T-mobile mreže, nitko se ne javlja i dobijem onaj milozvučni glasić koji kaže: "Korisnik ne odgovara na poziv"
Nakon toga vidim da mi je poziv naplaćen kao da je uspostavljen - WTF!
Jel to neka specijalna T-mobile fora ili je to do mene (zovem s Tele2 mreže)?
Inace meni taj "neograniceni" internet, stick2carnet odbija spajanje od sinoc navecer. tako je bilo i dan prije, ali samo na par sati. Uzivam u neogranicenoj nedostupnosti interneta.
jedan veliki minus za t-mobile prepaid! Imam jedan 098 broj od prvih simpa korisnika i nedavno sam gledao cijenik t-mobile i vidio neke nove tarife, išao sam provjerit koju od tih imam kad ono imao sam neku prastaru tarifu simpa stil u kojem je poziv prema drugim mrežama 3,16 kn+ uspostava, to su cijene od kad sam počeo koristit taj broj! Naravno te tarife više nigdje nema niti se spominje, ono što sam htio reći je kako t-mobile blati pare na ne informiranosti ljudi netko ko ne zna i dalje koristi te najskuplje tarife koje više ne postoje umjesto da su te korisnike automatski prebacili na nove jeftinije tarife!
LOL ali tebi uvijek ostaje tarifa koju si potpisao... što bi oni trebali pretpostavi koja se tebi nova tarifa sviđa?
kao potrošač ti imaš gro kanala kojima se možeš informirat... ako to želiš![]()
Bookmarks