Izasao je Limera1n jailbreak od Geohota
limera1n, 6 months in the making
iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G
4.0-4.1 and beyond+++
limera1n is unpatchable
untethered thanks to jailbreakme star comex
released today to get chronicdev to do the right thing
brought to you by geohot
Mac and Linux coming soon
follow the instructions in the box, sadly limera1n isn't one click
that's the price of unpatchability
as usual, donations appreciated but not required
still in beta, pardon my ragged edges
zero pictures of my face
known bugs
3GS new bootrom is broken, fix pending
some people need to restart to get the Cydia icon to show up after installing
some people still don't have windows
beta iOS versions aren't supported
Download for Windows
md5: a70dccb3dfc0e505687424184dc3d1ce
iPhone 5s 16 GB
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 10-10-2010 u 00:51
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ja bih upgradala svoj 3gs jer mi ne radi mail na njemu...
unlock mi ne treba...
ocumoc onda jb??da se ne bih zeznula...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Se to meni cini ili iPod touch 2g vise nece bit JBan?
EDIT: Evo prepoznao ga je i sve, samo kad je izbacio obavjest da na ekranu treba bit limera1n logo, meni je bila famozna labukica... I nema nicega... Sad ga rebootam, ali opet nema nicega...![]()
Zadnji uredio fico45 : 10-10-2010 u 09:03
One day, sky went blue...
Znaci moj iPhone 3G je gotov, vise ga ne mogu unlockati![]()
Pa kaj nisu napisali da se iPhone 3g nesmije updateat JOS, da jos nema unlocka za njega? Znaci, valjda ce doc...
napravio sam JB na 3gs po Jailbreak - Limera1n tutorialu radi sve![]()
''Nemojte jos upgrade-ati na iOS 4.1 jel cete time upgade-ati i svoj baseband te necete moci unlockati svoj iPhone za sada. Koristite pri upgradeu TinyUmbrella ili pricekajte novi PwnageTool sa kojim cete moci sami sloziti 4.1 firmware.''
ne kuzim ovo, imam 4.0.2 3gs, jel ga mogu otkljucat?
Ako napravis upgrade, napravit ces isto i upgrade basebanda za koji trenutno nema unlocka.
Sorry za ovaj zbunjen prijevod, pisao sam ga u pol 3 hehe
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
znaci ako uz pomoc tinyumbrelle update uredjaj, moci cu ga poslije jb i unlockat?
Trebalo bi tako funkcionirati.
Nisam isprobao posto meni unlock ne treba.
The unofficial version of PwnageTool for iOS 4.1 on iPhone 3GS has been released. It can jailbreak iPhone 3GS (with old bootrom only) using iOS 4.1 custom firmware. For those of you who don’t know, PwnageTool for Mac enables iPhone users to upgrade to the new firmware without upgrading the baseband, hence making it possible to jailbreak and unlock the phone using the Ultrasn0w software. This version of PwnageTool unfortunately doesn’t support hacktivation, so you will have to either use officially supported SIM, or the phonebook SIM card method to activate the phone before unlocking it with Ultrasn0w.
Link
Upravo sam bez ikakvog problema sa 4.1 downgreadao na 3.1.3, iPhone 3G...Sad cu na njemu ga pokusat unlockati...
joooooj sad vise nis neznam kaj cekam.....znaci 3g jel bude sta da se moze i unlock napraviti ili sta?
Ja sam prije 10 dana morao uraditi upgrade na 4.1 ali mi je baseband ostao na 01.59.00
Bili trebalo biti problema prilikom jb?
se moze maknut ikonica od limeraina ili mora ostat
A kaj ti tak ikonica smeta? Napravi mapu negdje sa stvarima koje uopce netrebas, ili slabo koristis, i tutni ju tam...
Maknuo sam ju tnx...
Ne smeta mi, al sta ce mi ako ju nikad necu koristit...da se ne moze maknut ostala bi u mobu i to je to
Jel moze itko provjerit dali mu radi VolumeButtonExtender (BigBoss repo)?
[Cydia->Search->"VolumeButtonExtender"->Install->Pritisnite dugo vol. up ili vol. down dok slusate muziku, trebao bi vam preskocit pjesmu].
Meni nekaj sa tim ne valja, kada to instaliram i probam preskocit pjesmu onda mi se mob freeza i prebaci me u Safe Mode, kaze da je Springboard nekaj zeznuo i da ga moram restartat.
uf sta ne kazes da to imamislim ja sam na 4.01 ali ovo je jebenica ak radi...
no sta je sa nama 3g jel stize od svih ovih neki unlock ili???
Ako ti to ne radi, probaj VolumeMC.
Taj program je bio prvi, pa je zato i malo lošiji (nema pojačavanja/ stišavanja- samo prebacivanje pjesme stiskom).
Bolje išta nego ništa.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks